Szwajcaria (Switzerland) [614]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

to spotkanie proponuje w niedziele albo w sobote. majorka, a kiedy mozesz w niedziele?
  • majorka

spotkajcie sie w sobote jak wam pasuje albo w nd, bo ja moge nie zdazyc i tak bedziecie na mnie czekac, a mi sie nie uda dojechac

a w inny weeekend moze zrobimy tego grilla?
    mozecie napisac kiedy wam pasuje, tzn ktory weekend?
  • majorka

ogoleni jestem w stresie bo jutro mam strasznie trudny egzamin i juz strasznie chcialabym zeby bylo po.....
  • Anonim

to gdzie i kiedy w niedziele???????
  • Anonim

na razie moja propozycja brzmi:

NIEDZIELA. 16. TREFFPUNKT. HAUPTBAHNHOFF. ZUERI.

• Anonim

mi pasi..bede czekal
  • Anonim

ja tez bede w nd o 16.ale gdzie jest treffpkt na hb???
  • Anonim

rozpale ognisko...tak mnie zauwazycie -)
  • majorka

i jak, znalezliscie sie?

prosze o jakies relacje
  • Anonim

wiec bylam ja, protsi i k-mart.
    bardzo mili chlopcy:)
    poszlismy do australijskiej knajpy out cos tam.
    a potem na spacer az do chinagarten od bellvue i z powrotem stamtad az do HB.wiec ogolnie juz dawno sie tak nie nachodzilam.
    nastepne spotkanie,to juz musi byc z twoim udzialem!
  • majorka

mowa!

Tez bardzo chce poznac milych chlopcow i dziewczeta, wiec mam nadzieje ze bedzie okazja niedlugo!!!
  • Anonim

<zawstydzony> jestesmy mili, slyszales, k-mart?

knajpa zwala sie "outback" i uwazam prywatnie, ze jest tam warto troche pobyc :)

to kiedy widzimy sie znow?; >

pozdrawiam
  • majorka

Sluchajcie, to spotykamy sie jutro?`

• Anonim

hehe, ja nie chce byc mily!!!
    tak bardzo sie staram zeby nikt mnie nie lubil; )

jesli jutro, to bez mnie....caly weekend juz zajety..sorrrryy
  • Grono.Net

kazdy jest zaproszony? ja znalazlem to grono dopiero dzis... chetnie bym sie pojawil ale moja kolezanka ma jutro wesele... polka wychodzi za szwajcara...lipa jakas... dziewczyny ogarnijcie sie!!!

:)
  • Anonim

mozna by cos zdzialac...
  • Anonim

noi i jak?......kiedy znowu planowane spotkanko?
  • Anonim

To może i ja bym w końcu dotarł po długiej gronowej przerwie...
  • Anonim

ehmm... wiem ze to zupelnie nie na temat, ale bardzo bym chciala od studiowac w zurichu, a chyba wy tam wlasnie jestescie. moze moglibyscie mi opowiedziec jak to wszystko wyglada z perspektywy ludzi z zagranicy, bo jak narazie znam tylko szwajcarow, a ich wersja wyglada pewnie inaczej
  • Anonim

lexie.
    wiec jak tu jest..
    studia sa trudniejsze niz u nas,bo wszystko maja tu takie strasznie oficjalne.
    nie ma zadnego uzgadniania z nikim niczego. na wszystko jest odpowiedni czas i pora. wyklady sa nudne,bo profesorowie nie zartuja ani nic tylko ciagle na temat nawijaja. nie ma najmniejszego sciagania na egzaminach. trzeba sie uczyc dokladnie i wszystkiego,bo na egzaminie nawet jakies idiotyczne szczegoly moga byc. i jeszcze do tego jest wyczuwalna konkurencja wsrod studentow. a to wszystko przez to,ze nie ma egzaminow wstepnych,wiec eliminacja jest w trakcie.
    a szwajcarzy sa jacys nie tego,bo ucza sie ciagle i ucza. w polsce do egzaminu,jak sie uczylam 3 dni,to juz bylo duzo.a tu to wszyscy sie ucza po 3 tygodnie do jednego egzaminu.
    a najdziwniejsze to jest to,ze oni tu takie ladne notatki robia. i to nawet faceci! kolorowe,wszystko z linijka rowniotko, no w szoku! najlepsza akcja,to jest jak pan profesor cos pisze i zmienia kolor i wtedy taaki szum slychac na sali,bo wszyscy studenci kolor tez zmieniaja..

tyle co do studiow..
    poza tym jest ok.
  • 1
  • 2
| |

tam gdzie narty są mottem życia, a piękno przyćmiewa umysł :] Klasyczny region narciarski ...

Fotki

Miejsca grona (0)