• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • GONZO

Jakie prezenty kupujecie sobie nawzajem ?
  • Anonim

Sam staram sie robic samodzielnie prezenty, uwazam ze dla partnerki powinno sie wlozyc troche wysilku, a ona to napewno doceni.

A jeslu kupowac, to cos.... co nam wczesniej pokazala, gdy np. spacerowalismy i przez witryne sklepu zauwazyla..
  • B.A.R.B.I.E

a ja mam takie jedno male mazenie;) chcialabym kiedys dostac od faceta maskotke klapouchego:)
  • Anonim

hihi
  • Anonim

samodzielnie zrobiony prezent jest czymś super poprostu.wkładasz w taki prezent całe serduszko:)zajebista sprawa.buziak
  • Achajq

heheh; ]
    You are hipnotize me: a ja kiedys na 18tke dostalam ogromniasta maskotke klapouchego od mojego owczesnego, ah wielka milosc [M.]

cmoq

sama uwielbiam wymyslac i szukac cos niepowtarzalnego na prezent co wiem, ze spodobaloby sie osobie dla ktorej to bedzie. A jak wiem, ze ktos lubi moje artystyczne zaciecie to wyszukuje cos + robie samodzielnie; )
  • Achajq

chociaz na moje 21 urodziny dostalam tez fajny prezent od faceta; )) 2 metrowego misia :D
  • .uzurpator

Handmade thing to coś na prawdę wartościowego pod warunkiem,ze ktoś ma do tego talent. Niektórych niestety bozia nie obdazyła zdolnościami plastycznymi itp. i dlatego uważam,że w takich wypadkach to miło jest kupić komuś coś o czym od dawna marzył.
  • Bziulek

ja MOjej LaW kiedyś Kupiłem WIelką maskote Psa z Wielkimi uszami Kłapami :) jak szedłem przez market to było widać tylko psa nie mnie, zrobiłem niemałe zamieszanie :)

a ja tylko skarpetki i skarpetki...

Żartuje oczywiście :)))))))))))

ja dostaje zazwyczaj rzeczy do praktycznego użytkowania, oczywiście jakis czas wcześniej naświetlam co by mi sie do szczescia przydało... kiedys tam... :)
  • Anonim

ja uwielbiam dawać prezenty be zokazji - z zaskoczenia! wtedy jest tak miło na serduchu!; )
  • ♥ żyletka ♥

a co na mikolajki najlepiej kupic? :)
  • GONZO

wibrator i paczkę baterii
  • Anonim

Kup jakis mily cos znaczacy drobiazg, albo lepiej po prostu zrob coswlasnorecznie!:)
  • Anonim

a co mozna dac swojemu ex na 18stke?
  • Anonim

Oddac siebie samą
  • ♥ żyletka ♥

haha oddac siebie sama? ex? no nie wiem...
  • Anonim

Ja dostałam kiedyś od mojego ówczesnego chłopaka najpiękniejszy prezent.. najpiękniejszy, bo żywy - chomiczkę Zuzię :]
  • GONZO

najbardziej własnoręczna to jest palcówka <hahaha>
  • Anonim

z tymi zywymi prezentami to bylbym ostrozny, chyba ze ktos jest naprawde pewien - ze ta osoba chce otrzymac duszyczke do wychowania.
  • Malinka7776

lizai słodycze alkohol...itp nie wiem róznie
  • 1
  • 2