-
achromatic
http://www.marilynmanson.com/art/in...
Ten link prowadzi do galerii akwarelek MM - jak wam się one widzą?
Ja osobiście cenię MM jako artystę, ale jak pierwszy raz zobaczyłem jego malarstwo to miałem mieszane uczucia, natomiast po dłuższym zastanowieniu jednak jestem zdania, że to jest interesujące. Niektóre prace rażą trochę nieudolnością, bo to w końcu amatorskie malarstwo, ale gość ma talent i raczej wie z czym to się je. Niektóre są naprawdę niezłe i mają klimat.
Spróbujcie się odnieść bez automatycznych skojarzeń i odniesień do twórczości muzycznej i scenicznej MM. -
Anonim
-
Anonim
pomarańczowy kwiatek i łapa z 'love' rozczulające.
proponuje potraktować to jako ciekawostkę, po czym troszeczkę pomilczeć. -
Poray
hmm neofiguratywny bruto-prymitywo-neoekspresjoni zm :PP heh
jakies malarstwo dziecka molestowanego seksualnie przez własnego chomika -
-
Anonim
-
Anonim
E, niektóre mi się nawet w miarę podobają. Ale generalnie, nudne to troszkę i ściągniętych pomysłów pełne. -
achromatic
-
■
>zuzia napisała:
>1wsze skojarzenie Egon Schiele. 2gie coś koszmarnego.
wszystko racja ale do egona to bym nie porownywal -
Anonim
-
-
hmmm... myśle, ze każdy jest w stanie stworzyć coś takiego
cóż, porywające to to nie jest... -
Anonim
-
kamilla parker
-
Kasia
> 1wsze skojarzenie Egon Schiele. 2gie coś koszmarnego.
Matko, gdzie tam mu do Egona Schiele!!! Zdecydowanie lepiej mu wychodzi darcie ryja do mikrofonu. Nie ma co nawet tych akwarelek komentować (in my opinion). Pozdr -
Mateusz Mikkel
...wizualnie, nawet mi sie podoba ^b^ ... ale glebi i mysli, w tym zero... ^.^ -
Mia
Die Deuthe Kopmfein ... nawet zabawne...
"The moment I became Edgar..." Kompletnie inna technika, nawet powiedzialbym jakby nie spod tej samej reki...
reszta jakos do mnie nie przemawia...
Niech MM (ktoremu merci za licealne czasy i wszelkie odpaly) ...
niech moze raczej wystawia swoje prace w domu,
w kregu najblizszych przyjaciol:)
a tak swoja droga niebawem te prace pojda na jakies aukcji po kosmicznych stawkach...
pozdrawiam serdecznie
Mia
-
.
-
Latający Mrówkojad
-
zecik.♥
niektóre nakłaniają do reflexji.NIEKTÓRE.
reszta to.hm.rzadka kupa.nie podoba mi sie.
-
Anonim
niektóre prace podobały mi się i miały coś w sobie, a niektóre należą do zbioru kartek z gębami... Ten człwiek nie boi się oddychania po swojemu jak ja to mówię.