Szkoła Podstawowa nr. 246 w Warszawie [453]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Absolwenci :] pokażmy sie :)
  • PTR

246 zawsze i wszedzie :]
  • 0ceansize

Mieszkałem przez płot z boiskiem szkolnym. Ech, te dawne czasy... Pierwsze 13 lat życia na Grochowie. Potem się człek przeprowadził i kontakty się pourywały. A było parę fajnych osób... - ciekawe co dziś z nich wyrosło; )
  • Anonim

Cóż to za szkółka była....Chodziłem jeszcze za czasów Kwiatkowskiego....
    Miło się wspomina....
  • Ludwin

S.P. 246 stare piękne czasy :) szkoda że minęły...pzdr dla wszystkich absolwentów
  • Niniak.

no fakt, było zajebiście :D
  • Anonim

opara - maly koszmar, ktory wciaz mnie przesladuje chociaz sporo lat minelo; ]/ skaczylem zdaje sie w 98 i chociaz nie za bardzo mam kontakt z moja stara klasa (zajebista - zawsze "b" :] to mam same zajebiste wspomnienia z tej szkoly
  • Niniak.

opara byla fajna, bo sie u niej nic nie robiło :D za to ta od biologii <stachowicz czy jakoś tak.. nie wiem :P> była denna do granic możliwości :D
  • Anonim

u tej od biologii 5 mialem wiec sila rzeczy dobrze ja wspominam/ za to najwieksza zmora tej szkoly byla kusak (matematyka). doszla jakos pozniej jako chyba 3 nauczycielka tego przedmiotu a na nas trafilo ze akurat w 8 klasie juz bylismy i strasznie nas meczyla. nienawidzilem jej;/ . no ale zawsze milo powspominac;] (jeszcze pamietam ten usmiech halaburdy z tym zlotym zebem;])
  • Shishi

oj szkolka wyczesik;)ja to tam smigam po moja milosc codziennie(Burdysa)zdjatko w moim profilu;)
  • --ANIA--

juz dawno skonczylam te szkole , ale nadal pamietam te wesole latka :)
  • Niniak.

Budrys jest super :D troche rozlazły, ale i tak super :]
  • Anonim

a mnie ktos pamieta??
  • Anonim

pamiętam jak mnie kiedyś budrys pogryzł :|
  • Shishi

Burdys rozlazly?jak sie nawdycha to moze i tak ale na trzezwo sie chlopak prosto trzyma;)

-Mlodziak eee kiedy Cie pogryzl:>przeciez on zebow nie ma to czym to zrobil;)??
  • Anonim

No kiedyś mnie dziabnął :)
  • Anonim

a kwiatkowski to w-fu uczyl tak?? :) ehhh Opara byla moją wychowawczynią i byla naprawde spoko:) ja to tam nie lubilam strasznie Rutkowskiej & Weiss(czy waiss..) ooo a na lekcjach Rucińskiej zasypialam momentalnie :):)i co roku nam się zmieniala babka od religii i muzyki:) i pluliśmy z fletów na sufit: heh to byla jazda:) mmmmm milo powspominać ...
  • Anonim

ja to wielu akcji nie ma pamietam naszej klasy ...
  • Mucho trabajo, poco dinero...!

siema ludzie!!! kupe, czy jak kto woli, kope lat (chyba z 7). szczerze to nic nie pamiętam, prócz tego ze tej wicedyrektorce fucka'a pokazałem i potem miałem rózne kichy przez to, heh
  • >>AGA<<

Ja sie pokazuje:) Chodziłam tam piękne 6 lat... Poznałam mnóstwo przyjaciół i przezyłam pierwszą miłośc życia- hehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehe A zielona szkoła w 5 klasie to był czad:D Czasem chce sie wrócić do tych troche zamieszchłych czasów... Pozdrowionka dla Was:)
| |

Grono aktualnych i nieaktualnych uczniów SP nr 246 przy Białowieskiej 22 w Warszawie. Zapraszamy w...

Fotki

Miejsca grona (0)