Szkoła Podstawowa nr. 187 [413]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BALET-MISTRZ

jest tego troche, ja sporo pamietam bo swego czasu lubilismy zapisywac co lepsze....
    zaczynajmy zatem:)

Dziedzic: "ja wam powiem jedna rzecz"

Jedrusik " masz podpadzioche"

Sitnik nie mogla zniesc kiedy siedzialem z takim moim kolega. kiedy zobaczyla ze siedzimy razem to nie dawala nam nawet chwili by udowodnic ze tym razem nie bedziemy gadac. jeden od razu ladowal na pierwszej lawce....

Mowczan kiedys zajebala takiemu typkowi z liscia podczas lekcji :D

na balu na zakonczenie szkoly sekretarka sie wyjebala w stolowce, zaliczyla konkretna glebe...
  • Anonim

Najlepszy był Koczywąs..... Nikt nie siedział na pierwszej ławce bo pluł na innych... Poza tym Janiczak miał fajnie teksty; np. "pani Olu czy panie nie za gorąco w tym swetrze" :D Śmieszny facet ale dobrze go pamiętam... Branowska zawsze miała jakieś teksty np było KOSZ- konkurs o piątkę lub KOP- konkurs o szóstkę :))
  • czas.......

a wiecie ze w Liceum uczyl mnie takiego przedmiotu jak Kultura Zawodu brak rodzony Koczywasa ?? identyczny prawei gosc .. tylko siwy prawie caly :D
  • Łukasz Słomczyński

Eh, Koczywąs - można było umiec angielski a on i tak po swojemu wszystko musiał przeprowadzić :P

No i oczywiście faworyzował te bardziej wyróżniające się koleżanki :>
  • Anonim

O Koczywąsie to by pracę można było jakąś pisać...... JA maiałam ciągle z nim jakieś problemy...NAuczyciel angielskiego z niego żaden.....
  • czas.......

Koczywas za mna nie przepadal.. bo mowil ze caly siedzialam tylko z chlopakami.. ale to nie prawda... siedzialam tez z kolezankami :D
  • Łukasz Słomczyński

Tylko winny się usprawiedliwia :P
  • Anonim

Nie martw sie... jak moja mama chodziła na zebrania to głównie do niego.......
  • czas.......

Moja mama chodzila glownie do p. Gawronskiej :D
  • Łukasz Słomczyński

Eh, no przecież żartuję sobie :)

Moja też nie miała z nim lekko, więc wiem o czym mówisz.
  • czas.......

Lukasz musze Ci powiedziec ze niewiem czy Ciebie dobrze kojarze.. ale z tego co pamietam to byles taki w podstawowoce nie duzy co ?? dobrze pmaietam ?? czy pomylilo mi sie zkims ?
  • Anonim

ja zdecydowanie wolalam angielski z janiczakiem, przynajmniej smiesznie bylo i nikt na ciebie nie pluł;) a tak swoją drogą to widziałam go z rok temu na arabistyce, uw jak pytal sie o arabsko-rosyjski slownik:)
  • Łukasz Słomczyński

A kto był duży w podstawówce? :P

Blondynek kręcone włosy to ja ^^

http://luslom.webpark.pl/jalat13.jp... = koniec szóstej klasy.
  • Anonim

Ja Cię chyba pamiętam.......
  • Anonim

Gawrońska to tak mnie , Milenki i Ani Romaniuk nie lubiła. ZAniżałyśmy średnią kalsy i sie zrywałyśmy czasem :D
  • czas.......

ja Ciebie pamietam na 1000 % hewhhehe
  • Anonim

wy chodziliscie z gozdanem, przybyszewskim, mongolskim itd itd czy to rok nizej byl?
  • BALET-MISTRZ

Radek przybyszewskiego, jak sie okazalo to wszyscy na tym forum znja:) ale ja tam mongola wolalem, albo byl jeszcze taki Kupiec.... ale chyba w innnej klasie..w pilke z nimi gralem
  • Łukasz Słomczyński

Ja chodziłem do klasy z Rafałem Mongolskim, a Przybyszewskiego nie znam :P
  • czas.......

przybyszewski ?? moze Przybylski :D albo Pyszkiewiecz.... a kupca tez nie bylo byl Kopec... :D hehhe
| |

To grono poświęcone jest obecnym uczniom i absolwentom szkoły podstawowej nr. 187 w Warszawie

Szkoła Podstawowa nr 187; patron: im. Adama Mickiewicza

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)