Szybcy i Wściekli - all about... [203]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Meg

Czyli z racji tego, że zobaczyłam iż to grono ledwo żyje, zakładam nowy wątek.

Otóż Paul Walker, wyznał że rozmawiał z producentami i piąta część zostanie nakręcona i pojawi się w kinach w 2011r. Może ktoś ma jakieś newsy, świeższe informacje etc; D.
  • Anonim

Na filmwebie jest informacja, że film wejdzie do polskich kin na początku czerwca i podobno ma w nim zagrać Dwayne "The Rock" Johnson, tyle na razie wiadomo. Ja ze swojej strony mam tylko nadzieję, że film utrzyma klimat poprzednich części, oczywiście głownie pierwszej i czwartej, bo 2 i 3 to już nie to samo.
  • szybki i wściekły

to że ma być 5 to już było wiadomo jak w kinach była 4, mam nadzieje żę będzie znowu dużo am carów no i jakaś przyzwoita fabuła, bo w sumie 4 to już taki film sensacyjny się zrobił i nie było takiego klimatu prawdziwego streeta. poczekamy zobaczymy; D
  • Anonim

Po prostu był inny klimat, taki bardziej latynoski niż wyluzowane ziomy na ulicach USA, mnie osobiście się ta zmiana b. podobała. Chociaż z autami w tej części to się tak średnio postarali, mam nadzieję, że w 5 wrocą do oczoje***ch kolorów i ciekawych wzorów.
  • szybki i wściekły

ja tam lubie amerykany, klimat może być tylko po pierwszej częsci oczekiwałem czegos więcej
  • Meg

Słyszałam, że podobno 5 część ma opowiadać, jak Dominic i Bryan uciekają przed policją- czyli wydaje mi się że mimo wszystko wyjdzie z tego taki właśnie film sensacyjny...
  • Anonim

I podobno film ma być w 3D, więc będzie wesoło xD
  • szybki i wściekły

ciekawe co z tą akcją w europie, czyżby niemieckie autobahn'y; D
  • Meg

O 3D słyszałam, że jednak nie.
    A co do Europy, to pewnie będą Niemcy, może Włochy albo Francja, bo na pewno nie Polska, chyba że chcą zrobić film o jeździe ekstremalnej, mając na myśli nasze wspaniałe drogi :P
  • Jednoosobowa armia

W 5 powrócą Roman Pearce (Tyrese Gibson) i Tej/Tedge (Ludacris) co mnie bardzo cieszy ^^
  • ಌSleeping Beautyಌ

>szybki i wściekły napisał
    >to że ma być 5 to już było wiadomo jak w kinach była 4,
    >mam nadzieje żę będzie znowu dużo am carów no i jakaś
    >przyzwoita fabuła, bo w sumie 4 to już taki film
    >sensacyjny się zrobił i nie było takiego klimatu
    >prawdziwego streeta. poczekamy zobaczymy; D

Zgadzam się z tym, to już była bardziej sensacja, za mało "tego czegoś" co miała pierwsza część...
  • ಌSleeping Beautyಌ

>Tha Boss of all bosses napisał
    >W 5 powrócą Roman Pearce (Tyrese Gibson) i Tej/Tedge
    >(Ludacris) co mnie bardzo cieszy ^^

Mnie też!;) Nie ma to jak stare, sprawdzone twarze;D
    A nie takie zaskoczenie ni stąd ni zowąd jak w trójce - Tokio Drift; P
    Niedługo z sagi Szybcy i Wściekli się serial zrobi;D Hehe:D
    Ale niech kręcą, kręcą...
    I tak pójdę do kina:D

Pozdrawiam;)
  • szybki i wściekły

ponoć jednak mają kręcić w brazyli. ciekawe ciekawe; p
  • Paullo

Data premiery piątki :P

10 czerwca 2011 (Polska) 29 kwietnia 2011 (Świat)
    Czekamy czekamy :)
  • szybki i wściekły

oo to wcale nie tak daleko; D
  • Anonim

• szybki i wściekły

widziałem tego trailera..zdecydowanie nie będzie klimatu jedynki; p
  • ಌSleeping Beautyಌ

WoW! Mi się trailer podobał:PP
    Zapowiada się nawet lepiej od czwórki, ale to się okaże;))

P.S. Tam będzie grała ta dziewczyna Vin Diesla z 4 czesci...
    Poza tym same znane i lubiane twarze z poprzednich częsci;D

Spoko!;)

Pozdrawiam;>
  • Anonim

No, mocna ekipa, film zapowiada się świetnie. A co do kolegi wyżej to ścigają Doma, bo uciekł z pierdla i myślałeś, że bdzie się bawił w wyścigi uliczne w mieście, no chyba nie...
  • szybki i wściekły

jakbym nie wiedział, ale skoro są w stanie tak rozjebać kolejność wydarzeń przed tokyo drift to myślałem że będzie inaczej...
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam gorąco fanów tego filmu!!!!!!!!!!!!! Zarąbista muzyka i............ zobaczcie sami co ...

Fotki

Miejsca grona (0)