-
Anonim
-
Pan Żet
program z niedzieli duetu Markowski - Dąbrowa to majstersztyk ! Drużyna Uzurpatora rządzi :PPPPP -
Termit
Dąbrowa jeszcze nie przywykł do kamery, ale jego ironia powala na kolana!! -
Pan Żet
Markowski : '' Mam słuchawkę w uchu, słyszę dzięki temu sam siebie''
Dąbrowa : '' No tak, to bardzo komfortowa sytuacja''
Zagrali to na takiej powadze i z takim humorem że spadłem z kanapy :)
Coś mi się zdaje, że rodzi się najlepsza para programu -
-
Dziwul
>Pan Żet napisał
>Coś mi się zdaje, że rodzi się najlepsza para programu
To prawda, niech trzymają tak dalej. Kamil Dąbrowa to majstersztyk. -
Paweu
Tak, zgadzam się, Dąbrowa jest naprawdę niezły. Szkło dokonało dobrego transferu tego lata :) -
madziaa_
matko jaki Dąbrowa jest przystojnyyy :) oczu nie moge oderwać; D nie lubie dłuższych włosów ale on... aa :) -
Anonim
Po wczorajszym szkle stwierdzam, że niedziela jest najlepiej obstawiona. Grzesiek Markowski rozbraja... -
Anonim
Dąbrowa opływa cynizmem i sarkazmem, to tego robi to tak poważnie, że na szczęście PiS tego nie zauważy. :) świetny duet. jeszcze kilka udanych programów i wyjdą na prowadzenie xD -
Jasiu
Moim zdaniem bezdyskusyjnie najlepszy duet.
Operują dowcipem, któr poprostu uwielbiam
o "odjazd do Kanossy" o którym tydzień temu mówił Dąbrowa mnie
rozwalił tak jak dawno nie byłem rozwalony oglądając Szkło Kontaktowe -
Anonim
Markowski do Dąbrowy: "Jak Pan sam dobrze wie do laski trudno dotrzeć" :)
-
dorota
Na początku mnie ten duet trochę denerwował. Może dlatego, że pojawili się jakoś nagle, kiedy akurat Szkiełka nie oglądałam i ominęłam ich debiut. Teraz siedzę w niedzielne wieczory i oczu nie mogę oderwać. Lubię ich dowcip. Żartują niewymuszenie i odruchowo, z biegu. Chociaż muszę przyznać, że Markowski równie nieźle się prezentuje z Wojciechem Zimińskim w sobotnim zestawie.; ) -
Anonim
tak, Markowski&Zimiński ! super duet.
ale p. Miecugow poza konkurencją :) -
Perdida en el siglo XXI
>olga.letycja napisała:
>Markowski do Dąbrowy: "Jak Pan sam dobrze wie do laski
>trudno dotrzeć" :)
>
Hehehe najlepszy był Dąbrowa, jak wstrzymywał się po tych słowach od śmiechu, z kolei Markowski chyba nie zajarzył, co powiedział hie hie hie...
a tak na marginesie, mam nadzieję, że to że wczoraj ich nie było nie znaczy, że w ogóle już ich nie będzie... :( czasami te telefony od widzów odnośnie ich osób sa mało przychylne... -
Paweu
Nie wszyscy lubią zmiany. Ale przez telefony nie wycofają nagle jednego komentatora. W taki sposób zapewne Szpakowski dawno by przestał pracować w TVP :) -
Paulina
>Brown Sugar napisał
>Nie wszyscy lubią zmiany. Ale przez telefony nie wycofają
>nagle jednego komentatora. W taki sposób zapewne Szpakowski
>dawno by przestał pracować w TVP :)
Szpakowski jest bardzo dobrym komentatorem, większe wpadki zaliczają Mateusz Borek i Maciej Iwański! Szpaku jest najlepszy!
Duet: Dąbrowa i Markowski jest świetny! Uwielbiam ich!; )
-
Perdida en el siglo XXI
>Pau ! napisała:
>>Brown Sugar napisał
>>Nie wszyscy lubią zmiany. Ale przez telefony nie
>wycofają
>>nagle jednego komentatora. W taki sposób zapewne
>Szpakowski
>>dawno by przestał pracować w TVP :)
>
>Szpakowski jest bardzo dobrym komentatorem, większe wpadki
>zaliczają Mateusz Borek i Maciej Iwański! Szpaku jest
>najlepszy!
>
>
>
>Duet: Dąbrowa i Markowski jest świetny! Uwielbiam ich!; )
>
>
A ja tak czekałak na niedziele :(:(:( a tu buba...
A Szpakowski popieram, jego emocje udzielają się chyba każdemu, a tekst hmmm w takim tempie nikt by chyba poprawnie nie potrafił komentować :) -
Kubson
Ma ktoś może filmik ze wspomnianym tekstem o ,,docieraniu" pana Markowskiego? Bo przegapiłem ten odcinek niestety, a chciałbym to zobaczyć :)