Szczecin [2023]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No właśnie... ktoś gdzieś idzie dziś??
    Bo ja się zastanawiam, co by się od projektu nie oderwać jakoś... ale nie mam pomysłów konkretnych...
    tzn na ABCkru bym sobie poszedł... ale tak sam?... crossed za daleko w pizdeczkę...

eny ajdijas??
  • Anonim

Hju, ja z Owca i jeszcze pewnie kims do city idziemy wiec, jesli projekt Cie pusci to droga wolna...zapraszamy w sensie
  • Anonim

no wlasnie gdzie isc...
  • Anonim

o, no to już jess podkład pod siti:]
  • deeop

crossed
  • kowal

http://grono.net/user/event-show.js... http%3A%2F%2Fgrono.net%2Fuser% 2Findex.jsp
  • JAsiek

najchętniej szafa, ale tam może miejsca nie być więc ewentualnie pralnia rumba albo akademiki; )
  • Anonim

Wy to macie dobrze tak sobie wyjsc mozecie do jakiegos siti...
    A ja, a co ze mna...tak wam tylko zazdroszcze
    Moze wysle ktos po mnie taxi???
  • qfiat

hju nie badz wisnia dawaj do crossed z nami:)
  • Anonim

chuja tam crossed - za daleko było; )
    i tak już nie dawałem rady wczoraj...

Wonski - nic się nie bój:] Niedługo przyjeżdzasz, to SOBIE ODBIJEMY :D jak zwykle z resztą; )
  • JAsiek

a dziś to może karaoke w Szafie? kto chce posłuchać? :P
  • Anonim

ja się wydałem cały wczoraj... z resztą na jutro projekt mam do dokończenia - będę miał własne karaoke noc całą:/
  • kowal

rake jakim cudem Marta miala wieksze bicepsy od nas ? :D
  • Anonim

ROTFLMAO :D

NO NORMALNIE NIE PAMIĘTAŁEM O TYM :D

idę na siłkę jutro; ]
  • kowal

czaisz podeszla do nas i pokazala bicepsa, to nam pompki zmiekly :D:D:D moc :)
  • Anonim

Kowal wredna małpo!! Ty jak zwykle trzeźwy... musisz ludziom wypominać takie rzeczy??;P
    ja po prostu jak byłam mała, to jadłam dużo szpinaku;D
  • kowal

heehehhee nie denerwuj sie bejbe :P
    tak, spoko i do szpinaku mamusia odzywki odzywki w shake'rze robila prawda? na mase beefcake3000 :D
  • Anonim

albo WeithGain2000 :]

kurwać, dobra, schodzimy z Marty kowal, bo jak się wkurzy, to tylko usłyszymy świst i zrobi się ciemno;] nawet nie poczujesz nic;]
  • Anonim

fuck off!! zazdrość cię zżera i tyle;P
    ale nie przejmuj się... Ty za to fajowo skaczesz po torach - pasikonikowato;)
  • kowal

fakt :D
    Marta masz bardzo ladne kobiece ramiona; )
| |

Piękny gród Gryfa! Pięknych marketów Pięknych pubów Pięknych ludzi TYCH właśnie!

Fotki

Miejsca grona (5)