-
Anonim
Tutaj sobie wypisujcie ogłoszenia na temat zaginionych kotów, stancji, pracy i czegokolwiek innego, byle z sensem i na temat. Wszystkie inne posty z tego wątku będą usuwane. -
Anonim
No wiec jeszcze raz.
Szukam pokoju na wrzesien. Lokalizacja nie jest istotna, wazniejszy jest dostep do lazienki i kuchni.
Jesli wiecie cos o takim pokoju albo sami mozecie mi go zaproponowac, zapraszam na priva.
Pozdrawiam. -
Iluvatar
-
Anonim
o proszsz
nie chcialem robic z grona szczecin tablicy ogloszen, ale skoro jest specjalny topic, to prosze - na sprzedaz:
nowy laptop DELL INSPIRON 6400 (N08647), na rocznej gwarancji producenta
dane techniczne:
CPU - Intel® Pentium® Dual-Core T2130 Processor (1.86GHz,533MHz,1MB L2 cache)
OS - Genuine Windows Vista® Home Premium - English
MATRYCA - 15.4" Wide Screen WXGA (1280 x 800) Display with TrueLife™
RAM - 2048MB 533MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x1024]
HDD - 120GB (5400rpm) SATA Hard Drive
GPU - Intel® Media Accelerator 950 Graphics Up to 256MB shared graphics memory
CD/DVD - Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive including software
BATERIA - 6 cell Lithium-Ion Battery (53 Whr)
WI-FI - Dell™ Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card (for Dual-Core Processors)
BLUETOOTH - Dell™ Wireless 355 Bluetooth 2.0 Module (up to 3Mbps) with Enhanced Data Rate for Vista
SOFTWARE - Microsoft® Works 8.0 - English -
-
Anonim
-
Be like a Paris Hilton...
POSZUKUJE LUDZI ZAINTERESOWANYCH PRACA W KLUBIE W CHARAKTERZE
+ BARMANOW
+ KELNEROW
+ OCHRONY
+ TANCERZY
I INNYCH... -
Anonim
Poszukuje osoby do pracy w firmie w Szczecinie zajmującej się posadzkami. Praca raczej fizyczna, będzie polegała na pracy przy posadzkach.. lanie betonu, szlifowanie itp.
2000zł netto/mc
Pełen etat
szczegóły/ pytania zaciek@gmail.com lub wiadomości priv. -
a ja szukam miejsca w pokoju studenckim na ten rok lub osoby, z która mogłabym wunająć jakieś lokum. ostatecznie stosunkowo niedrogiej kawalerki... PILNE!!!
-
Monter de Sade zawsze dziewica
PILNIE:
Kupię stół warsztatowy/monterski. Jakby ktoś coś takiego miał i mu zawadzało... -
Anonim
Szukam mieszkania dla znajomego Włocha, 22 lata. W Szczecinie od połowy września. Osobny pokój w mieszkaniu studenckim/kawalerka, obojętne co, byleby było umeblowane, niekrępujące i komfortowe. Cena do 300euro wg przelicznika;).
Lokalizacja - śródmieście i okolice.
Kontakt na mój nr - 506101369, może być sms. Proszę, tylko poważne oferty!
Massimo mówi biegle po angielsku, b. słabo po polsku. Skończył politologię, będzie pracował w Szczecinie.
PS. Zna ktoś może jakieś popularne strony z ogłoszeniami o mieszkaniach w Szczecinie? -
Anonim
>Pijo napisał
>Cena do 300euro wg przelicznika;).
>Lokalizacja - śródmieście i okolice.
Chyba skorzystam z nieobecności Kędziora i go wymelduję szybko;) -
Iluvatar
no ja tez szukam....jesli mu pasuje dwupokojowe mieszkanie to ja moge za mniejszy pokoj placic tez 300(370) ...tylko ze polskiej waluty :) rachunki na wspolke...mysle ze nie narzekal by, jestem przyzwyczajony do roznych warunkow a zawsze milo pocwiczyc angielski :P byle by dbal w jakis sposob o porzadek :) -
Anonim
chętnie przyjmę słuchawki
moje się popsuły a nie chce mi się jechać do media markt po nowe :) -
Anonim
>Pijo napisał
>PS. Zna ktoś może jakieś popularne strony z ogłoszeniami
>o mieszkaniach w Szczecinie?
http://infoludek.pl/ogloszenia/?akc... -
praca
Witam,
W dniach 20-22 organizujemy promocję PLUSA w Szczecinie
stawka za czwartek i piątek 80zł netto (10.00-18.00) za sobotę 50zł netto (10.00-14.00)
osoby chętne do udziału w promocji proszę o zarejestrowanie się w formularzu http://active.pl/formularz z dopiskiem w miejscu hasła bieżącej akcji PLUS Szczecin -
scoiasi
heja
mieszkanie do wynajcia na przeciwko galaxy. 2 pokoje, zabudowana loggia, balkon, parking. dostep do internetu. 1200 za miesiac plus miesieczna kaucja
787407550 -
scoiasi
-
Anonim
Poszukiwane hostessy do promocji w salonie PLUS GSM w Świnoujściu w dniach 20-22.09. Praca czwartek i piatek 10-18, sobota 10-14.00
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na email:
info@exto.com.pl oraz/lub wypelnienie formularza na stronie http://www.active.pl/formularz (prosze wpisywac w pole "hasło akcji" PLUS oraz NAZWĘ MIASTA w ktorym jest sie zainteresowanym praca) lub kontakt na numer telefonu 022 826 87 06 -
Anonim
AT ESTEEM Sp. z o.o. pilnie poszukuje kandydatek na stanowisko Recepcjonistka- tylko osoby uczące się do 26 lat. Praca od 01.10.07. Zainteresowane osoby proszone są o przesyłanie CV wraz ze zdjęciem oraz listu motywacyjnego na adres sekretariat@ntipf.pl Mile widziane osoby ze znajomością języka angielskiego lub niemieckiego w stopniu komunikatywnym.
At Esteem Sp. Z o.o.
ul.Podgórna 63
Szczecin -
Anonim
Ha! Mamy jedno wolne miejsce w pieknym, wyremontowanym, wyczyszczonym i urzadzonym ze smakiem mieszkaniu. Szukamy normalnej dziewczyny. Moze miec nalogi, byle by sie dzielila :> CO jeszcze.. No, ja jestem mila, reszta mieszkancow troche mniej :D Hm. Cena jest dosc przystepna, biorac pod uwage lokalizacje i stan mieszkania (3 pokojowe, a metraz calosci: 70 m/kw): 300 zl + oplaty (prad, woda, gaz co dwa miesiace, internet okolo 10 zl za miesiac). NIe pobieramy kaucji. Mieszkanie jest 4 minuty od dziekanatu (filologicznego), jesli ktos ma kaprys byc tam czestym gosciem, ma ku temu okazje :>
Ach, prosze dzwonic na ten numer: 665 09 24 14.
Pokoj jest z balkonem, widok na cale Pomorzany i pas zieleni (jak ktos lubi, ja tak srednio :D).
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Szczecin
- Załóż własne grono tematyczne