Sztuki Walki [5807]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dorotka

Serdecznie zapraszam na seminarium z Garym Waśniewskim założycielem stylu 10DAN. Treningi odbędą się 26.04.2008r. info na http://www.psktw.prv.pl.
  • Mr Incognito

czy ja dobrze wyczytałem w wypowiedziach kontrowersyjnego przedstawiciela ty-ga karate, że chce spróbować innych styli?? jak to przecież TY-ga jest najlepsze !
  • Anonim

ja proponuję mu spróbować (zimny prysznic każdemu dobrze robi);) będzie miał okazję się wykazać i "pokazać kto tu rządzi":):):) niech im pokaże gdzie raki zimują, rzezimieszkom jednym;-P
  • Adriano

Czy w tym stylu jest tylko jeden cios i garda "wal mnie po żebrach"?

Ps. A ta strona przez ciebie została zrobiona?
  • Krzysiek Pogocki

Ja równierz trenowałem ten styl , i wcale nie twierdze, że jest idealny > w Teorii ma być zrównoważony rozwój . prostota itd. ale wychodzi jak wychodzi, bo są problemy kadrowe i finansowe, i w ogóle. Pamiętam , jak mnie trener namawiał , żebym podchodził do egzaminu . Ja na to , że nie ma to sensu bo za mało jeszcze umiem, i sam czuję , że zamało umiem . Ale w końcu mnie namówił . egzamin 60zł + pas pomarańczowy za 25zł . Czułem się z tym źle , że mam pas do którego nie dorastam . Więc zostałem przy nim następne 3 lata , żeby do niego dojrzeć , i sam omijałem egzaminy. Wole umieć więcej sam dla siebie, niż szpanować czymś , czego naprawdę nie mam .
  • Daniel Marański

Niestety smutna prawda, kasa, kasa i raz jeszcze kasa, a gdzie szczytne zalozenie i rozwoj czlowieka :(. Ale niestety jaki instroktor takie treningi. Ale cal szczescie nie jest to jedyne szkolenia w naszym miescie i mozna cos wybrac dla siebie.
| |

Sztuki walki, a także sporty i systemy, oraz wszystko co ma związek z tematem: sprzęt, dieta, pr...

Fotki

Miejsca grona (1)