-
Anonim
Jak Wam się podobają odcinki SK,wykonane przez jednego z widzów w technice plastusiowej z podłożonymi wyciętymi z kontekstu dialogami pomiędzy postaciami? Według mnie,montaż i animacja stoją na bardzo dobrym poziomie.Powstało kozackie mini SK.Wielki szacun dla autora,który nie chce się ujawnić. -
dorota
Wykonanie rzeczywiście imponujące. Osobiście ciekawa jestem, jak dokładnie wygląda produkcja takiego plastusiowego Szkiełka. Może autor się kiedyś odważy ujawnić i zdradzi kilka tajemnic.; ) -
Ewa
-
Anonim
Nie.Redaktor Miecugow mówił,że to tajemniczy widz.Mnie też ciekawią kulisy realizacji.Rozwala mnie,poziom wykonania. -
-
Ewa
-
Anonim
-
Termit
http://film.onet.pl/zwiastuny/11048...
to na temat jak sie robi takie animacje. Troche roboty trzeba w to włożyć, Każde wygięcie rączki kazde mrugnięcie oczkiem to kolejna fotka. Patrząc na plastusiowe szkło obstawiam około 800-1000 zdjęc jesli oczywiscie autor zachował proporcje 10-15 klatek na sekunde; p -
Paweu
Rzeczywiście, plastusiowe szkło jest świetne :) Może i będe sie powtarzał ale ta cała energia i czas włożony by to stworzyc zasługuje przynajmniej na ogromna pochwałę, jeżeli nie na pomnik :D -
Anonim
-
Me Ilamo D.M.D.B.