- 1
- 2
-
Trayler
Wczoraj w Lupie Tygodnia Pan Miecugow ogłosił że Lupa Tygodnia będzie nadawana do końca lutego.później zniknie z anteny a na jej miejsce wejdzie 6 szkiełko prowadzone przez Pana Ziemińskiego.
i co Wy na to?dobry pomysł?
dla mnie osobiście zły bo czasem niestety nie mam czasu na szkiełko i w Lupie widziałem co ciekawsze fragmenty.mogliby Lupę dawać w niedzielę skoro to i tak nie leci na żywo tylko jest nagrywane tuż po piątkowym Szkle(jak opisywane było to w Kontaktowych) -
vixen
Poza tym, dzięki nadawaniu lupy o 17.30, można było ją obejrzeć przed imprezą. Szkło chyba zapomina, że wśród widzów są także tacy, którzy wyżej niż program cenią wieczorne wyjścia ze znajomymi. -
Marcin.
Mhmm, trochę szkoda "Lupy".
ps. to już jest praktycznie trzeci temat o tym samym :P -
Trayler
a jeżeli tak to przepraszam.nie znalazłem tego tematu a jak się dowiedziałem to prawie natychmiast napisałem.w takim razie ten temat chyba idzie papa! -
-
madziaa_
hm szkoda troszke. ale no coz; p szkoda bedzie przegapionych z powodu imprez czy coś; ] -
Eric Theodore Cartman
A może lupa będzie nagrywana w sobote i puszczana w niedzielę?
Tak jakby przenieść ja o jeden dzień... -
Eve
-
Paweu
Lupa powinna być emitowana w niedziele, a zamiast sobotniej lupy powinien być nowy odcinek... ale za to lupa ma być dłuższa :) -
Anonim
-
Trayler
no i mamy nowych komentatorów
http://wiadomosci.onet.pl/1682563,3...
"Sobotnie "Szkło kontaktowe" (program podsumowujący dzień z przymrużeniem oka) zastąpi powtórkową "Lupę tygodnia". Program poprowadzi Wojciech Zimiński (komentator wydań emitowanych w dni powszednie). Gościem komentującym bieżące wydarzenia w pierwszym sobotnim odcinku będzie Grzegorz Markowski (w radiu Tok FM jest współautorem sobotniej audycji "Wpół do 4 RP"). Natomiast w drugim (8 marca) zadebiutuje Ilona Łepkowska (scenarzystka m.in. serialu "M jak miłość" w TVP 2). – Na razie umówiliśmy się ze stacją, że wezmę udział w jednym programie. Jeśli się okaże, że się do tego nadaję, będziemy kontynuować współpracę – mówi Łepkowska.
– Chciałbym, żeby od maja lub czerwca "Szkło kontaktowe" było emitowane także w niedziele – zapowiada z kolei Grzegorz Miecugow" -
Paweu
zobaczymy czy sie sprawdzą... myślę że nowi komentatorzy przyciągną jeszcze więcej widzów a do Szkła wpadnie trochę świeżego powietrza... -
Adżi-San
nie znam pani Łepkowskiej, ale jakoś nie odpowiada mi jej kandydatura.. mam jakąś bliżej nieokreslona co do przyczyn niechec w jej kierunku. m jak miłość?
Ale mimo wszystko popieram pierwszą kobietę w szkle !:D -
Trayler
>Paolo napisał
>zobaczymy czy sie sprawdzą... myślę że nowi komentatorzy
>przyciągną jeszcze więcej widzów a do Szkła wpadnie
>trochę świeżego powietrza...
tylko żeby te świeże powietrze nie przyniosło gówna i obniżenie poziomu -
Pink Melinio
-
Novy
>Pink Melinio napisał
>Otoz to... No i kobieta? Nie wiem czy sie przekonam; D