-
Sławek
No to dzis rano stwierdzilem, ze popatrze co google wie o naszej kochanej szkole sredniej. No i okazalo sie, ze posiada ona nawet wlasna strone internetowa. Dla zainteresowanych: http://tab.republika.pl . Jakosci nie bede komentowal :), ale trzeba pamietac, ze autor robi to charytatywnie :). W sumie warto obejrzec, bo moze pojawi sie jakos wiecej info na temat tego co sie tam aktualnie dzieje. -
Bebe
buahahahahahaha
biedacy nie znacie Leona... a on nadal biedaczysko uczy niemieckiego.......
buahahahahahahahhahah
-
Sławek
No mi niestety nie zdarzylo mi sie poznac :), ale duza czesc nauczycieli kojarze. -
Aśchewkoholik
hmmm jak dla mnie to moze byc ta stronka... poza tym jest na republice a tam nie bardzo da sie zaszalec...
Do Slawka: pytanko mam, bawisz sie w robienie stronek? Jak tak to bym bardzo chetnie zobaczyl, moze cos podpatrze :) -
-
Anonim
Leon byl najlepszym nauczycielem w tej szkole... :P ja go nigsdy nie zapomne... kiedy tak smiesznie przeciagal wyrazy i nosil stos karteczek w metalowym pudelku (chyba po mietowkach) :D -
Grono.Net
TA i jak Sebą rzucał po klasie, narmalnie go nauczyciel pobił ucznia, ole opcja !! -
Kejt
Leon byl spoko.Zwlaszcza jak przynosil Laptopa na lekcje i smigal w necie. -
Kamil Trzeciak
Siema. To ja tą stronkę zmontowałem. Byłem młody, dorwałem samouczek HTML'a i niechcący pochwaliłem się tym w szkole. I efekt jest - każdy widzi jaki...
Teraz ja odchodzę i stronką opiekuje się młodsze pokolenie. Narazie nie zanosi się na rewolucyjne zmiany... -
59°52'7.25"N; 10°31'11.07"E
to w takim razie info dla tego co teraz stronk asie zajmuje
http://tab.republika.pl/osiagniecia...
tam w imieniu jest blad
ale niech teraz dzieciak sie martwi heh pozdr
-
/\/\ \/\/
z fotek szkolnych wynika ze jest sala infomatyczna. Tak wec w ktorej klasie bedzie informatyka??? -
Kamil Trzeciak
-
Anonim
ale jaja nawet nie wiedziałam ze jestem na dwoch zdjeciach na naszej stronie internetowej-super;)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne