- 1
- 2
-
■
i jak?
jakos nie widac najsynniejszych obrazow...
mi sie wydaje, ze jednak jego filmy sa lepsze od obrazow... no moze tylko tlumaczka i las daja rade... a wy jak? -
Anonim
ja sie wybieram w czwartek za tydzien
no juz sie nie moge doczekac!
jak to nie widac najslynniejszych obrazow
ejjjj:/ -
Anonim
no to moze bedzie cos ciekawego, bo jego slawne obrazy sa przereklamowane.
jak 7 przylece do wawy to pewnie pojde. -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
Wchodząc do Zachęty, Sasnal jest prosto i w górę. Aldona jest po lewej. Innymi słowy - Wysocki. -
Lanoklak
-
wojtek12
tlumaczka i las rulez
ale jest jeszcze kilka wartych cos wiecej niz blejtram
te czarno-białe nie daja rady tak jak inne, i perkusja. za to obok maly szary jest git
powiedzial Sasnal, ze polowe z tego co przywiozlw ostatniej chwili odrzucil. ciekawe co -
.
-
■
>wojtek12 napisał
>tlumaczka i las rulez
>ale jest jeszcze kilka wartych cos wiecej niz blejtram
> te czarno-białe nie daja rady tak jak inne, i perkusja. za
>to obok maly szary jest git
>
>powiedzial Sasnal, ze polowe z tego co przywiozlw ostatniej
>chwili odrzucil. ciekawe co
a flmy?
-
Anonim
film o jakiejs manifestacji w paryzu
co to bylo tak apropoooooooos
oraz las dobry tak! -
■
>Agni napisała:
>film o jakiejs manifestacji w paryzu
>co to bylo tak apropoooooooos
>oraz las dobry tak!
to bunt studentow sprzed kilku lat, chodzilo chyba o nieuzasadnione zwolnienia z pracy nowych pracownikow... ale generanie ten film; jak dla mnie, byl jednym z najmniej ciekawych. taki z gatunku "zauwazone" co nie bardzo mnie kreci, chociaz mial jakies napiecie w sobie spowodowane cisza i faktem ze jest n a16stce {kogo stac tego stac}... ale wogole te takie pamietnikowe z brazylii czy te co kiedys byly w csw gdzies z tunezji chyba to nieciekawe, sa "ok" ale za dlugie i rozmemlane...
mi te krotsze bardizje wchodza
elwis i balwan
szczegolnie elwis; } -
powoliłapie
-
Francesco Maria della Rovere
jakbym mial pieniadze co by mnie stac bylo na takiego sasnala to wolalbym zdecydowanie kupic sobie jakiegos witkacego albo czyżewskich pare.... za to filmy sa zajebiste moim zdaniem... wiecie ze to za nie wlasnie sasnal dostal te nagrode .... a nie za malarstwo...sic! -
Anonim
-
Anonim
-
powoliłapie
widziałem kiedyś kilka "obrazków" sasnala na wystawie prezentującej kolekcję bunkra krakowskiego. Wisiały nie daleko prac M. Smoczyńskiego i w tym kontraście wydały mi się wyjątkowo bezmyślne od tamtej pory dziwie się ludziom zachwalającym jego talent -
i w tym sie mozemy z godzic, mam dokumentacje prac z wystawy to ci moge przeslac
-
Anonim
Mościce były spoko, jest w nich coś fajnego, chyba ten niedopowiedziany ascetyzm (w innych przypadkach on jest zbyt ascetyczny, żeby być niedopowiedzianym; jest po prostu nudny). Za to zdecydowanie sala z perkusją była znacznie gorsza. Z filmów podobał mi się najbardziej ten o Paryżu, pełen dystansu do całej sprawy. Takiej badawczej obojętności wręcz. -
lu.
- 1
- 2