-
wiewiórki naprawiają świat!
A moim zdaniem obaj (Ziobro i Kaczmarek) mówią prawdę... gówno prawdę...
:) -
aAccarl7
Kaczmaek to się chyba spalił. Nie ufam ludziom którzy choćby w jakiejś błahej sprawie mówią nieprawde, bo to odkrywa ich wrodzoną łatwość do mówienia nieprawdy.
Wierzę w taśmy Ziobry ale na pierwszym miejscu są niezamieszczone tutaj taśmy Oleksego.; ) -
ALEX
Wierzę w taśmę usłyszaną, bo gadać... to oni tylko tyle potrafią.
W takim razie odp. c.
Ale póki co Józio króluje;] -
xyz
-
-
Anonim
-
olika
może słyszeliście od pewnego mądregoczłowieka, którego juzniestety z nami nie ma o tym, że ISTNIEJA TRZY PRAWDY: śWINTA PRAWDA, TYż PRAWDA I GóWNO PRAWDA:D wydaje mi się, ze te prawdy gdzieś tam żyją pomiędzy tymi ludźmi, ale teraz przyporządkować poprawną prawdę do osoby?????????
ło bosz.....MASAKRA!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
MIECUGOW NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) -
Paweu
-
Anonim
-
miotka
-
Yogi
-
mirva
-
oo
>mirva napisała:
>W tym kraju nie mozna juz wierzyc nikomu.....
i pozostaje miec nadzieje na nadzieje i wierzyc ze wiara istnieje;) -
Ronaldinho
-
Anonim
-
oo
-
Anonim
-
W. P.
Jak taśmą można wierzyć albo nie ? Raczej na pewno wszystkie są autentyczne, inna sprawa to w jaki sposób się do nich ustosunkujemy np. nazywanie czarownicą prezydentowej podobno nie jest wielkim grzechem, kupczenie stanowiskami w pokoju Beger to też małe piwo, natomiast nie powiedzenie czegoś jest bardzo ważnym dowodem w sprawie dla Pana Ziobry. Więc lepiej mówić mniej, bo wszystko może być nagrane i wykorzystane przeciwko nam... -
cykuta
>W. P. napisał
>Jak taśmą można wierzyć albo nie ? Raczej na pewno
>wszystkie są autentyczne (...)
Raczej na pewno?
Niekoniecznie. Osobiście mam wrażenie, że zioberko coś kręci [cała ta sprawa z kopią]. Poza tym manipulowanie w przypadku nagrań cyfrowych przy dzisiejszym zaawansowaniu technologicznym to dziecinada, więc doradzałabym pewien dystans w stosunku do taśm z podsłuchów wszelakich.
Co do sondy, to najbardziej prawdopodobna wydaje mi się odpowiedź C. -
Бартек
wierze w tasmy renaty- kazda partia robi to samo i nie zauwazylem tam korupcji, wierze w tasmy oleksego, wierze w tasmy wprostu- rydzyk nie jest dla mnie ksiedzem, wierze w tasmy ziobry. -
Anonim