-
Scoti
zróbmy konkurs na najlepszego nauczyciela, oczywiście nagrodą będzie nasza dozgonna pamięć i uśmiech "Odciśnięty w betonie" -
Anonim
-
Scoti
nie no bez przesady ja widziałam jak na moim koledze linijke łamie i to ma być najlepszy nauczyciel
-
.nat
-
-
Grono.Net
-
Grono.Net
nie no a teraz bez zartow...ja osobiscie uwazam ze najlepsza nauczycielka byla(a moze i jest)pani Dudek od polskiego, mowie to z pelnym przekonaniem, poniewaz tylko ta kobieta potrafila zainteresowac takiego humanistycznego tryglodryte jak ja lekturami i wogole ksiazkami, tylko dzieki tej kobiuecie przeczytalem jakakolwiek lekture(nawet nie jedna...)i chyba tylko dzieki niej zdalem egzaminy do szkoly sredniej, gdzie niestety nie trafilem juz na tak dobra profesorke, mam nadzieje ze ktokolwiek poprze moja opinnie... -
.nat
ja sie nie moge wypowiadac bo znam tylko kilku nauczycieli z waszej szkoly. Pana od fizykii, pania Danielewicz, Kawecka, Wozniak -
Anonim
mi sie podobal chemik co spalil sobie grzywke przy doswiadczeniach i ciagle chodzil pijany bo sobie wytwarzal na zapleczu alkochol; ] -
Anonim
oczywiscie Danielka!
jeszcze kiedys byl taki mlody chemik i fizyk... jak on sie nazywal...? Krzymowski? -
Anonim
oczywiscie ze Danielka!!!!
Jędruś; ), Krzymek tez byl niezly,ale gdzie mu tam do naszej kochanej?:) -
Anonim
noo Krzymowski byl fajny, w ogole o nim zapomnialam. a Wozniak byla moja wychowawczynia 3 lata, ale to dopiero w gim... -
Scoti
ja popiera Kefira, bo choć sama nie miałam polskiego z panią Dudek tylko z taką inną, co to fajna nie była, to dużo dobrych słów o Dudek słyszałam
sama przedstawiam kandydature Roguskiej, fajna babka jest
aa i jeszczez facetów to Durjasz równy gościu byza moich czasów -
.
danielewicz i krzymowski. kompletnie rozne dziedziny ale dzieki nim je polubilam. w prawdzie do tej pory zostala mi tylo humanistyczna natura ale krzymowski bardzo sie staral i calkiem niezle mu szlo :P -
Marta
Krzymowski byl swietny, dudek, hmmm tez ja lubilam. :-) a co myslicie o pani Wężyk? (od historii).. jejku ja juz nie pamietam ich nazwisk.. :-) aaaa, i oczywiscie pani roszczyk od geografii (moja wychowawczyni). pozdrawiam! :-) -
Anonim
A wężyk była moją wychowawczynią...ja ją tam lubiłam.Fajna była.Może czasami ostra ale ogólnie duży plus -
ter.
-
Maziu
-
Scoti
-
Panna Joanna
-
Anonim
Dudek zdecydowanie !!!
a może ta ślepa od fizyki,kurde jak ona się nazywała Lipa lipińska mhhhhhhmmmm :| <hahaha>