sztuka nowoczesna [2188]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • i jak?
    jakos nie widac najsynniejszych obrazow...
    mi sie wydaje, ze jednak jego filmy sa lepsze od obrazow... no moze tylko tlumaczka i las daja rade... a wy jak?
  • Anonim

ja sie wybieram w czwartek za tydzien
    no juz sie nie moge doczekac!
    jak to nie widac najslynniejszych obrazow
    ejjjj:/
  • Anonim

no to moze bedzie cos ciekawego, bo jego slawne obrazy sa przereklamowane.

jak 7 przylece do wawy to pewnie pojde.
  • Anonim

"Aldona" pobiła Sasnala.
  • Anonim

aktoto
  • Anonim

Wchodząc do Zachęty, Sasnal jest prosto i w górę. Aldona jest po lewej. Innymi słowy - Wysocki.
  • Lanoklak

aldona jest cienka
  • wojtek12

tlumaczka i las rulez
    ale jest jeszcze kilka wartych cos wiecej niz blejtram
    te czarno-białe nie daja rady tak jak inne, i perkusja. za to obok maly szary jest git

powiedzial Sasnal, ze polowe z tego co przywiozlw ostatniej chwili odrzucil. ciekawe co
  • .

tak. z 8o zostalo pokazanych 4o.
  • >wojtek12 napisał
    >tlumaczka i las rulez
    >ale jest jeszcze kilka wartych cos wiecej niz blejtram
    > te czarno-białe nie daja rady tak jak inne, i perkusja. za
    >to obok maly szary jest git
    >
    >powiedzial Sasnal, ze polowe z tego co przywiozlw ostatniej
    >chwili odrzucil. ciekawe co

a flmy?
  • Anonim

film o jakiejs manifestacji w paryzu
    co to bylo tak apropoooooooos
    oraz las dobry tak!
  • >Agni napisała:
    >film o jakiejs manifestacji w paryzu
    >co to bylo tak apropoooooooos
    >oraz las dobry tak!

to bunt studentow sprzed kilku lat, chodzilo chyba o nieuzasadnione zwolnienia z pracy nowych pracownikow... ale generanie ten film; jak dla mnie, byl jednym z najmniej ciekawych. taki z gatunku "zauwazone" co nie bardzo mnie kreci, chociaz mial jakies napiecie w sobie spowodowane cisza i faktem ze jest n a16stce {kogo stac tego stac}... ale wogole te takie pamietnikowe z brazylii czy te co kiedys byly w csw gdzies z tunezji chyba to nieciekawe, sa "ok" ale za dlugie i rozmemlane...

mi te krotsze bardizje wchodza
    elwis i balwan
    szczegolnie elwis; }
  • powoliłapie

czy nie sądzicie że marszandzi troszkę się zapędzili?
  • Francesco Maria della Rovere

jakbym mial pieniadze co by mnie stac bylo na takiego sasnala to wolalbym zdecydowanie kupic sobie jakiegos witkacego albo czyżewskich pare.... za to filmy sa zajebiste moim zdaniem... wiecie ze to za nie wlasnie sasnal dostal te nagrode .... a nie za malarstwo...sic!
  • Anonim

jakom nagrode????????????
  • Anonim

vana
  • powoliłapie

widziałem kiedyś kilka "obrazków" sasnala na wystawie prezentującej kolekcję bunkra krakowskiego. Wisiały nie daleko prac M. Smoczyńskiego i w tym kontraście wydały mi się wyjątkowo bezmyślne od tamtej pory dziwie się ludziom zachwalającym jego talent
  • fran

i w tym sie mozemy z godzic, mam dokumentacje prac z wystawy to ci moge przeslac
  • Anonim

Mościce były spoko, jest w nich coś fajnego, chyba ten niedopowiedziany ascetyzm (w innych przypadkach on jest zbyt ascetyczny, żeby być niedopowiedzianym; jest po prostu nudny). Za to zdecydowanie sala z perkusją była znacznie gorsza. Z filmów podobał mi się najbardziej ten o Paryżu, pełen dystansu do całej sprawy. Takiej badawczej obojętności wręcz.
  • lu.

sasnal jest niezdolny i nieudolny

• 1
  • 2