-
goloniarz
-
goloniarz
razi mnie ten człowiek, jego poprawność mnie bije po oczach....weź na luzzzzzz -
Antenka
ja tam Go lubie:), jest taki bezpretensjonalny i zabawny:),ale i Miecugowem nie pogardze;] -
-
-
goloniarz
>m. napisała:
>ja widze tylko jedna osoba ktora powinna "wziac na luz" ...
pijesz do mnie?? -
El Hombre
Na wszystko trzeba patrzeć z przymrużeniem oka... nawet na zachowanie sianeckiego; ] -
Konop
-
ja i Jeż
o! kolejny temat z cyklu nie lubię (...), bo (...) :P
ja lubię. gwoli ścisłości. -
przemooo
goloniarz a Ty mnie razisz wiec wez na luuuuzzzzz a od Sieneckiego sie odczep -
goloniarz
jak ci sie nie podoba to nara z tego grona....ogranij się i nie pisz mi takich rzeczy, bo jesteś żałosnym człowiekiem -
Nikusiowa
ja wręcz go polubiłam właśnie przez szkielko :D
wczesniej mnie wkurzał...
Jest genialny!!
-
Anonim
>El Hombre napisał
>Na wszystko trzeba patrzeć z przymrużeniem oka... nawet na
>zachowanie sianeckiego; ]
Z przymrużeniem, to znaczy zasypiając na jego wypowiedziach;P -
gosiaczek =)
ja też go lubię. Nawet wolę od Miecugowa
chociaz za obojgiem wprost przepadam =] -
Anonim
>przemooo napisał
>goloniarz a Ty mnie razisz wiec wez na luuuuzzzzz a od
>Sieneckiego sie odczep
ja generalnie jestem na nie takim tematom... powiem tylko tak.. jak dla mnie sianecki 1000% na tak... a jezeli chodzi o Twoja wypowiedz Przemooo to o ile dobrze kojarze niedawno sam zamieściles taki temat tyle ze dotyczyl Jachimka... wiec teraz krytyka kolegi goloniarza w Twoich ustach pachnie mi obłudą... pozdrawiam :) -
md
Sianecki rulezzz...nie wiem o co wam chodzi...Miecugow za to jest niewychowanym gburem -
przemooo
-
olga.
Ludzie, jesteście paranoikami! Ile jeszcze takich tematów?! Sam fakt ich istnienia jest przykry. -
Anonim
-
Anonim
-
goloniarz
byłem ciekawy co na ten temat myślą inni, i powiem wam że coraz bardziej przekonuje się do Pana Sianeckiego, tymbardziej że moi znajomi też przedstawili mi argumenty "za" Sianeckim.
Poprostu uważałem że te jego poprawianie współprowadzących jest lipne.
I tyle,
a co do przemoooo czy jak ci na imie to nieobrażaj mnie, bo nie jestem twoim kolegom żebyś sobie pozawalał na takie texty w kierunku mojej osoby,i przyjmij do wiadomości że jest to karalne, nie jesteś anonimowy wiec przemyśl sobie to. Pozatym jeżeli bedziesz robił tak dalej i obrażał ludzi na forum, to uwierz że znajdzie się kiedyś taka osoba co ci niepodaruje, i albo bedziesz miał sprawę w sądzie, albo ktoś znajdzie cię przez neta i zrobi ci komputera karuzele z wirusami.
JAk chcesz pogadać KULTURALNIE jak ludzie na tym gronie, to gadaj ale nie obrażaj ludzi, bez kitu bo jest to żałosne, a jak chcesz k*rwić i wk*rwiać ludzi i obrażać, to załóż sobie grono na taki temat i tam sobie rób pojechanke po osobach co sobie tego życzą....
pozdrawiam