Szkło Kontaktowe [2005]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pająk

Witam, mam napisać referat do szkoły na temat "Szkła kontaktowego", niestety dowiedziałem się o tym zbyt poźno, a program ten oglądam rzadko ze względu na system pracy... Może jest mi ktoś w stanie pomóc? Może podrzucić linki z tą audycją? Podaję temat:
    Funkcje integracyjne audycji i forum "Szkło Kontaktowe".

Propagowane:
    1) Wartości społeczne (jak kto się z tą audycją utożsamia)
    2) Sposób przekonywania
    3) Ocena skuteczności
    4) Oddziaływania grupotwórcze

wszelka pomoc,uwagi i sugestie są dla mnie na wagę złota!

z góry dziękuję i pozdrawiam :)
  • Anonim

ja bym przede wszystkim siegneła po książkę Kontaktowi, czyli szklarze bez kitu. czyta sie bardzo szybko. i informacji jest bardzo dużo.
  • Trayler

czyta się ją szybko i przyjemnie.to na pewno nie będzie zmarnowany czas
  • dorota

Proponowałabym odnaleźć na forum SK kogoś, kto bierze udział w zjazdach fanów. Z tego co wiem, to są to dość duże imprezy. Z pewnością będą mieli wiele do powiedzenia na ten temat. Polecam również książkę Szklarzy. No i element obowiązkowy, czyli to co weszło do powszechnego użytku (wszelakie anegdoty, określenia, definicje). Można się o tym dużo dowiedzieć z fragmentów z youtube. Np. sławne już we wszystkich kręgach "wykształciuchy", które zamiast podzielić, połączyły.
    Jak przyjdzie mi jeszcze coś konkretnego do głowy, to napiszę. W razie pytań, służę pomocą.; )
  • Anonim

Ja bym jeszcze napisała maila do Szkła z prośbą o jakieś archiwa. Nie zaszkodzi, a może trafi się jakaś perełka?
  • Paweu

Zgodzę się z przedmówcami, trzeba przeczytać książkę, a potem poszukać jakis fragmentów szkła na youtubie...
| |

grono miłośników świetnego programu satyrycznego Szkło Kontaktowe....:) telefon dla widzów : ...

Fotki

Miejsca grona (0)