- 1
- 2
-
Anonim
Uwaga, to temat dla tych, którzy nie pojechali na obóz. Trochę nas zostało. Proponuję stworzenie grupy inicjatywnej. Jakieś kino czy coś. My z Dariuszem K.(my Król;P) propunujemy Sin City. Podawać jaki wam pasuje termin, albo jakieś inne pomysły. Pokażmy, ze sami też potrafimy się zorganizować;P -
pacia
-
Anonim
To ostatni wpis jaki poświęcam temu tematowi.
Uważam, że ta dyskusja i kłócenie się jest bezsensu. Dlatego też, alby moje wakacje minęły spokojnie przepraszam tych, których obraziłam i mam nadzieję, że już skończymy tą dyskusję... Ja przynajmniej się od niej odłączam i nic więcej nie piszę na ten temat... Chcecie pisać coś na Paulinę...? Bardzo proszę. Uważam, że postąpiła bardzo źle i wina leży w znacznej części po jej stronie. Nie chcę mieć już z tym nic wpólnego, więc żegnam wszystkich już w pozytywnym nastawieniu i mam nadzieję, że wy w takim samym też już będziecie w stosunku do mojej osoby. Z góry pardzo dziękuję i pozdrawiam WSZYSTKICH. :) -
Gustlik
Sin city, bardzo chetnie ale w jakim kinie bo w cinema city mogą co po niektórych młodszych nie wpuścić... Kasjerzy są tam uparci.
-
-
COCOLINO ! TO WLASNIE JA !
aahahahhahaha ładnie !
ale z ciebie kolezanka ! haha ! tak kumpele wstawic ! o rany. ej to sie w glowie nie miesci ! widzisz Marta ? solidarnosc.. fajne slowo...a mnie skarcilas za jej nadmiar.... -
Anonim
no wiem Gustliku, więc czekam na innę propozycje np. Wisła we czwartek jest bilet za 13 złotych. Nie powtórzymy błędu 3 druhów;P
Karolku, do kogo Ty sie porównujesz;P
Paulino, a Ty nie na obozie??
proszę pisz na temat... -
Anonim
Możemy iść do Feminy na 11:45, bo w Wiśle o 20 grają. A w Feminie we czwartek też sa zniżki. Pasuje?? Potrzebne osoby pełnoletnie;P Gustliku to do Ciebie!! -
Daro
UWAGA UWAGA !!!!!!!!!! Zgodnie z MOJA i Marty narada ustalilismy iz zbiorka do tego kina odbedzie sie w Czwartek o GODZINIE 10,30 wszyscy chetni proszeni sa o stawienie sie przy Mc DOSIE (mcdonaldzie) !!
NAlezy zabrac:
-hajs
-żarcie
- i dobry humor -
Zeg
Sin City jest kiepskie, szczegolnie dla obecnych tu mlodych ludzi;P. Ale tak na powaznie, odradzam wam ten film. Juz lepiej na ten nowy Spielberga - Wojna Swiatow. Nie wiem tylko czy graja juz to -
Anonim
nie na obozie, bo rechabilitacja po wypadku mnie czeka... :/ Nie uwazam ze ja wystawilam, bo nie powiedzialam, ze wina lezy tylko po jej stonie... jest zarowno po pauliny, jak i po mojej i po waszej. ja juz nie chce nikomu przytaczac momentu jak to paulina mnie ladnie wystawila maciejowi bittnerowi... wiec eh... nie czuje sie winna, a nie mam ochoty sie z wami dluzej spierac. karolu jezeli nie chcesz, aby nasze kontakty byly pozywywne, to poprostu powiedz. -
Anonim
i przepraszam, ze tutaj to pisze, ale moim celem bylo, to, zeby to wszyscy przeczytali, a nie wiedzialam w jaki innys posob to osiagnac.. :] -
hehe nasze kontakty ? chyba masz za duza wyobraniznie... a ja dobry gust tak wiec sie za dzieci nie biore. no i sama udowodnilas jaka to gownzeria z was :P zero przyjazni , zaufania , solidarnosci.. wystawiacie sie nawzajem. ja takich przyjaciol bym niechcial miec.... -
-
Anonim
-
Servano wakacyjnie :)
mam prozozycję... może wspólnym charcerskim gronem, które nie pojechało na obóz niestety pójdziemy na... wódkę :) (Juras na obozie nie ma interneta to nie przeczyta :P)
Proponuję domówkę... najlepiej u Marty kube, bo ona ma sporą hawirkę i wszyscy się zmieszczą bez problemu... a z tego co pamiętam to u nie bardzo się miło wódkę łoiło :) (w dodatku z kimś kogo nie wymienię z obawy o utratę Jego autorytetu w 305 :P)
Kto jest ZA? Wpisywac sie proszę. Marta Kube proszona jest o podanie terminu, kiedy wpadamy (o pozwolenie nie pytam, bo wiem, ze ma takie miękkie serce, że napewno nie odmówi; ) ) -
Daro
-
no nie wiem nie wiem... ja swego czasu nie zostalem tam zaproszony... to nie wiem czy i tym razem zostane :P -
Mała Gosia
biedny karolek!! coz ja 2 lipca na obozik jade wraz z buteleczka-hihi wiec pewnie nie zostane osoba obecna .... ale w piatek w aurorze na dobrej 35 jest fajna imprezka wiec moze tam bedziecie, bo my harcerska brac:D wybieramy sie na ostatnia bipke przed obozikiem, gzdie nie bedzie muzy, poza ta ktora wytworzymy na bebnach i innych takich....:D ale ja tez chce kiedys z wami sie spotakc konsumpcyjnie...bo nie bedzie jurek pluc mi w twarz!! -
-
Anonim
Gosia, coż to za mało harcerska postawa;P
Tomasz, z tego co się orientuję to Ty też nie narzekasz na nadmiar ludzi w domu, siostry zostawiły Cię samego, może być Sam udostępnił lokal jakiś;P
Poza tym czemu Ty zdradzasz tajemnice z moich urodzin!! Pewniem druh jak wróci do Warszawy może być z Tego niezadowolony;P
- 1
- 2