-
F
W zasadzie to już od jakiegoś czsu chodzi mi po główce, żeby skomentować niektóre esemesy ze Szkła, bo mnie przerażają. Poza tym chciałbym, żeby najlepsze eski uwiecznić;) - to można tutaj.
A na początek:
Już jakiś czas temu widniał sms "Wy nie krytykujecie wpadek, wy krytykujecie wszystko" i do niego chcę się odnieść. Otóż, szanowny autor może nie zauważył, że Szkiełko nie służy do krytykowania, tylko do luźnego podejścia do spraw, które większość z nas bulwersują... -
Anonim
-
Anonim
mnie utkwil w pamieci sesemes przy okazji "teorii ewolucji" p. M. Giertycha... cos w stylu:
"potwierdzam rewelacje p. Giertycha - Yeti"; D -
Anonim
-
-
Nikusiowa
mi utkwił w pamieci sms z dość dawna już - bo było to w momencie gdy PiS pokazało swojego kandydata na prezydenta Stolicy i przy okazji zrobiło go Pełniącego Obowiązki prezydenta na czas do wyborów:
"Biedny Kazio... wcześniej był PRAWIE premierem, teraz jest PRAWIE prezydentem Stolicy" -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>Wehrwolf napisał
>"To już nie będzie IV RP, ale Królestwo
>Niebieskie" :-)
Też mi to utkwilo w pamięci, bo bardzo mi się potoba to hasełko. -
Anonim
-
Harbina
>Justyna napisała:
>>Wehrwolf napisał
>>"To już nie będzie IV RP, ale Królestwo
>>Niebieskie" :-)
>
>Też mi to utkwilo w pamięci, bo bardzo mi się
>potoba to hasełko.
Oj mnie też zapadło :)
"Jestem wykształciuchem , jestem ZOMO , jestem homo-niewiadomo"
Czy zdarzało Wam się że Wasz sms "ukazał" się na antenie ?
-
Harbina
-
Anonim
>
>Czy zdarzało Wam się że Wasz sms
>"ukazał" się na antenie ?
kurcze ja to juz sobie darowalam wysylanie kiedys przed tydzien wysylalam o kazdej niemalze porze....i ZADEN!!! es sie nie pokazal.OBRAZILAM SIE..i juz nie pisze ale nadal szklo uwielbiam !:d -
Anonim
No to ja tam im maile wysyłałem z rysunkami i nie tylko :-) bo i poezyja mnie troszku wciągnęła :-)
Ale nie ma co... zapewne mnóstwo ludzi pisze do nich i nie sposób byłoby to wszystko wrzucić do programu. Musi to ktoś selekcjonować :-) -
Anonim
>Wesołych Świąt:D napisała:
>SEKS - Seria Ekscesów Kandydatów Samoobrony
O, własnie chciałam tego SMSa zapisać ale zapomniałam jak dokładnie był:P a z takich ostatnich SMSów:
"Elvis żyje. Steve Wonder go widział".
-
Hanah
Przy okazji sexafery pojawiło się też takie coś:
„Nie wierzę, że Łyżwiński jest ojcem dziecka. On nigdy nie zrobił niczego, co miałoby ręce i nogi.”
-
vixen
Mi sie podobola
"kto je polską karkówkę, ten wygrywa w siatkówkę"
po meczu Polska - Rosja -
Harbina
Mojego smsa raz dali :D Z okresu jak był u nas Benedykt XVI , pierwszy program z tej serii i od razu mój pierwszy sms :)
"Jestem osobą niewierząca , ale papieża witałam z potrzeby serca" :) -
vixen
-
nobody
-
Harbina
"Strzeż się ciąży , Roman krąży"
"Luwdik upadły to Lud...fik"
"A za oknem kraj , kraj , największych jaj"
"Doradca doradza , doradza , a co mu to przeszkadza"
Normalnie zaczęłam se zapisywać niektóre smsy :)