- 1
- 2
-
Eldrin
W najbliższą niedziele (tj. 27.02.05r.) w klubie "Knockout" przy ulicy Zawadzkiego (nie wiem gdzie to jest dokładnie, podobno to dość nowy klub) o 19.00 odbędzie się mały koncercik.
Zgrają: "Mechaniczny Kot" - rock instrumentalny alternatywny, "Próżnia" - hard rock i "T.R.I.S. (The Rest Is Silence)" - rock gotycki.
ZAPRASZAMY!!! :) -
Eldrin
Nie wiem co i gdzie macie zamiar robic drugiego kwietnia (02.04.05 - sobota), ale jesli ktos bylby w poblizu Kolobrzegu to zapraszam do Latarni Morskiej gdzie ok 20.00 odbedzie sie koncert.
Zagra: szczecinski T.R.I.S. (The Rest Is Silence) oraz kolobrzeska Banda Puchatka.
Zapraszamy :) -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
ed-ka
-
Anonim
-
Eldrin
Koncert na Zawadzkiego juz byl... Teraz bedzie w Kolobrzegu (druga wiadomosc)... nie chcialam nowego tematu robic niepotrzebnie, bo wtedy nikt nie odpisal...; ) -
Anonim
-
Eldrin
Ale spoko, nic straconego... w kwietniu szykuja sie nam jeszcze koncerty w szczecinie, wiec dam znac (bo widze ze zainteresowanie sie zrobilo)...; ) -
ed-ka
-
Anonim
czaisz jak nie na zawadzkiego to nie wpadam :P a propos bylem dzis na zawadzkiego :P -
ed-ka
-
Anonim
-
Eldrin
wiecie... jak sie zaczyna muzykowac to gra sie wszedzie gdzie sie da, byle grac... nawet na zawadzkiego...; ) -
ed-ka
hahahah nie wiesz co mowisz:P
foka: takie tam to teraz zabka i berti :PPPPP -
Anonim
-
Eldrin
No i znów...; )
Szczecin
klub "Kontrasty"
27.02.06 (najblizszy poniedzialek)
start: 19.00
zagraja trzy kapelki...
T.R.I.S. (The Rest Is Silence)
- tris-rock; )
Mechaniczny Kot
- rock alternatywny, glownie instrumentalny
No Hay Banda
- blues-rock...
zapraszam serdecznie :D
p.s. licze na wasza obecnosc a potem pokomentujemy razem...; )
Foka, nie zawiedz mnie :) -
Anonim
Jak masz info o imprezach, to podrzyć mi w wiadomosci, a dodam do wydarzeń na gronie.
rock na zawadzkiego... to tam nie mieszkają same dresy?? -
ed-ka
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Szczecin
- Załóż własne grono tematyczne