Szkło Kontaktowe [2005]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • B-Keeper

Zapraszam serdecznie na objetktywna dyskucjii o naszego Premiera:
    http://grono.net/forum/1234141/0/
  • Anonim

Cytat z opisu grona
    "Nie popieramy Donalda Tuska, bo nie zależy nam na tym aby być „trendy.” "

Potem następuje pochwała "dokonań" rządów PiSu.
    Więc pytam się gdzie ten obiektywizm,bo jak narazie jest całkiem daleko od subiektywizmu.
  • Anonim

PiS juz był , Teraz PO dwa lata porzadzi i znowu sie zmieni
  • B-Keeper

Ha, ha, zapraszam serdecznie!!!!
  • B-Keeper

wipisze sie z tego grona bo dla mnie TVN to prawdziwy bydlo....
  • Anonim

TVNowi można zarzucić dużo, a szczególnie informacyjnej części TVN24(chęć ciągłego podtrzymywania napiecia,czasami nierzetelność dziennikarska,debaty o dupie-Maryni oraz marni prowadzący dyskusje[z małymi wyjątkami]).Ale szkiełko jest ok chwała bogu!
  • Dariusz

Ja sie nie zgodze z tymi stwierdzeniami. (TVN 24) Jedynie czasem za bardzo drążą jakiś problem ale poza tym to są jedną z bardziej obiektywnych stacji tv. Ich program jest bardzo profesjonalny, jest dużo ciekawych audycji, dyskusji. Generalnie są kompetentni (dziennikarze i prowadzący) i w pełni zasługują na miano najlepszej stacji informacyjnej i wg mnie jednej z lepszej w ogóle*

*biorąc pod uwage moje zainteresowania i oczekiwania co do tv.

A jeśli chodzi o TVN to za często puszczają te same filmy co wcześniej i najgorsze są te reklamy po 10 minutach programu (sic!) np. Szymon Majewski czy Kuba Wojewódzki. No i długość reklam też jest wkurzająca. Poza tym nadają niezłe filmy, i świetny serial- Odwróceni..
  • Anonim

Jeżeli chodwi o premira Tuska to nie należy oczekiwać jego dwóletnich rządów ale trzeba analizować dotychczasowe posunięcia rządu względe PiS-u, obietnic etc.
  • Anonim

>Patrick Albert napisał
    >Zapraszam serdecznie na objetktywna dyskucjii o naszego
    >Premiera:
    > http://grono.net/forum/1234141/0/

PRECZ PRZEKLĘTY SPAMMERZE!!
  • Anonim

Niema sensu dyskutować z PISowcami, a tak swoją drogą, poziom reklamowanej dyskusji o Premierze... żal po prostu.
  • Anonim

Chyba się nie skuszę na "objektywną dyskucjię". Elektoratowi PiS mogę co najwyżej polecić przeglądarkę firefox, która niczym word podkreśla błędy ortograficzne.

Co do TVN24. Ja mam zastrzeżenia. Nie dotyczą one wprawdzie obiektywizmu, ale jednak. Za mało wiadomości ze świata. Gdyby nie CNN żylibyśmy sobie jak na jakiejś wyspie odcięci od wieści wszelakiej. Drugą rzeczą, która mi przeszkadza jest coraz częstsze żerowanie na tragedii. Jeśli cokolwiek się wydarza złego podnieta w TVN24 osiąga stopień bliski orgazmu. Często jest to niesmaczne.
  • Anonim

j. kaczyńskirządził 2 lata
    d.tusk będzie rządził 2 lata
    a w.olejniczak będzie rządził 4 lata
    wynika z tego żepis i po sa tak samo beznajdzienni
  • Anonim

Człowieku, rząd ocenia się po realizacji projektów a nie "tak poprostu". Może PO nie jest partią marzeń ale na pewno ich polityka jest lepsze od tej stosowanej przez PiS.
    P.S A Tobie zalecam kurs języka polskiego, bo żeby zrozumieć Twoją wypowiedź trzeba wysiłku co nie miara. I przed zabraniem głosu zapoznaj się trochę z sytuacją polityczną, opiniami publicystów itp.
    POZDRAWIAM!
  • maciej

>Co do TVN24. Ja mam zastrzeżenia. Nie dotyczą one wprawdzie obiektywizmu, ale jednak. Za mało wiadomości ze świata. Gdyby nie CNN żylibyśmy sobie jak na jakiejś wyspie odcięci od wieści wszelakiej. Drugą rzeczą, która mi przeszkadza jest coraz częstsze żerowanie na tragedii. Jeśli cokolwiek się wydarza złego podnieta w TVN24 osiąga stopień bliski orgazmu. Często jest to niesmaczne.

To jest beznadziejne czasami, bo strasznie trzymają się jednego tematu albo z polskiej polityki, albo tylko o tragedii. Jak był wypadek somolotu CASA, to chyba przez 3 dni było słychać tylko o tym.
    Mogli by wziąć przykład z innych stacji, jak chociażby Euronews, gdzie jest dużo spraw, o których ani słowa w TVN24.
  • Kataryna

Popieram, albo jak wynikła ta sprawa z Jasiem z Białorusi, w kółko wałkowanie tego tematu... Choć na pewno w jakiś sposób pomogli temu dziecku.
    Dla mnie najmocniejszą stroną stacji jest Grzegorz Miecugow i Jacek Pałasiński, no i Jakub Porada do którego mam słabość;)
  • Kataryna

Kurcze offtop się robi...
  • szyszka ; )

a jakie jest Wasze zdanie na temat tarczy antyrakietowej i tego całego traktatu lizbońskiego, o którym nikt praktycznie nic nie wie??
  • Anonim

Odnośnie tarczy antyrakietowej dużo wypowiedzi znajdziesz na forum pt. "polityka zagraniczna". o Traktacie nie mam siły pisać, bo przerażające jest to co dzieje sie na polskiej scenie politycznej, ręce mi opadają na samą myśl, w jaki sposób PiS pozwala na taką bezmyślną kompromitacje nie tylko klubu, ale także Polski na arenie miedzynarodowej !!!
  • Anonim

na forum politycznym jest wątek o blokadzie traktatu przez PiS :)
  • Anonim

Nie tylko Tobie ręce opadają.
    Pozdro dla wszystkich wykształcióchów (nie jestem pewien co do pisownii) i dla tych którzy są na dobrej drodze aby dołączyć do tego parszywego grona poprzez chaniebny proces nauki.
  • 1
  • 2
| |

grono miłośników świetnego programu satyrycznego Szkło Kontaktowe....:) telefon dla widzów : ...

Fotki

Miejsca grona (0)