- 1
- 2
-
GONZO
-
Anonim
Sam staram sie robic samodzielnie prezenty, uwazam ze dla partnerki powinno sie wlozyc troche wysilku, a ona to napewno doceni.
A jeslu kupowac, to cos.... co nam wczesniej pokazala, gdy np. spacerowalismy i przez witryne sklepu zauwazyla.. -
B.A.R.B.I.E
a ja mam takie jedno male mazenie;) chcialabym kiedys dostac od faceta maskotke klapouchego:) -
Anonim
-
-
Anonim
samodzielnie zrobiony prezent jest czymś super poprostu.wkładasz w taki prezent całe serduszko:)zajebista sprawa.buziak -
Achajq
heheh; ]
You are hipnotize me: a ja kiedys na 18tke dostalam ogromniasta maskotke klapouchego od mojego owczesnego, ah wielka milosc [M.]
cmoq
sama uwielbiam wymyslac i szukac cos niepowtarzalnego na prezent co wiem, ze spodobaloby sie osobie dla ktorej to bedzie. A jak wiem, ze ktos lubi moje artystyczne zaciecie to wyszukuje cos + robie samodzielnie; ) -
Achajq
chociaz na moje 21 urodziny dostalam tez fajny prezent od faceta; )) 2 metrowego misia :D
-
.uzurpator
Handmade thing to coś na prawdę wartościowego pod warunkiem,ze ktoś ma do tego talent. Niektórych niestety bozia nie obdazyła zdolnościami plastycznymi itp. i dlatego uważam,że w takich wypadkach to miło jest kupić komuś coś o czym od dawna marzył. -
Bziulek
ja MOjej LaW kiedyś Kupiłem WIelką maskote Psa z Wielkimi uszami Kłapami :) jak szedłem przez market to było widać tylko psa nie mnie, zrobiłem niemałe zamieszanie :)
a ja tylko skarpetki i skarpetki...
Żartuje oczywiście :)))))))))))
ja dostaje zazwyczaj rzeczy do praktycznego użytkowania, oczywiście jakis czas wcześniej naświetlam co by mi sie do szczescia przydało... kiedys tam... :) -
Anonim
ja uwielbiam dawać prezenty be zokazji - z zaskoczenia! wtedy jest tak miło na serduchu!; ) -
♥ żyletka ♥
-
GONZO
-
Anonim
Kup jakis mily cos znaczacy drobiazg, albo lepiej po prostu zrob coswlasnorecznie!:) -
Anonim
-
Anonim
-
♥ żyletka ♥
-
Anonim
Ja dostałam kiedyś od mojego ówczesnego chłopaka najpiękniejszy prezent.. najpiękniejszy, bo żywy - chomiczkę Zuzię :] -
GONZO
-
Anonim
z tymi zywymi prezentami to bylbym ostrozny, chyba ze ktos jest naprawde pewien - ze ta osoba chce otrzymac duszyczke do wychowania. -
Malinka7776
- 1
- 2