Szkło Kontaktowe [2005]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • goloniarz

Tomasz sianecki.....
  • goloniarz

razi mnie ten człowiek, jego poprawność mnie bije po oczach....weź na luzzzzzz
  • Antenka

ja tam Go lubie:), jest taki bezpretensjonalny i zabawny:),ale i Miecugowem nie pogardze;]
  • madzia

ja widze tylko jedna osoba ktora powinna "wziac na luz" ...
  • goloniarz

>m. napisała:
    >ja widze tylko jedna osoba ktora powinna "wziac na luz" ...

pijesz do mnie??
  • El Hombre

Na wszystko trzeba patrzeć z przymrużeniem oka... nawet na zachowanie sianeckiego; ]
  • Konop

dobry jest!
  • ja i Jeż

o! kolejny temat z cyklu nie lubię (...), bo (...) :P
    ja lubię. gwoli ścisłości.
  • przemooo

goloniarz a Ty mnie razisz wiec wez na luuuuzzzzz a od Sieneckiego sie odczep
  • goloniarz

jak ci sie nie podoba to nara z tego grona....ogranij się i nie pisz mi takich rzeczy, bo jesteś żałosnym człowiekiem
  • Nikusiowa

ja wręcz go polubiłam właśnie przez szkielko :D
    wczesniej mnie wkurzał...

Jest genialny!!

• Anonim

>El Hombre napisał
    >Na wszystko trzeba patrzeć z przymrużeniem oka... nawet na
    >zachowanie sianeckiego; ]

Z przymrużeniem, to znaczy zasypiając na jego wypowiedziach;P
  • gosiaczek =)

ja też go lubię. Nawet wolę od Miecugowa
    chociaz za obojgiem wprost przepadam =]
  • Anonim

>przemooo napisał
    >goloniarz a Ty mnie razisz wiec wez na luuuuzzzzz a od
    >Sieneckiego sie odczep

ja generalnie jestem na nie takim tematom... powiem tylko tak.. jak dla mnie sianecki 1000% na tak... a jezeli chodzi o Twoja wypowiedz Przemooo to o ile dobrze kojarze niedawno sam zamieściles taki temat tyle ze dotyczyl Jachimka... wiec teraz krytyka kolegi goloniarza w Twoich ustach pachnie mi obłudą... pozdrawiam :)
  • md

Sianecki rulezzz...nie wiem o co wam chodzi...Miecugow za to jest niewychowanym gburem
  • przemooo

goloniarz sam spieprzaj z grona pajacu!
  • olga.

Ludzie, jesteście paranoikami! Ile jeszcze takich tematów?! Sam fakt ich istnienia jest przykry.
  • Anonim

przemo, nie ujawniaj swej agresji tak gwałtownie, plz!
  • Anonim

a mnie się tam całe szkło podobuje
  • goloniarz

byłem ciekawy co na ten temat myślą inni, i powiem wam że coraz bardziej przekonuje się do Pana Sianeckiego, tymbardziej że moi znajomi też przedstawili mi argumenty "za" Sianeckim.
    Poprostu uważałem że te jego poprawianie współprowadzących jest lipne.
    I tyle,

a co do przemoooo czy jak ci na imie to nieobrażaj mnie, bo nie jestem twoim kolegom żebyś sobie pozawalał na takie texty w kierunku mojej osoby,i przyjmij do wiadomości że jest to karalne, nie jesteś anonimowy wiec przemyśl sobie to. Pozatym jeżeli bedziesz robił tak dalej i obrażał ludzi na forum, to uwierz że znajdzie się kiedyś taka osoba co ci niepodaruje, i albo bedziesz miał sprawę w sądzie, albo ktoś znajdzie cię przez neta i zrobi ci komputera karuzele z wirusami.
    JAk chcesz pogadać KULTURALNIE jak ludzie na tym gronie, to gadaj ale nie obrażaj ludzi, bez kitu bo jest to żałosne, a jak chcesz k*rwić i wk*rwiać ludzi i obrażać, to załóż sobie grono na taki temat i tam sobie rób pojechanke po osobach co sobie tego życzą....
    pozdrawiam
| |

grono miłośników świetnego programu satyrycznego Szkło Kontaktowe....:) telefon dla widzów : ...

Fotki

Miejsca grona (0)