-
Pani Prezes Brazylijski Serial
hej,
jeśli masz mi coś do zakomunikowania zapraszam na priv :)
ale jeśli wolisz tu.. -
widze powazne zmiany , no ciekawe czy z anarchizowane spoleczenstwo grona przyjmie nowosci, w sumie odrobina porzadku jeszcze nikomu nie zaszkodzila
-
no myślę, że to może tylko pomóc :)
CO WIĘCEJ
wiem, że przez niektórych to wręcz oczekiwana zmiana
-
zmiana byla by wieksza dyskusja , dzisij tutaj troche cicho , jest tu ktos?
-
-
Szakirr
jestem. i jestem zarchaizowana. Ja postów umieszczonych w takich zbiorczych wątkach po prostu nie czytam. Bo mam już swoje lata i szanuję swój czas, a wyszukiwanie interesujących mnie wątków w tłumie komentarzy do poprzednich i offtopów jest już ponad moje siły. Widziałam już takie eksperymenty ze zbiorczymi wątkami na wielkich forach, gdzie każdego dnia pojawiały się nowe wątki na 2-3 stronach forum. Tam więc to może miało jakiś sens. Ale tutaj za każdym moim wejściem żyły może 2-3 wątki. Nie było bałaganu. A jak nie ma bałaganu, to po co na siłę sprzątać. -
wlasnie , zamiast wejsc na watek w ktorym uczesnicze i posty sa dosyc swierze widze podwieszone topiki ktorych nikt nie czyta
-
Szakirr
-
-
well, zgadzam sie z tym, ze jakis konkretny temat-wydarzenie powinno się zlokalizować;) na jednym jedynym dla dla niego temacie ale posty typu informacje o konkursach czy zaproszenia powinny byc na 1 temacie i już.
jesli któreż z wydarzeń wywoła AŻ TAKIE EMOCJE że będzie potrzebny na niego osobny temat to prosze bardzo! zakładajcie :)
inaczej takie TEMATY z 1postem to tylko śmieci... bo robia bałagan i żeby odnaleźć jakis wcześniejszy temat tr5zeba szukac na wcześniejszych stronach a koleżanka sama napisała że szanuje swój czas;)~
-
-
-
-
Szakirr
Szanuję swój czas, dlatego wolę szukać po nazwach tematów niż po offtopikach w różnych wątkach. To grono całkiem nieźle radziło sobie bez ingerującego moderatora. Fajnie, że ludzie chcą się angażować w moderowanie (ciekawe, czy da się to wpisać do cv:>), ale taki porządek na siłę mnie osobiście korzystanie z grona akurat utrudnia. Ale jakoś przeżyję. Pozdrawiam Panią Moderator i podziwiam. -
kolejna propozycja:tytuly podwieszonych watkow sa za dlugie, wystarczyla by jedna linijka na topik, a tak zabieraja ponad polowe powierzchni ekranu
-
np:ZAPROSZENIA!!!! na akcje imprezy happeningi wernisaże marsze parady protesty prelekcje;) itp. ppprz..IDŹ..skoro zapraszają
wystarczylo by tylko wydarzenia kulturalne -
Szakirr
Słusznie. Poza tym dwa wątki wydają mi się nietrafione, mają jak na mnie mało wspólnego z tematyką grona (chociaż każdy może inaczej rozumieć sztukę miejską) i stosunkowo mało się tu takich wątków pojawiało. Chodzi mi mianowicie o:
TEATR SPEKTAKLE szKÓŁKA = temat gdzie zaprosisz na spektakl/spotkanie/p oleciszCOKOLWIEKzKIM KOLWIEK;)
FILMy kręcisz - polecasz - potrzebujesz czegoś/kogoś? WĄTEK DLA CIEBIE
Pozdrawiam. -
pani prezes jest bardzo podatna na propozycje, ale wizdze po woli pojawiajace sie tez nowe posty w wydarzeniach, tytul moglby byc tylko troche krotszy
-
watek ktory nie ma nic wspolnego z tematyka grona
pani moderator pobudka!!!!
http://grono.net/forum/topic/135241... -