-
dorota
>ptasio napisał
>wolę ludzi, którzy wtrącają się tak może dość
>głupio, ale nie próbują udowadniać, że są bardzo
>inteligentni od takich, którzy piszą ogólnikowo (bo
>niestety o konkretach nie mają za bardzo pojęcia), łapią
>za słówka swoich rozmówców i są święcie przekonani,
>że są wybitnie inteligentni i nieomylni (vide Osobox). Tak
>swoją drogą kilka lat temu zachowywałem się podobnie,
>tylko się tak nie wywyższałem, ale na szczęście
>wyrosłem z takich głupich zachowań.
Czyli, powinniśmy się posługiwać równoważnikami zdań i pisać bez sensu, żeby nikt nie poczuł się urażony, że sam tak nie potrafi? Nie rozumiem idei. Ale nic, widać z moim myśleniem jest coś nie najlepiej.
Mogę się zgodzić, co do konkretów. Trochę tego brakuje, ale wierzę, że forma też się liczy.
>Jacek37J napisał
>P.S. Według mnie Donald Tusk to N'yarlatothep
Ładna metafora. Niestety nie wpisuje się w powyższy postulat o prostocie formy i treści. Mimo to mi się podoba.; ) -
ptasio
ja wcale nie postuluję o prostotę formy, ja postuluję tylko o niewywyższanie (to się piszę razem czy odzielnie, bo nie jestem pewien?) się, bo mnie osobiście takie coś niesamowicie irytuję. -
Jaca
-
Бартек
apropo tematu to ja jestem zwolennikiem pisu i jeśli w programie nie ma zieminskiego czy jakmu tam, tego łysego i tego buszmena zapyziałego to bardzo często oglądam:] na tę trójke nie moge patrzec już ni mówiąc o słuchaniu. A no i oczywiście wole Sianeckiego od Мецугова, ale obu da sie znieść. -
-
Jaca
-
Radnik
Kaczyński dostanie show w TVN!!!
Po zatrudnieniu wszystkich możliwych gwiazd dziennikarstwa telewizja TVN, w wielkiej tajemnicy, szykuje program publicystyczny. Poprowadzi go Jarosław Kaczyński.
http://pitbul.pl/plotka-tygodnia/ka... -
Anonim
Szkła nie oglądają PISowcy, bo są zbyt mało na to inteligentni. W większości to przecież mocherki z wykształceniem podstawowym. Nie należy się spodziewać, aby takie "karły moralne" zdobyły się na oglądanie programu o wyższym stopniu ewolucji niż "Moda na Sukces". -
dorota
A tam! Pewnie, że oglądają i pewnie, że rozumieją. Przynajmniej główny przekaz, bo co do żartów to raczej wątpię (szczególnie to czasami wyłazi w telefonach). Pozostaje tylko odwieczne pytanie, po co oglądają, jeżeli im się nie podoba. -
Бартек
karły moralne? "mocherki"?, moda na sukces? Wykształcenie podstawowe? co to są wogóle za teksty? wyższy stopień ewolucji? nie będę wchodził na Twoj profil bo mi komp zamula ale mniemam, że nie masz więcej niż 15 lat. Uzywający takich tekstów nie są godnymi partnerami do romzmowy... karły moralne hehehe to żeś wymyślił dzieciaku:P pogratulować::] -
dorota
"Karły moralne" to akurat określenie wypowiedziane dawno, dawno temu przez marszałka Piłsudskiego. Ostatnio przypomniane przez Radka Sikorskiego pod adresem ludzi krytykujących Lecha Wałęsę. Żaden wymysł. -
adam krasiński
-
Paweł ت
Ostatnio właśnie się tak zastanawiałem czy ktoś kto jest za PiSem ogląda SK... Nie wiem jak to było kiedyś, bo stosunkowo od niedawna oglądam szkło, ale da się zauważyć, że PiS jest jednym z głównych bohaterów tego programu- jakby nie patrzeć satyrycznego; ) osobiście nie znoszę PiS-u, więc nie mam nic przeciwko...