SZTUKA MIEJSKA [1457]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pani Prezes Brazylijski Serial

hej,
    jeśli masz mi coś do zakomunikowania zapraszam na priv :)

ale jeśli wolisz tu..
  • fran

widze powazne zmiany , no ciekawe czy z anarchizowane spoleczenstwo grona przyjmie nowosci, w sumie odrobina porzadku jeszcze nikomu nie zaszkodzila

no myślę, że to może tylko pomóc :)
    CO WIĘCEJ
    wiem, że przez niektórych to wręcz oczekiwana zmiana

• fran

zmiana byla by wieksza dyskusja , dzisij tutaj troche cicho , jest tu ktos?
  • Szakirr

jestem. i jestem zarchaizowana. Ja postów umieszczonych w takich zbiorczych wątkach po prostu nie czytam. Bo mam już swoje lata i szanuję swój czas, a wyszukiwanie interesujących mnie wątków w tłumie komentarzy do poprzednich i offtopów jest już ponad moje siły. Widziałam już takie eksperymenty ze zbiorczymi wątkami na wielkich forach, gdzie każdego dnia pojawiały się nowe wątki na 2-3 stronach forum. Tam więc to może miało jakiś sens. Ale tutaj za każdym moim wejściem żyły może 2-3 wątki. Nie było bałaganu. A jak nie ma bałaganu, to po co na siłę sprzątać.
  • fran

wlasnie , zamiast wejsc na watek w ktorym uczesnicze i posty sa dosyc swierze widze podwieszone topiki ktorych nikt nie czyta
  • Szakirr

widziałam, że potrzebowałeś wsparcia;)
  • fran

:) dziekuje

well, zgadzam sie z tym, ze jakis konkretny temat-wydarzenie powinno się zlokalizować;) na jednym jedynym dla dla niego temacie ale posty typu informacje o konkursach czy zaproszenia powinny byc na 1 temacie i już.

jesli któreż z wydarzeń wywoła AŻ TAKIE EMOCJE że będzie potrzebny na niego osobny temat to prosze bardzo! zakładajcie :)
    inaczej takie TEMATY z 1postem to tylko śmieci... bo robia bałagan i żeby odnaleźć jakis wcześniejszy temat tr5zeba szukac na wcześniejszych stronach a koleżanka sama napisała że szanuje swój czas;)~

• fran

regulamin mozna np walnac z boku strony, po co na to topik

no można;)

i załatwione:)
  • Szakirr

Szanuję swój czas, dlatego wolę szukać po nazwach tematów niż po offtopikach w różnych wątkach. To grono całkiem nieźle radziło sobie bez ingerującego moderatora. Fajnie, że ludzie chcą się angażować w moderowanie (ciekawe, czy da się to wpisać do cv:>), ale taki porządek na siłę mnie osobiście korzystanie z grona akurat utrudnia. Ale jakoś przeżyję. Pozdrawiam Panią Moderator i podziwiam.
  • fran

kolejna propozycja:tytuly podwieszonych watkow sa za dlugie, wystarczyla by jedna linijka na topik, a tak zabieraja ponad polowe powierzchni ekranu
  • fran

np:ZAPROSZENIA!!!! na akcje imprezy happeningi wernisaże marsze parady protesty prelekcje;) itp. ppprz..IDŹ..skoro zapraszają
    wystarczylo by tylko wydarzenia kulturalne
  • Szakirr

Słusznie. Poza tym dwa wątki wydają mi się nietrafione, mają jak na mnie mało wspólnego z tematyką grona (chociaż każdy może inaczej rozumieć sztukę miejską) i stosunkowo mało się tu takich wątków pojawiało. Chodzi mi mianowicie o:
    TEATR SPEKTAKLE szKÓŁKA = temat gdzie zaprosisz na spektakl/spotkanie/p oleciszCOKOLWIEKzKIM KOLWIEK;)
    FILMy kręcisz - polecasz - potrzebujesz czegoś/kogoś? WĄTEK DLA CIEBIE
    Pozdrawiam.
  • fran

pani prezes jest bardzo podatna na propozycje, ale wizdze po woli pojawiajace sie tez nowe posty w wydarzeniach, tytul moglby byc tylko troche krotszy
  • fran

watek ktory nie ma nic wspolnego z tematyka grona
    pani moderator pobudka!!!!
    http://grono.net/forum/topic/135241...
  • fran

i jeszcze jeden
    http://grono.net/forum/topic/116910...
| |

SZTUKA MIEJSKA => co się jeszcze nie przejadło... ------------------------------ ---------- -------...

Fotki

Miejsca grona (0)