-
-
Damn.
-
Jak jest mierzone? Wykorzystany został bardzo skomplikowany algorytm.
Który działa na zasadzie losowania liczby z przedziału od 1 do 100 :)
Szczęście to szczęście :) masz szczęście wypadnie Ci 100, a jak nie masz to 1; ) -
Peter
-
-
Danuś :)
-
-
Maty
-
Dziękuję za słowa uznania :)
Każdą kolejną pozytywną lub negatywną wypowiedź tego typu będę usuwał
Powód: czy to miejsce do pisania swoich opinii??
Nie. -
zyleta
no dobra ale tak naprawde to o co w tym chodzi bo polowa to sciema tak naprawde ... a tak po za tym jak moze wyjsc 100% lub 1% a jak wyjdzie 70% to co?? -
70% to lepiej niż 1%, a także prawie 100%
tak samo w totku można nic nie wygrać albo 6 trafić.
Ale także można trafić 3, 4 i 5 :) no i dla pechowców można trafić wszystkie liczby obok ^^ -
Mambaaaaaaaaaa!
A ja mam wieczne szczescie!! dzis tez mialam, bo spadla z dachu wielka gora sniegu doslownie 3 sek. po tym jak przeszlam tamtendy i wyszlo mi ze moje szczescie na dzis to tylko 1%.; ] ale ja tam nie wnikam ocb; d niech sobie bedzie ta aplikacja jak ma byc . Moze to nie dziala tylko w moim przypadku, kto wiem; p Pozdrawiam :* -
zenekkk <3
To już chyba zależy od tego jak bardzo przesądny ktoś jest xD. Jak ci wypadnie 90% to będzie to przynajmniej 1 szczęśliwe wydarzenie dnia xD. Nawet jak dzień będzie do kitu to i tak można uznać że jakieś tam szczęście miałeś/aś xD -
zyleta
a ja mialam dzis szczescie bo jak szlam w szkole to sie poslizglam i moj wrog taka suka chciala mi jeszcze podstawic noge ale mnie zlapak chlopak ktory mi sie podobal od samego poczatku i mi podal nawet nr :P :P to jest moje dzisiejsze szczescie -
Camel, the
Pytanie: czy przy korzystaniu z tej proroczej aplikacji trzeba używać mistycznych kadzidełek? -
kadzidełka są wskazane
ba jeśli masz kryształową kulę to kiedy korzystasz z aplikacji patrz przez kulę! ^^ -
Camel, the
Niestety, mam tylko lodowe sople z rzeczy przeźroczystych, ale już planuję zakup profesjonalnej kuli do przewidywania (będę mógł z nią startować nawet na mistrzostwach świata - ma specjalny certyfikat). Czasem też rzucam fusy z herbaty na ekran, ale to daje słaby efekt - monitor dziwnie faluje, nic poza tym. -
Anonim
A czemu nie ma mnie w top pechowców skoro moja średnia wystarcza na środek listy? -
średnia w top jest z danego miesiąca
a średnia w profilu z ostatnich 10 razy :)