TAB na Przyrynku [922]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sławek

No to dzis rano stwierdzilem, ze popatrze co google wie o naszej kochanej szkole sredniej. No i okazalo sie, ze posiada ona nawet wlasna strone internetowa. Dla zainteresowanych: http://tab.republika.pl . Jakosci nie bede komentowal :), ale trzeba pamietac, ze autor robi to charytatywnie :). W sumie warto obejrzec, bo moze pojawi sie jakos wiecej info na temat tego co sie tam aktualnie dzieje.
  • Bebe

buahahahahahaha

biedacy nie znacie Leona... a on nadal biedaczysko uczy niemieckiego.......

buahahahahahahahhahah
  • Sławek

No mi niestety nie zdarzylo mi sie poznac :), ale duza czesc nauczycieli kojarze.
  • Aśchewkoholik

hmmm jak dla mnie to moze byc ta stronka... poza tym jest na republice a tam nie bardzo da sie zaszalec...
    Do Slawka: pytanko mam, bawisz sie w robienie stronek? Jak tak to bym bardzo chetnie zobaczyl, moze cos podpatrze :)
  • Anonim

Leon byl najlepszym nauczycielem w tej szkole... :P ja go nigsdy nie zapomne... kiedy tak smiesznie przeciagal wyrazy i nosil stos karteczek w metalowym pudelku (chyba po mietowkach) :D
  • Grono.Net

TA i jak Sebą rzucał po klasie, narmalnie go nauczyciel pobił ucznia, ole opcja !!
  • Kejt

Leon byl spoko.Zwlaszcza jak przynosil Laptopa na lekcje i smigal w necie.
  • Kamil Trzeciak

Siema. To ja tą stronkę zmontowałem. Byłem młody, dorwałem samouczek HTML'a i niechcący pochwaliłem się tym w szkole. I efekt jest - każdy widzi jaki...

Teraz ja odchodzę i stronką opiekuje się młodsze pokolenie. Narazie nie zanosi się na rewolucyjne zmiany...
  • 59°52'7.25"N; 10°31'11.07"E

to w takim razie info dla tego co teraz stronk asie zajmuje
    http://tab.republika.pl/osiagniecia...
    tam w imieniu jest blad
    ale niech teraz dzieciak sie martwi heh pozdr
  • /\/\ \/\/

z fotek szkolnych wynika ze jest sala infomatyczna. Tak wec w ktorej klasie bedzie informatyka???
  • Kamil Trzeciak

Dlaczego nie powiększają się nowo wprowadzone fotki ???
  • Anonim

ale jaja nawet nie wiedziałam ze jestem na dwoch zdjeciach na naszej stronie internetowej-super;)
| |

Technikum Architektoniczno - Budowlane w Warszawie na Przyrynku. Najlepsza szkola pod sloncem. Zapra...

Technikum Architektoniczno-Budowlane

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)