Szkło Kontaktowe [2005]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>komoroff ™ napisał
    >Hmm może teraz moja matka,wierna fanka M jak malaria,
    >zacznie oglądać szkło :D

no właśnie... (tutaj teoria spiskowa) może to przemyślana strategia marketingowa?
  • Królowa zadymy

He he, coś w tym jest...; D
  • Anonim

jakoś mi się nie wydaje, żeby TVN24 zawierała układy z Telewizją Polską. Mało opłacalny interes; )
  • madziaa_

no nie sądze żeby to było dla rozpromowania tych dwóch stacji; p
    a poza tym scenarzystka raczej nie jest związana z żadną stacją więc teoretycznie nie powinna się z nią kojarzyć.
    ciekawe czy gdyby leciało szkiełko w trakcie M jak Miłość to czy też by się zgodziła; )
  • Pisklak

ja osobiscie nie mam nic do kobiet owszem nawet je lubie; p ale wydaje mi sie i podzielaja to rowniez moje kolezanki, ze szkielko ma ten swoj charakter wlasnie miedzy innymi dlatego ze sklad skalda sie z samych facetow z pewnym typem osobowosci...
  • madziaa_

ale z drugiej strony czasem może warto wtrącić damski punkt widzenia na niektóre sprawy; ) zobaczymy co to będzie; ] ja jestem optymistycznie nastawiona..
  • Kataryna

Może feministki teraz mnie przekreślą, ale szkiełko z kobietami starci swój jedyny, niepowtarzalny klimat.
    No, ale pożyjemy zobaczymy;)
| |

grono miłośników świetnego programu satyrycznego Szkło Kontaktowe....:) telefon dla widzów : ...

Fotki

Miejsca grona (0)