-
Бартек
jestem jak najbardziej za skasowaniem tej żenady.hehehe ze ludzie sie nie wstydzą tak pieprzyć, a już najlepsze są te wiersze... nie mam pojęcia co kieruje taką panią z miasta co dzwoni i bełkocze jakiestam swoje wypociny bzdurne.
Pan Edward Góra!! czy ktokolwiek z was wsłuchał sie kiedys w to co ten człowiek mówi? czy zaufaliście bezwzględnie opini pana miecugowa i przybylika na jego temat? -
Anonim
Tak. Ja wysłuchałem. I takie brednie, to tylko od niego można usłyszeć :) -
Бартек
-
Anonim
To nie istotne. A jeśli nawet, to co? Ty pewnie oddałeś głos na... inną partię, ale ja nie mam zamiaru Ci tego wypominać, bo to nie moja sprawa kogo popierasz.
Czy skasować telefony od widzów? Trudno powiedzieć. Z jednej strony telefony od niektórych bywają denerwujące, lecz z drugiej strony... to nie byłoby p. Edwarda - ważnej postaci w szkle; ) -
-
Бартек
-
.
i Ciebie, który może po nich jeździć na gronie i mysleć, że jest od nich lepszy -
Anonim
Przegapiłam powrót Pana Edwarda na żywo, ale właśnie obejrzałam filmik na Joe Monster.
Jak Pan Edward zadzwoni jeszcze ze dwa, trzy razy, to Szkło będzie mogło wydać specjalne DVD kolekcjonerskie z takimi smaczkami; ) -
Бартек
>... s o m e b o d y ... napisał
>i Ciebie, który może po nich jeździć na gronie i
>mysleć, że jest od nich lepszy
no niestety śmiem twierdzić, że nie jestem tak żałosny :] -
Anonim
>Бартек napisał
>>... s o m e b o d y ... napisał
>>i Ciebie, który może po nich jeździć na gronie i
>>mysleć, że jest od nich lepszy
>
>no niestety śmiem twierdzić, że nie jestem tak żałosny
>:]
no niestety śmiesz twierdzić tak tylko Ty :] -
Perdida en el siglo XXI
heheh Sianecki nie mógł uwierzyć :D ale nie było: - niech mi Pan nie przerywa, Panie Sianecki! :P ostatnio jeszcze jeden koleś z USA się strasznie rozgadał, Zimiński nie mógł sobie z nim poradzić :)
telefony moga zostać, ale nie za dużo - a zostać - chociażby żeby czasami usłyszeć jakiegoś Edwarda :P -
Paweu
Juz takie przypadki sie zdażały, że ludzie przez telefon tak mówili "Niech mi pan nie przerywa panie Miecugow!" I to jest bardzo irytujące nie tylko dla prowadzącego, który chce tylko zwrócić uwagę, ale w moim odczuciu i dla słuchaczy. -
Perdida en el siglo XXI
mnie najbardziej denerwują"twórcy" poezji, którzy starają się swoje "dzieła" zaprezentować telefonicznie całej Polsce; /;/;/ -
Paweu
ja wtedy wyciszam telewizor i zaczynam współczuć prowadzącym i komentatorom którzy tego słuchają i wyciszyć telefonu nie mogą...