Szkło Kontaktowe [2005]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no właśnie... dzisiaj o 22 będziemy naocznymi świadkami jak pierwsza kobieta w historii SK zabierze głos w dyskusji... ciekawa jestem waszych opinii na ten temat. Czy rzeczywiście urocza pani Łepkowska będzie w stanie zmienić oblicze programu S jak Szkło i zabarwić je o nowy ton M jak Miłość... przekonamy się dziś wieczorem :D
  • Marcin.

No, nie tak zupełnie pierwsza kobieta, ale z niecierpliwością, ale i obawami czekam na "Szkło".
  • jaro

Ja jak na razie czekam z ciekawością.
  • madziaa_

czekam; D wrecz nie moge sie doczekac; D

• Anonim

dla mnie lepiej bylo 'po staremu', nie wiem po cholere wzieli tego grzegorza markowskiego..
  • <^> granat <^>

do zobaczenia o 22:00 szkiełko-maniacy.
  • NowakDexter

Markowski mi bardzo przypadł do gustu. Łepkowska- na razie nieżle.
  • Anonim

Jak jej idzie? :D
  • Katarzyna

wg mnie daje radę;)
    odnosi się wrażenie,że pani Łepkowska czuje się swobodnie, wtrąca swoje trzy grosze.
    jak dla mnie ok.
  • madziaa_

jak dla mnie świetnie.!; )
    pan Markowski sie na pewno rozkręci; D
    a pani Łepkowska jak najbardziej daje rade; D
  • Królowa zadymy

Moim zdaniem jest naprawdę dobra :D
  • Marcin.

Debiut jak najbardziej udany. W przeciwieństwie do Markowskiego nie była spięta i nie odczuwało się że to jej pierwszy program.
  • dorota

Moim zdaniem debiut udany. Pani Łepkowska troszkę małomówna mi się początkowo wydała. Ale była swobodna i ładnie się prezentowała.
    Oby tak dalej!
  • jaro

Bardzo ładny program, śmieszny, mam nadzieję, że tym jednym występem pani Łepkowskiej się nie skończy.
  • Anonim

Mam mieszane uczucia,ale tragedii grckiej nie było.Dała radę,chociaż poprzeczka była ustawiona wysoko.Poczekamy,zobaczymy i nie skreślamy jej chyba?
    (podobny temat już był,ale to tak na marginesie)
  • Anonim

uważam, ze było dopuszczalnie :) łepkowska nie zawiodła, markowski też był w formie, jak na pierwszy raz to całkiem konkretnie :) oby tak dalej !
  • Paweu

Myślę że to był całkiem udany debiut... Łepkowska sobie radziła i miała kilka fajnych tekstów... To był udany program i oby takich było jeszcze więcej :)
  • Hanah

Także mam raczej pozytywne zdanie o tym co wczoraj widziałam na ekranie. Nowym komentatorom trzeba dać jeszcze trochę czasu, więc dopiero po kilku ich występach będę miała konkretną opinię na temat ich poczynań.
    Największy plus moim zdaniem należy się Zimińskiemu, za to, że chyba po raz pierwszy w tym programie telefony były całkiem sympatyczne, bez żadnego, narzekania, krytykanctwa, docinków itp. A to właśnie dzięki temu, że Pan Wojtek wywołał temat Dnia Kobiet i poprosił o opinię widzów. Brawo!
  • Anonim

W końcu obejrzałam. Było naprawde nieźle, ale nadal trzymam się zdania, że wolę samych panów w Szkle.
  • Ms.Whisper

hmm...a może by zaprosić bardziej ogniste kobiety?Które już nie jednemu programowi dodały pikanterii:)))
| |

grono miłośników świetnego programu satyrycznego Szkło Kontaktowe....:) telefon dla widzów : ...

Fotki

Miejsca grona (0)