Sztuki Walki [5807]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dobry.

Nie dyskryminujemy, nie jesteśmy seksistami*, męskimi szowinistami, nie jesteście wyjątkowe, nie jesteście pokrzywdzone, nie jesteście bohaterkami, nie jesteście pionierkami.
    Wasz widok i obecność nie dziwi w żadnej sekcji, wręcz przeciwnie, jesteście mile widziane.
    Trenujecie co lubicie, zazwyczaj z facetami. Tyle. Nic ponad to, nic nie umniejszając.

*Degenerado jest.
  • Degenerado

ze niby co ? a meskim szowinista to juz nie ?
  • Dobry.

Wiesz co, szczerze mówiąc pasujesz mi do dwóch typów psychologicznych, które warunkowane są u podstaw między innymi albo przez rodzaj kompleksu albo doznanej porażki kiedyś tam. W efekcie nie mam mowy o czystym męskim szowiniźmie, bo zabarwiony jest niskim uczuciem zemsty, żalu i goryczy.

Sorry =]

PS: Oczywiście, nie wiem na 100 %, mogę się mylić i pewnie się mylę. Zazwyczaj się mylę :)
  • Degenerado

widze :)
  • Anonim

Watpie czy ktora kolwiek dziewczyna cwiczaca sztuki walki robial by po to alby ja podziwiano za odwage itp.

Robimy to bo chcemy, bo sie nam to podba i nie szukamy powdziwu w oczach innych... wiec nie rozumiem po co ten temat...;/
| |

Sztuki walki, a także sporty i systemy, oraz wszystko co ma związek z tematem: sprzęt, dieta, pr...

Fotki

Miejsca grona (1)