Szkło Kontaktowe [2005]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • NowakDexter

Oczywiście żartowałem, żeby zwiększyć zaintersowanie tym wątkiem :)

Tak naprawdę chciałbym się was zapytać, czy jest na tym gronie jakiś zwolennik PiSu? Byłbym rad, gdyby ktoś taki tu był. Znaczyłoby to, że nie wszyscy PiSowcy uważają, że SK to zabawka Michnika i Tuska do przekonywania inteligencji, aby głosowali na PO. Ja uważam, że Szkło Kontaktowe jest w pełni obiektywnym programem nie popierającym żadnej opcji politycznej. Nie wiem dlaczego zwolennicy Prawa i Sprawiedliwości nie oglądają prawie w ogóle tego programu. Może dlatego, że brakuje im dystansu a może (co jeszcze bardziej pesymistyczne) PiSowi brakuje inteligentnych wyborców.
  • dorota

Myślę, że wątek "czy są tu zwolennicy PiSu" byłby równie interesujący. Szczególnie dla samych zainteresowanych.
    Ja zwolennikiem PiSu nie jestem. Ale chciałam sie odnieść do powyższego stwierdzenia, że "Szkło Kontaktowe jest w pełni obiektywnym programem". Ja tam odnajduję elementy braku obiektywizmu. Szczególnie w osobistych dygresjach prowadzących i gości. Ale mnie to w tym wypadku nie przeszkadza. Taka jest konwencja programu, że każdy ma prawo mówić, co mu się podoba, a co nie w polityce i w świecie.
  • Kataryna

Haha debil Daukszewicz:) dobry chwyt reklamowy
  • Marcin.

Jezus Maria ja już tu się szykuje do ataku na jakiegoś nieokrzesanego chama, a tu zonk :]
    pewnie są ty jacyś zwolennicy PiS, w końcu wśród wyborców tej partii poza wysokim procentem moherówek i nabzdyczonych, obrażalskich buraków, są też ludzie z poczuciem humoru XDD
  • Anonim

ja jestem za tym zeby skasowac ten temat albo zmienic jego tytuł.
  • Anonim

Myślałam, że forum szklarzy jest bardziej rozgarnięte i nie będzie przyciągać internautowych zwolennikow SK poprzez hasła propagujące głupotę oraz chamstwo!
    Moze i są zwolennicy Pis'u wśród członków forum SK, jednakże ja do nich nie należe, co wiecej, powiem, iż ten chwyt hasłowy nie udał sie tak samo jak Prezydentowi RP orędzie. Na tej samej zasadzie zatytułowałeś wątek, jak prezydent RP wykorzystał melodie z filmu plus obrażające zdjecia. Obydwoje chcieliście przyciągnąć ludzi, aby skupili swoją uwagę na tym, co macie do powiedzenia...
    no niestety, osiągneliście tylko i wyłącznie żenujący, żałosny efekt...
  • Kataryna

Ja bym tego żałosnym efektem nie nazwała. Może dlatego, że nie biorę wszystkiego śmiertelne poważnie. Racja nazwa wątku może nie jest trafna, ale trzeba przyznać, że autor osiągnął swój cel.
    Chciał wzbudzić zainteresowanie- wzbudził. Metoda może nie jest najlepsza, ale za to jaka skuteczna:)
  • dorota

Nazwa tego wątku wcale nie spełniła swojego zadania. Zamiast dyskutować o tym, na co za wszelką cenę chciał zwrócić naszą uwagę autor, gadamy o nazwie. Albo zmieńmy nazwę, albo temat wątku. Inaczej nic z tego nie będzie.
  • Anonim

naprawdę, zmieńcie nazwę wątku... "Debil Daukszewicz"...? bez przesady... = |
  • Anonim

wg mnie to nie ma nic wspólnego z reklama... :P Ale OK :P
  • Kalina

Temat może i rzeczywiście na pierwszy rzut oka frapujący ( a raczej wkurzający), ale jak już sie wyjaśnia o co chodzi to obrażanie Pana Daukszewicza wydaje się bezzasadne:p
  • Paweu

>dorota.zip napisała:
    >Nazwa tego wątku wcale nie spełniła swojego zadania.
    >Zamiast dyskutować o tym, na co za wszelką cenę chciał
    >zwrócić naszą uwagę autor, gadamy o nazwie. Albo
    >zmieńmy nazwę, albo temat wątku. Inaczej nic z tego nie
    >będzie.

Temat wątku już został zmieniony, gdyż zamiast rozmawiać o tym czy wśród fanów SK są jacyś zwolennicy PiSu, i o obiektywiźmie SK rozmawiamy o nazwie wątku :/
  • Jaca

Ja jestem PiSiorem :)

I wpadłem tu poczytać, co też takiego zabawnego widzicie w tym "programie satyrycznym".
    Myślałem, że platfusy są inteligentniejszą formą niż homo habilis, ale niestety nie :P

P.S. Odpisz mi jak wykrzesasz ogień; )
  • dorota

Nie musimy krzesać ognia. Będąc inteligentnymi formami życia, możemy użyć zapalniczki.
    Pomijając bezsensowną batalię o to, kto potrafi myśleć, a kto nie, może podasz jakieś argumenty popierające Twoją tezę. Na tym mniej więcej polega dyskusja.
  • Jaca

Platformersi nie umiecie się z siebie śmiać. Jesteście ponurzy i nudni. Mi nie przeszkadzają dowcipy o Kaczkach dopóki są na poziomie, a Wy możecie człowieka zarąbać gazetą na śmierć za niepoprawność polityczną, miłość do Ojczyzny, wrogość wobec UE (tfu!)...

Coś dla Was, moi drodzy (SK tego nie pokazało, dziwne?)

http://pl.youtube.com/watch?v=teAk8...
  • .

bo tylko tak małych ludzi jak klika kaczyńskiego to śmieszy

najpierw TY pokaż nam swoja angielszczyznę a dopiero potem się smiej
  • Paweu

Dobrze, że w ogóle coś po angielsku powiedział. Ludzie w jego wieku zazwyczaj już nawet nie staraja się nauczyć takich podstawowych zwrotów, jak "Hello" czy "Thank You".

Nie ma się z czego śmiać, ja wszystko zrozumiałem co on powiedział i to nie było bardzo zabawne...
  • Jaca

Ech...

To nie jest śmieszne tylko żałosne...
    Nie znacie się na dyplomacji. Zawsze mówi się w swoim języku narodowym. Tak mówi etykieta, a to co zrobił Doniek uchodzi nie odpowiednie.

P.S.
    Jeśli tak bardzo chcecie mogę z wami pogadać po angielsku.

It's not a problem to me, cause I speak better than him :P
  • Jaca

No zatkało?
  • Anonim

Of course because I speak much more worse English than you.

I apologise for being so foolish. I won't write anything more here.
| |

grono miłośników świetnego programu satyrycznego Szkło Kontaktowe....:) telefon dla widzów : ...

Fotki

Miejsca grona (0)