-
Piotr Majdan
Niezle. Szkola to nie ta sama szkola juz. A raczej nie ten sam budynek. Ciekawe ilu nowych nauczycieli (penwie duzo) jedno sie tylko nie znienilo.....
.... Mala barierka przed szkola (no kolor sie zmienil z zoltego na zielony), na ktorej sie siadalo, przed szkola, jak sie szlo na jakies kino czy cos i czekalo na nauczyciela.... ale kurwa... jak ja zobaczylem to sie la zakrecila w oku hahahha :) -
KrawieC
no to jest najlepsze tylko niewiem czy kiedys sie to tak ruszalo!! bo jak rok temu tam jeszcze chodzilem do szkoly to sie niedalo usiasc bo sie cale ruszalo!!:P -
Anonim
wszyatko sie zmieniło!! jak teraz patrze na 209 to juz nie widze tego co było wczesniej! w sumie szkoda:/ -
malina
jak ja chodzilam do tej szkolki to sie ta mini barierka poprostu bujala :))) a my na niej :p -
-
a ja mam na to wyjebane !!
Kasiulka pamietasz nasze akcje spotkanie z Kotańskim i wyjazdy do MONARU bylo super pozdrawiam -
Anonim
.... Wszystko sie zmienia....
szkoda bo pozniej trudniej wracać do wspomnień.. miło by było cofnąć się w czasie :) -
Anonim
ta mnie chcieli wziasc na tego goscia od czystych serc ale sie nie dalem i zostal kumpel -
Anonim
-
Piotr Majdan
Piter, przeciez sam chciales zalozyc KLUB CZYSTYCH SERC z MABkiem jak byl Kotanski, co....? Mam nawet ta SFERE.. pamietasz to? :) ? -
Anonim
nie nei ja rzucilem pomysl ale galaz zostal prezesem
jaka sfere bo nie kojarze -
KrawieC
ja tesz pamietam zbieranie rzeczy dla kotanskiego (tzn juz bez kotanskiego bo wtedy juz niezyl:() ze skowrońska :D wtedy byly niezle akcje xD -
Anonim
-
Anonim
ja tesh nei bo mnie nie bylo ale pamietam jak monitor byl kiedys w szkole i pokazywali fotki zasluzonych dla szkoly -
Anonim
-
Anonim
wolalem nie meczyc automatu tylko okupowac sklepik wiesz uzaleznienie od slodyczy -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a co slawnego do picia?.. pamietacie takie napoje ze smiesnzymi rureczkami ?:> -
► № W@Я ◄
haha dziura od strony reymonta....
nareszcie nie trzeba przelatywać; )
Prosty a fajny upgrade.