Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Gdzie amatorsko ćwiczycie boks ???
  • Anonim

na treningach, na worku, z kumplami z innych m.a.
  • Anonim

NA chomiczówce
  • Michal

na kumplach :P
  • Regis

na siostrze; ]
  • Grono.Net

Elo, Wie ktos gdzie mozna amatorsko trenowac boks gdzies w Wawie najlepiej okolice Bemowa? Tylko tak serio. Chodzilem na kick boxing do Aplauzu ale boks jakos bardziej mi pasi.
  • Anonim

ej sory ale boks to nie jest "sztuka walki" tylko "sport walki"!!!
  • cannaB

trafne spostrzezenie... ale i tak jest zajebisty;))))
  • Anonim

to troche dziwne ze nie atakujesz nogami no ale to sport!
  • Anonim

Boks to nie „sztuka”
    Powiedz to bokserowi, chyba się obrazi.
    Mnie osobiście to trochę zabolało, boks to sztuka !!!!
  • Anonim

jest sportem walki , ale praktycznie kazdy sport moze byc sztuka!
  • Anonim

Moj kumpel tez powiedzial ze boks to nie sztuka bo co to za filozofia przywalic z piachy... moja riposta była krotka:
    - Gdyby to nie była sztuka to kazdy byłby boxerem :]
  • Anonim

cos wam powiem raz do mnie na trenig przyszedl jakis koles co trenowal ok 10 lat boks i po 1 godz. stwierdzil ze nie umie sie bic, oczywiscie jak by walczyl z bokserem to super jedzie kazdego ale jak zaczol sie sparowac z typkiem ode mnie z grupy ktory nie trenuje nawet 5 lat to dostal kopa w splot i usiadl, nie umial sie wogule bronic przed nogami!!!Dlatego nie trenuje boksu!
  • Anonim

Ja tez nie trenuje boxu (muai thai i kick boxing) ale faktem jest ze najlepiej wytrenowane łapy (technika) maja boxerzy...!
  • Anonim

US!
  • wild_animal

Ano mają... ale to i tak nie sztuka... sport jak bieg na 100 m, co nie zmienia że super... :D I dobrze uczą główkę chować... :D:D
  • Anonim

a mnie ucza co robic zeby nie musiec chowac glowy i to jest zurnica poliedzy SZTUKA walki a boksem!
  • cannaB

no cos w tym jest... ale co bedzie jak ci sie nie uda schowac główki?!?!??! lepiej mieć podstwowe pojęcie - min 2lata boksowania ze zgrupowaniami i mozna skukać o co tam chodzi...
  • wild_animal

Jak mi się nie uda to zarobię w tube :D Ale po to się ćwiczy żeby go jednak nie wystawiać na lewo i prawo..; )
  • Sacret

Niom o to chodzi :)ja też jestem w tym nowy, jak narazie jeszcze nie miałem okazji oberwać paru grubszych, ale liczę się z tym w przyszłości. Nie zamierzać wymiękać - ten sport nie jest dla miękkich ludzi. pozdro dla ziomków z ringu XD
| |

Sztuki walki, a także sporty i systemy, oraz wszystko co ma związek z tematem: sprzęt, dieta, pr...

Fotki

Miejsca grona (1)