Szkło Kontaktowe [2005]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Trayler

Wczoraj w Lupie Tygodnia Pan Miecugow ogłosił że Lupa Tygodnia będzie nadawana do końca lutego.później zniknie z anteny a na jej miejsce wejdzie 6 szkiełko prowadzone przez Pana Ziemińskiego.
    i co Wy na to?dobry pomysł?
    dla mnie osobiście zły bo czasem niestety nie mam czasu na szkiełko i w Lupie widziałem co ciekawsze fragmenty.mogliby Lupę dawać w niedzielę skoro to i tak nie leci na żywo tylko jest nagrywane tuż po piątkowym Szkle(jak opisywane było to w Kontaktowych)
  • vixen

Poza tym, dzięki nadawaniu lupy o 17.30, można było ją obejrzeć przed imprezą. Szkło chyba zapomina, że wśród widzów są także tacy, którzy wyżej niż program cenią wieczorne wyjścia ze znajomymi.
  • Marcin.

Mhmm, trochę szkoda "Lupy".

ps. to już jest praktycznie trzeci temat o tym samym :P
  • Trayler

a jeżeli tak to przepraszam.nie znalazłem tego tematu a jak się dowiedziałem to prawie natychmiast napisałem.w takim razie ten temat chyba idzie papa!
  • madziaa_

hm szkoda troszke. ale no coz; p szkoda bedzie przegapionych z powodu imprez czy coś; ]
  • Eric Theodore Cartman

A może lupa będzie nagrywana w sobote i puszczana w niedzielę?
    Tak jakby przenieść ja o jeden dzień...
  • Eve

Lupa powinna zostac...
  • Paweu

Lupa powinna być emitowana w niedziele, a zamiast sobotniej lupy powinien być nowy odcinek... ale za to lupa ma być dłuższa :)
  • Anonim

to może jakaś petycja?
  • Trayler

no i mamy nowych komentatorów
    http://wiadomosci.onet.pl/1682563,3...

"Sobotnie "Szkło kontaktowe" (program podsumowujący dzień z przymrużeniem oka) zastąpi powtórkową "Lupę tygodnia". Program poprowadzi Wojciech Zimiński (komentator wydań emitowanych w dni powszednie). Gościem komentującym bieżące wydarzenia w pierwszym sobotnim odcinku będzie Grzegorz Markowski (w radiu Tok FM jest współautorem sobotniej audycji "Wpół do 4 RP"). Natomiast w drugim (8 marca) zadebiutuje Ilona Łepkowska (scenarzystka m.in. serialu "M jak miłość" w TVP 2). – Na razie umówiliśmy się ze stacją, że wezmę udział w jednym programie. Jeśli się okaże, że się do tego nadaję, będziemy kontynuować współpracę – mówi Łepkowska.

– Chciałbym, żeby od maja lub czerwca "Szkło kontaktowe" było emitowane także w niedziele – zapowiada z kolei Grzegorz Miecugow"
  • Paweu

zobaczymy czy sie sprawdzą... myślę że nowi komentatorzy przyciągną jeszcze więcej widzów a do Szkła wpadnie trochę świeżego powietrza...
  • Adżi-San

nie znam pani Łepkowskiej, ale jakoś nie odpowiada mi jej kandydatura.. mam jakąś bliżej nieokreslona co do przyczyn niechec w jej kierunku. m jak miłość?

Ale mimo wszystko popieram pierwszą kobietę w szkle !:D
  • Trayler

>Paolo napisał
    >zobaczymy czy sie sprawdzą... myślę że nowi komentatorzy
    >przyciągną jeszcze więcej widzów a do Szkła wpadnie
    >trochę świeżego powietrza...

tylko żeby te świeże powietrze nie przyniosło gówna i obniżenie poziomu
  • Pink Melinio

Otoz to... No i kobieta? Nie wiem czy sie przekonam; D
  • Novy

>Pink Melinio napisał
    >Otoz to... No i kobieta? Nie wiem czy sie przekonam; D

Właśnie dobrze, że kobieta :D szkoda, że nie młodsza :D
  • Józef

Bardzo dobry pomysł z 6 szkłem w tygodniu
  • madziaa_

>Właśnie dobrze, że kobieta :D szkoda, że nie młodsza :D

ha a wy tylko o jednym.; p
    chociaż no faktycznie narazie to raj dla kobiet; D
    niektórzy panowie nie grzeszą urodą; ) aż miło się patrzy; ]
  • Anonim

boje się, że przez tą zmienę 'szkło...' zejdzie 'na psy' ...
  • madziaa_

>ஜJoluśஜ™ napisała:
    >boje się, że przez tą zmienę 'szkło...' zejdzie 'na
    >psy' ...

na jakiej podstawie tak myślisz?
    ludzie to mają taką niechęć do zmian; p
    pożyjemy, zobaczymy; D
  • Pisklak

fajnie ze bedzie 6 szklo ale czy musi w nim wystepowac kobieta...
  • 1
  • 2
| |

grono miłośników świetnego programu satyrycznego Szkło Kontaktowe....:) telefon dla widzów : ...

Fotki

Miejsca grona (0)