-
Mgr Jacowatość
mi sie tak nie chce. ale to jak bardzo, ale musze. jednak to nic nie zmienia, nadal mi sie nie chce. tak bardzo mi sie nie chce. ale jak. nic mi sie nie chce. kompletnie nic. nawet nie chce mi sie tego pisac. ba aa mi sie nawet nie chce lezec, poprostu nic mi sie nie chce. mi sie juz chyba nawet nie chce nie chciec!! -
Anonim
im mocniej chce... tym wiecej wymyślam pretekstów by mi si enie chciało... by usprawiedliwić swoje sumienie.. ze robie coś porzytecznego...
nie chce mi sie jeść... znaczy chce mi sie jesć.. ale denerwuje mnie ruszanie szczęką...
potem jeszcze wizyta w WC...
nie no nie mozna takiego obaidu np. w pigółce?
nic mi sie nie chce... -
كروليكوسك
-
Anonim
ojoj...widze ze nie jestem osamotniona w nic nie chceniu....hhehe
ale dlaczego tak mi sie nie chce....orzeszq...nie chce mi sie mylsec co mogloby mnie zmotywowac...moze jakis fajny facet...ale czy by mi sie chcialo z nim spotkac...
ojoj jakiego mam lenia....
czy jest na to lekarstwo?
moze jakis lekaz? leniolog? albo co.... -
-
Anonim
-
كروليكوسك
-
mikeelrapido
-
Grono.Net
-
Anonim
-
mikeelrapido
-
Grono.Net
tiaaa... dzis znowu praca:]
coz... nikt nie mowil ze bedzie latwo;)
Milego dnia:* -
كروليكوسك
-
Anonim
Kurrr a jak mi sie nie chce isc sie umyc... ale trza xD no i ten nowy olejek Johnson$Johnson <obłęd w oczacvh> ide sie umyyyyyyyyyyyc... :P -
Anonim
-
Anonim
-
Mgr Jacowatość
Czeste mycie skraca zycie. podobno jak bród ma 3 cm to sam odpada!! a taki swoiski smrodek tez ma swoje zalety. nie chcemi sie polozyc spac :( -
كروليكوسك
a mi sie nei chce przebrać z piżamy w dziennystrój. uh. a juz czas najwyzszy chyba... -
mikeelrapido
-
كروليكوسك
-
Anonim
nie chce mi sie myslec czy mi sie cos chce czy nie chce, nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeee