-
Anonim
Wiem o co ci chodzi; >
czyt. brak wychowania, inteligencji i jeszcze czegoś, tylko nie pamiętam jak to się nazywało :P -
Wiliam
-
Termit
>Wiliam napisał
>Termit, co rozumiesz pod pojęciem prawica?
nie rozumiem pytania; p
PO to konserwatysci pod maską liberałów a Pis tez konserwatysci ale już tacy do bólu....
no i chyba mi nie powiesz że PO to jakieś centralne gówno. Takie rzeczy to tylko w erze xD -
Wiliam
Co do PO to w sumie się zgodzę, natomiast PiS to wg. mnie, że użyje niefortunnego historycznie sformułowania, narodowy-socjalizm.
Niezależnie od tego jak to ponazywamy, uważam zestawianie PO z PiSem jako jednego szeregu konserwatystów za nadużycie i to abstrahując od animozji osobistych które w dużej mierze różnią te partie. -
-
Termit
a co powiesz np. o takim sondarzu z roku 2005 w którym ponad połowa dorosłych polaków uważała PoPis za coś wspaniałego?; p
jak dla mnie to od tamtych czasów wiele sie nie zmieniło. I nie zaprzeczysz ze PO siedzi po prawicy; > -
jaro
>Termit napisał
>a co powiesz np. o takim sondarzu z roku 2005 w którym
>ponad połowa dorosłych polaków uważała PoPis za coś
>wspaniałego?; p
Moim zdaniem trzeba zwrócić uwagę na sytuację w tamtym czasie. Ludzie wtedy mieli dość rządów SLD. A mieli przed sobą wizję koalicji dwóch partii, którym dosyć dużo ludzi ufało, a także partii, które jeszcze nigdy nie rządziły. Co najwyżej jacyś ich członkowie czy ktoś z władz. Więc to też trochę im podnosiło sondaże. Takie jest moje zdanie.
-
Maciek.
Nie wiedziałem, że to grono osiągnęło takie rozmiary,
dawno tu nie zaglądałem...
Choć wiadomo, kiedyś tylko m.in UPC udostępniało tvn24. :)
Polecam:
http://grono.net/forum/topic/112353...
w szczególności przedostatnią stronę. -
Anonim
>...mateusz... napisał
>to jakaś jebana żenada. widać z jaką kulturą niektórzy
>trafiają do sejmu...
widać, kultura sejmowa zagościła również na forum... eh -
Termit
>jaro napisał
>>Termit napisał
>>a co powiesz np. o takim sondarzu z roku 2005 w którym
>>ponad połowa dorosłych polaków uważała PoPis za coś
>>wspaniałego?; p
>Moim zdaniem trzeba zwrócić uwagę na sytuację w tamtym
>czasie. Ludzie wtedy mieli dość rządów SLD. A mieli
>przed sobą wizję koalicji dwóch partii, którym dosyć
>dużo ludzi ufało, a także partii, które jeszcze nigdy
>nie rządziły. Co najwyżej jacyś ich członkowie czy
>ktoś z władz. Więc to też trochę im podnosiło
>sondaże. Takie jest moje zdanie.
>
mniejsza o sytuacje. Większość ludzi startujących bylo tymi samymi co w takim roku 91 ^^ Polski wyborca nie uczy sie na błędach. -
jaro
No nie wiem. Moim zdaniem część polskich wyborców zrozumiała że nie pójście na wybory mało krajowi pomaga i kilka miesięcy temu na wybory poszła. To jest według mnie uczenie się na błędach. -
Anonim
Fakt, który cieszy mnie ogromnie. Spokojnie może doprowadzić do marginalizacji partii (zostanie ścisły, konserwatywny elektorat, również jakaś część spuścizny po LPR i Samoobronie.). Ludzie całkowicie zapomną o tych pomyleńcach. Swoją drogą to co się ostatnio działo w sprawie tarczy to porażka, ok, mogą być kłótnie wewnątrz, to jest normalne, ale podstawową zasadą jest...nigdy nie wolno pokazywać obcym, że nie zgadzamy się podstawowych sprawach dla kraju. Decyzja może mieć ogromny wpływ...ja w dalszym ciągu nie wiem jakie jest moje stanowisko...waham się.
A co do szkła, program rozwala, jestem fanem. -
Maciek.
Nie wiedziałem, że to grono osiągnęło takie rozmiary,
dawno tu nie zaglądałem...
Choć wiadomo, kiedyś tylko m.in UPC udostępniało tvn24. :)
Polecam:
http://grono.net/forum/topic/112353... -
Anonim
obiektywnie patrzac, TVP1 i 2 sa PISowskie, ale to dosc logiczne skoro rada nadzorzcza obsadzona jest ich ludzmi. A TVN jest malo obiektywna, ciekawe dlaczego... Zreszta nawey programy typu Uwaga to niezla sciema, jesli ktos kiedys mial z tym stycznosc, ze tak powiem od srodka, to wie o czym mowa:) -
Paweu
Według mnie, wszystkie programy takie jak "Uwaga" czy "Interwencja" to wielka ściema. To jest zabawa ludzka tragedią i szukanie sensacji. Jak ci wszyscy ludzie przed ta kamera płaczą, to jest wręcz odpychające. jakby to coś miało zmienić... -
I AM THE WALRUS!
-
Paweu
-
Anonim
-
Hip-Hopowy Inkwizytor
jebać cały lewacki tvn, iti oraz Mariusza Waltera, a Wy dawajcie sobie dalej prać mózgi.; ] -
agnieszkaR7