Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzykus Magnifikus :]

Jeśli macie jakieś pytania to piszcie tutaj :)
  • Damn.

jak to działa, jak to jest mierzone.

Jak jest mierzone? Wykorzystany został bardzo skomplikowany algorytm.
    Który działa na zasadzie losowania liczby z przedziału od 1 do 100 :)
    Szczęście to szczęście :) masz szczęście wypadnie Ci 100, a jak nie masz to 1; )
  • Peter

Cwane
  • Danuś :)

I po co to? :P

Żebyś się pytała?; )
  • Maty

Kolejna głupia aplikacja pokroju gry w kości albo puszki pandory :/

Dziękuję za słowa uznania :)
    Każdą kolejną pozytywną lub negatywną wypowiedź tego typu będę usuwał
    Powód: czy to miejsce do pisania swoich opinii??
    Nie.
  • zyleta

no dobra ale tak naprawde to o co w tym chodzi bo polowa to sciema tak naprawde ... a tak po za tym jak moze wyjsc 100% lub 1% a jak wyjdzie 70% to co??

70% to lepiej niż 1%, a także prawie 100%
    tak samo w totku można nic nie wygrać albo 6 trafić.
    Ale także można trafić 3, 4 i 5 :) no i dla pechowców można trafić wszystkie liczby obok ^^
  • Mambaaaaaaaaaa!

A ja mam wieczne szczescie!! dzis tez mialam, bo spadla z dachu wielka gora sniegu doslownie 3 sek. po tym jak przeszlam tamtendy i wyszlo mi ze moje szczescie na dzis to tylko 1%.; ] ale ja tam nie wnikam ocb; d niech sobie bedzie ta aplikacja jak ma byc . Moze to nie dziala tylko w moim przypadku, kto wiem; p Pozdrawiam :*
  • zenekkk <3

To już chyba zależy od tego jak bardzo przesądny ktoś jest xD. Jak ci wypadnie 90% to będzie to przynajmniej 1 szczęśliwe wydarzenie dnia xD. Nawet jak dzień będzie do kitu to i tak można uznać że jakieś tam szczęście miałeś/aś xD
  • zyleta

a ja mialam dzis szczescie bo jak szlam w szkole to sie poslizglam i moj wrog taka suka chciala mi jeszcze podstawic noge ale mnie zlapak chlopak ktory mi sie podobal od samego poczatku i mi podal nawet nr :P :P to jest moje dzisiejsze szczescie
  • Camel, the

Pytanie: czy przy korzystaniu z tej proroczej aplikacji trzeba używać mistycznych kadzidełek?

kadzidełka są wskazane
    ba jeśli masz kryształową kulę to kiedy korzystasz z aplikacji patrz przez kulę! ^^
  • Camel, the

Niestety, mam tylko lodowe sople z rzeczy przeźroczystych, ale już planuję zakup profesjonalnej kuli do przewidywania (będę mógł z nią startować nawet na mistrzostwach świata - ma specjalny certyfikat). Czasem też rzucam fusy z herbaty na ekran, ale to daje słaby efekt - monitor dziwnie faluje, nic poza tym.
  • Anonim

A czemu nie ma mnie w top pechowców skoro moja średnia wystarcza na środek listy?

średnia w top jest z danego miesiąca
    a średnia w profilu z ostatnich 10 razy :)