Szkoła Podstawowa 32 na MRW [329]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • no co z Wami? nikt się nie przyzna do cudownej klasy pani chabrowskiej ? :P
  • Anonim

pewnie jak moj brat wroci z wykopalisk to sie przyzna :)
  • Anonim

Mimo ze nieejstem z washego rocznika... to Chabrowska była wychowawczynią także mojej klasy :/
  • Anonim

czasem Widuje Pania Chabrowska jak jade do szkoly obecnej ale nie rozmawiamy chyba za bardzo sie zmienilem i mnie nei poznaje; d
  • na pewno jest Ci z tego powodu strasznie smutno; ) no ja raz się nie powstrzymałam i poszłam do niej z rok temu, mało się nie popłakała jak mnie zobaczyła, z nieznanych mi przyczyn nazwałą mnie Magdą i wogóle tam sratatata i włażenie w dupkę...hehe zdążyła dziewczyna zapomnieć jaką wojnę miałyśmy w 8 klasie :D
  • shan da paul

czesc Dagmarko......przede wszytkim. Nie z sentymentu (nie jestem sentymenalny- to nie blad, lecz grypsera wiezienna, podaje dla niewtajemniczonych), ale z ciekawosci wyszukalem forum 32 i przy okazji, ze jestem z tego rocznika i to ....... To p Chabrowska jeszcze w kraju? Kiedy ja odwiedzilismy (z Kamilem W. ps. Waszka- moim druchem i kompanem) -nota bene na poczatku ogolniaka- to pilnie uczyla sie angli-kanskiego, bo poznala kogos w Australii.... ok, koncze ten watek, bo nieswiadomie zaczynam pisac harleqina, kazdym razie przysz mi do glowy ta historia.... pdstawowka.......wbrew pozorom, gdyby poszukac w pokladach pamieci to mozna by pare ciekawych akcji, ladnych kwiatkow przywolac.....ok, chcialem sie tylko wpisac........tak samo jak na forum Muranowa pod tematem Andersa.....sory, jescze jedno, zauwazylem, ze niewiele osob tu sie wpisalo, a mam- mysle, ze sluszne- podejrzenia, ze grono uzywa dosc jednak spora czesc naszej klasy, czyz nie?
    pozdro....
  • to chyba jakaś ściema z tym amgielskim, choć też coś słyszałam...ale generalnie kiedy ją widziałam nie wyglądała na osobę która wyjeżdża do krainy kangurów i lewostronnego ruchu; )
    a jeśli chodzi o naszą klasę, to owszem, jest trochę..
  • Anonim

Witam rocznik 84! Oj te niezapomniane lata podstawowki. Fajne akcje sie robilo (no moze nie tak fajne jak w ogolniaku), ale coz dawne czasy. pomimo to pamietam jeszcze troche z tamtych lat. Pozdro 4all
  • Z I E L U ! ! !

jest co wspominac; p hehe

Pozdro
  • meg

znalazłam was :) niezapomniana klasa C heh sami geniusze i indywidualisci :D Pozdrawiam... Ciekawe czy ktos mnie pamieta??; )
  • Morek

Ciebie to jeszcze ale mnie :D:D:D Ludzie niech sie zbierze klasa C rocznik 84 gdzies i powspominamy... Wogole to co sie z Wami dzieje ???
| |

grono dla tych co byli i tych co są obecnie w s.p.32

Szkoła Podstawowa nr 32 z Oddziałami Integracyjnymi im. Małego Powstańca; patron: Mały Powstaniec

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)