-
Anonim
-
PTR
-
0ceansize
Mieszkałem przez płot z boiskiem szkolnym. Ech, te dawne czasy... Pierwsze 13 lat życia na Grochowie. Potem się człek przeprowadził i kontakty się pourywały. A było parę fajnych osób... - ciekawe co dziś z nich wyrosło; ) -
Anonim
Cóż to za szkółka była....Chodziłem jeszcze za czasów Kwiatkowskiego....
Miło się wspomina.... -
-
Ludwin
S.P. 246 stare piękne czasy :) szkoda że minęły...pzdr dla wszystkich absolwentów -
Niniak.
-
Anonim
opara - maly koszmar, ktory wciaz mnie przesladuje chociaz sporo lat minelo; ]/ skaczylem zdaje sie w 98 i chociaz nie za bardzo mam kontakt z moja stara klasa (zajebista - zawsze "b" :] to mam same zajebiste wspomnienia z tej szkoly -
Niniak.
opara byla fajna, bo sie u niej nic nie robiło :D za to ta od biologii <stachowicz czy jakoś tak.. nie wiem :P> była denna do granic możliwości :D -
Anonim
u tej od biologii 5 mialem wiec sila rzeczy dobrze ja wspominam/ za to najwieksza zmora tej szkoly byla kusak (matematyka). doszla jakos pozniej jako chyba 3 nauczycielka tego przedmiotu a na nas trafilo ze akurat w 8 klasie juz bylismy i strasznie nas meczyla. nienawidzilem jej;/ . no ale zawsze milo powspominac;] (jeszcze pamietam ten usmiech halaburdy z tym zlotym zebem;]) -
Shishi
oj szkolka wyczesik;)ja to tam smigam po moja milosc codziennie(Burdysa)zdjatko w moim profilu;)
-
--ANIA--
juz dawno skonczylam te szkole , ale nadal pamietam te wesole latka :) -
Niniak.
-
Anonim
-
Anonim
-
Shishi
Burdys rozlazly?jak sie nawdycha to moze i tak ale na trzezwo sie chlopak prosto trzyma;)
-Mlodziak eee kiedy Cie pogryzl:>przeciez on zebow nie ma to czym to zrobil;)?? -
Anonim
-
Anonim
a kwiatkowski to w-fu uczyl tak?? :) ehhh Opara byla moją wychowawczynią i byla naprawde spoko:) ja to tam nie lubilam strasznie Rutkowskiej & Weiss(czy waiss..) ooo a na lekcjach Rucińskiej zasypialam momentalnie :):)i co roku nam się zmieniala babka od religii i muzyki:) i pluliśmy z fletów na sufit: heh to byla jazda:) mmmmm milo powspominać ... -
Anonim
-
Mucho trabajo, poco dinero...!
siema ludzie!!! kupe, czy jak kto woli, kope lat (chyba z 7). szczerze to nic nie pamiętam, prócz tego ze tej wicedyrektorce fucka'a pokazałem i potem miałem rózne kichy przez to, heh
-
>>AGA<<
Ja sie pokazuje:) Chodziłam tam piękne 6 lat... Poznałam mnóstwo przyjaciół i przezyłam pierwszą miłośc życia- hehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehe A zielona szkoła w 5 klasie to był czad:D Czasem chce sie wrócić do tych troche zamieszchłych czasów... Pozdrowionka dla Was:)