-
Nie dyskryminujemy, nie jesteśmy seksistami*, męskimi szowinistami, nie jesteście wyjątkowe, nie jesteście pokrzywdzone, nie jesteście bohaterkami, nie jesteście pionierkami.
Wasz widok i obecność nie dziwi w żadnej sekcji, wręcz przeciwnie, jesteście mile widziane.
Trenujecie co lubicie, zazwyczaj z facetami. Tyle. Nic ponad to, nic nie umniejszając.
*Degenerado jest. -
Degenerado
-
Wiesz co, szczerze mówiąc pasujesz mi do dwóch typów psychologicznych, które warunkowane są u podstaw między innymi albo przez rodzaj kompleksu albo doznanej porażki kiedyś tam. W efekcie nie mam mowy o czystym męskim szowiniźmie, bo zabarwiony jest niskim uczuciem zemsty, żalu i goryczy.
Sorry =]
PS: Oczywiście, nie wiem na 100 %, mogę się mylić i pewnie się mylę. Zazwyczaj się mylę :) -
Degenerado
-
-
Anonim
Watpie czy ktora kolwiek dziewczyna cwiczaca sztuki walki robial by po to alby ja podziwiano za odwage itp.
Robimy to bo chcemy, bo sie nam to podba i nie szukamy powdziwu w oczach innych... wiec nie rozumiem po co ten temat...;/