Szkło Kontaktowe [2005]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ludzie ja już tego nie łapię... Czy oni chcą sami dla siebie źle....? Teraz tylko czekać jak Kuba, Szymon i ludzie w szkiełku na nich wjadą...; D
  • Wiliam

Zobaczymy jak długo wytrzymają. Jak przyjdą pierwsze lepsze wybory to już widzę błagalne spojrzenia ludzi z PiSu aby tylko trafić przed kamerę.
  • >sTeLmA<

jak dla mnie moga byc tylko na wylacznosc dla TV Trwam ^^
  • Charles

swietny pomysł:)) popieram kolege.

kapitalny strzał w kolano. chyba ze.... cos mi teraz zaswitało....
    moze pis cos knuje... moze maja cos na tvn i za jakis czas z ty wystrzela.
  • jaro

>moze pis cos knuje... moze maja cos na tvn i za jakis czas z ty wystrzela.
    Ci, co im jeszcze wierzą i tak nie oglądają TVNu. Ci, co oglądają TVN i TVN24 (a przynajmniej większość tych ludzi, według mnie) nie wierzą już nikomu z PiSu, więc nie ma się czym przejmować.
  • Anonim

Hah, szkoda im czasu na TVN bo przez ten czas mogą nakarmić kotki; >
  • Piotr Śliwiński

Ahhh, widzę, że daliście się zwieść... PiS wcale nie bojkotuje TVN, on jest z nimi w zmowie...wiadomo przecież, że jak PiS bojkotuje jakiś program, to ludzie zrobią im na złość i zaczną tym bardziej oglądać... w ten sposób ta żydo-komucho-masońska telewizja robi sobie oglądalność na wakacje. :D Wzamian PiS dostanie czas antenowy w najlepszych programach, takich jak Szkiełko czy Majewski.
  • Бартек

jak dla mnie to była dobra decyzja. juz nie mogłem patrzec jak grass notorycznie przerywa wypowiedzi ludziom z PiSu a przytakuje esbekom i platformiakom. a teraz jak gadają o tym ze pis łamie prawo bo nie daje ludziom dostępu do informacji to poprostu smieszne jest:] ja wiem ze wszyscy sie przyzwyczaili ze tvn to jedyna słuszna stacja ale ludzie no bez przesady...
  • Termit

a dziennik to jedyna słuszna gazeta; p
    coś w stylu biuletynu kancelarii prezydenta
  • Бартек

Termit widze, że Twój awatar o czymś świadczy; ) i powiemk ze z dwojga złego wole dziennik, który zachowuje w miare równowage w krytykowaniu wszelkich opcji politycznych niz tvn, który krytykuje tylko jedną partię:]
  • Termit

tvn krtykuje każdą partie zgodnie z poziomem upokorzania sie danej partii. Nie jest winą tvn-u że PiS jest dziwny i robi z siebie karykature.

Mój avatar nie jest polityczny. Nigdy nie był i odziwo nie będzie; )

No dobra może w szkle troche przesadzają i na siłe szukają smiechu ale cały serwis informacyjny i publicystyczny działa w 100% obiektywnie. Obejrzyj kiedyś i sobie policz ile czasu idzie na krytyke Pisu a ile na rząd
  • Бартек

na krytyke pisu idzie 50% i na krytyke rządu + sld 50%. czasami zdarza mi sie zapomniec, że to juz PiS stracił władzę.

hmmmm awatar nie jest politryczny? hmmm począwszy od koloru poprzez gwiazdeczke na czapce i skonczywszy na całym zdjęciu sparafrazowanym ze zdjęcia przywódcy duchowego pewnego ustroju hmmm no fakt - całkowicie apolityczne; )

nie jest winą tvnu, że pis jest dziwny i robi z siebie karykature, tylko czemu wciąż głosno o tych wpadkach pisu a nic sie nie mówi o porażkach jednej za druga pani minister kopacz, pana ćwiąkalskiego? hmmm generalnie ta dyskusja większego sensu nie ma jeśli nie zauważa się wyraźnych prawidłowości:]
  • Termit

Może raczyłbyś zauważyć z czyjej winy te porażki wynikają :)

Avatar jest HUMORYSTYCZNY. Zresztą też uważam że jesteś betonem; p

pa; *
  • Anonim

To wszystko wina układu, przyjaciele. I po prostu TVN razem z wyborczą wspierają układ! Ale dzięki bogu kolega Бартек już ich prześwietlił. Smutne. Nie mogę się doczekać czasów, kiedy Pis nie wejdzie do sejmu. O ile takich dożyjemy, w końcu siła moherów jest trwała, bo ich zasoby sie z czasem uzupełniają. Wbrew nadziejom i pozorom.
  • Бартек

Fiodor Dostojewski napisał kiedys taką książkę "BIEDNI LUDZIE". Pewnie obraziłby się, że przytaczam jego dzieło wobec opcji lewackiej i prorosyjskiej ale co tam. Ten tytuł według mnie obrazuje sytuację Polski w obecnym stanie.
  • Luki

to po co oglądasz szkło, proponuję rozmowy niedokończone :)
  • Termit

bojkot bojkotem ale to co dziś odjebali na komisji.... o_O

"precz z komuną!!" - smiechu warte

prawica zwalcza prawice;p tego jeszcze nie było!!

i pani posłanka szczypinska "koleżanki nie uśmiechajcie sie bo nas kamerują" xD no tak! należy zachować powagę krzycząc o kims uzurpator @_@

dno totalne!! jeszcze sie nie pobili tam i tego można załować
  • ...mateusz...

to jakaś jebana żenada. widać z jaką kulturą niektórzy trafiają do sejmu...
  • Anonim

Może nie tyle kulturą, co inteligencją...
  • ...mateusz...

chodzi mi o to co dzisiaj zaprezentowali niektórzy członkowie PiS-u. o te prostackie gęby i zachowania Szczypińskiej i Kempy, o złośliwe uśmieszki Kaczyńskiego i Gosiewskiego.
  • 1
  • 2
| |

grono miłośników świetnego programu satyrycznego Szkło Kontaktowe....:) telefon dla widzów : ...

Fotki

Miejsca grona (0)