TAB na Przyrynku [922]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bebe

nowy temat na nowy dzien... kto wymysli?
  • Anonim

kary dla nauczycieli...

swojego czasu nosilem sie z zamiarem namalowania na burcie corvetty ratajskiej napisu "milicija" (po bialorusku). romek nawet szablon przygotowal....

...ale litosc nas wziela i caly plan psu w dupe.
  • Bebe

kary dla nauczycieli?...

ja tylko pamiętam jak jednej babce od niemca ludziska opony jej w samochodzie przebili i szybę wytłukli, podobno też go trochę porysowali... nie wiem, nie widzialam, bo potem juz przyjezdzala autobusem do szkoly.... cieniutko....
  • Bebe

ps. wy sie uczyliscie rysowac w Tab'ie a ja sie ucze w necie, heheh...

http://fcmx.net/vec/v.php?i=003702
  • Sławek

cholera tyle atrakcji mnie ominelo; ), za moich czasow tylko pamietam jak ktos wymalowal na scianach jakies napisy, z tresciami uderzajacymi w jakas pania chyba od polskiego, juz nie pamietam jak sie nazywala, tylko pamietam ze byla duza afera wokol tego
  • Bebe

ach.... no i jeszcze.... choć to moze nie kara.... byl taki rok... kiedy prof. Łuczak duzo walentynek na adres domowy dostawal...
    buahahahhahaaaa ale to juz nie dzielo mojego rocznika, powaznie jedna panna sie w nim ostro kochala....
  • Gliniarz

Agdyby tak......dac cynk o naszym gronie ktoremus z nauczycieli ? Moze panu Łuczakowi ? To byl chyba najrowniejszy gosc z calego grona nauczycieli.....Zeby tylko mial ostep do netu......Mysle ze bylo by ciekawie :D
  • Sławek

Wiesz z Luczakiem to inne historyjki slyszalem, zreszta zaprosze do grona gosci, ktorzy je opowiadali, to bedzie z pierwszych ust :). U mnie z tego co pamietam to zawsze podejrzewano go o bycie gejem. Pamietam jak na jednych zajeciach wzial sie i poplakal, czym spowodowal ogolna konsternacje. Jesli chodzi o mnie to ja do niego nic nie mialem, no i ladne wiazanki rzucal; )
  • Sławek

No ja sadze, ze wczesniej, czy pozniej ktorys z nauczycieli tu dotrze :).
  • Gliniarz

Niewiem czy jest gejem, czy niejest. Nikt go za reke ( ani za nic innego ) nie zlapal. Osobiscie go lubie, pozatym podziela jedno z moich zainteresowan.....Zgadnijcie jakie :D
  • Bebe

myśmy tam sie z p. Łuczakiem cięli i to ostro. Malo co przez niego nie wylecialam ze szkoly, a jak w koncu zostalam to nie chcial mnie dopuscic do matury.... takie to byly historie nieciekawe...
  • Sławek

Mnie tez srednio obchodza jego preferencje. Ja osobiscie tez go lubilem, poza tym bardzo ok zachowal sie na maturze, zreszta najsmieszniejszym egzaminie w moim zyciu, drugi taki raczej sie nie powtorzy.
  • Bebe

no i jesli tu ktos dotrze z naszych drogich pedagogow... dobrze by nawet bylo, spojrza prawdzie w oczy...
    buahahahahahaha
  • Aśchewkoholik

Musze przyznac, ze i ja lubilem profesora Luczaka, spoko gosciu, malo takich bylo... Ogolnie to szkoda mi Go bylo czasami...
  • Sławek

Ehhh, nie znosze forow (for? slownik mowi ze to nie ma liczby mnogiej :/) dyskusyjnych w tym stylu :/. Drugi raz wyglada to tak jakbym odpowiedzial na innego posta, niz chcialem. Zdecydowanie wole styl usenet'u.
  • Gliniarz

pewnie wielu z nich nic to grono nie obchodzi. dalej uwazaja z nas za bande idiotow. dla nich liczy sie to zeby napisac rozprawke, przeczytac i sie nauczyc. niewazne czy ktos jest debilem czy nie. umiesz i wchodzisz w dupe - jestes ok. to zdecydowanie nie fajne.
  • Gliniarz

co do wypowiedzi Bebe - niejestem pewien czy my sie tam uczylismy rusunku. chyba byla to wariacja na temat......zreszta jesli komus zostala pasja rysowania, niech sam sie wypowie. :/
  • Aśchewkoholik

czy ja wiem... mi sie wydaje, ze pani Donten mimo malo zachcecajacego sposobu prowadzenia lekcji chciala cos przekazac... i udalo sie, teraz przydaje sie bardzo wiedza z budownictwa, wiecej nauczylem sie w technikum niz na studiach...
  • Aśchewkoholik

hahaha a mi zostala... w sumie to chyba to bo z umiejetnosciami to juz srednio :) Ale lubilem, lubie i bede lubic. A jak nie to polubie; )
  • Gliniarz

Jorg, na studiach nauczyles sie jak kombinowac. mamy kilku dobrych nauczycieli w tym fachu. mimo ze to nasz rocznik. Taki fakultatywny przedmiot - kombinatoryka :)
  • 1
  • 2
| |

Technikum Architektoniczno - Budowlane w Warszawie na Przyrynku. Najlepsza szkola pod sloncem. Zapra...

Technikum Architektoniczno-Budowlane

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)