Tabaka [1881]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michcio...

Na tym gronie istnieją zwolennicy każdej z wyżej wymienionych metody wciągania. Więc chce żebyście napisali za i przeciw tych metod:].
  • Artur

Hmm... Nie jestem przeciwny żadnej z tych metod, póki snuffa się dla tradycji i samej przyjemności, a nie fazowania się lub "szpanowania", ile to się wciągnęło. Niestety zjawisko to jest coraz bardziej popularne wsród młodzieży.

Osobiście snuffam najczęściej z ręki. Zdarza mi się przez rurę, ale tylko wtedy kiedy mam zatkany nos lub nie chce się za bardzo ubrudzić.

PS. Pozdrowienia dla wszystkich snuffających.
  • Anonim

Z ręki
    było.
  • xaniduo

http://grono.net/forum/topic/104784...

wywalamy...
  • Michcio...

Ale ni o to chodzi, chciałem żeby tu sie wypowiadali ludzie którzy na przykład mają coś przeciwko do ściech i żeby pisali dlaczego :P
  • Anonim

Po co? My nie mamy nic przeciwko. Nie uznajemy po prostu... :P
  • Michcio...

Dokładnie:] Więc napisz dlaczego nie uznajesz?
  • Anonim

To samo mozna napisac w temacie metody wciaganie; / Np . Ja nie popieram sciechy ... i tutaj dlaczego i to będzie pasowac do tamtego tematu .
  • Luigi

rurka
    +niewprawiony snuffer nie ubrudzi sobie nosa, można robić mieszanki nie dysponując dodatkowym pustym pudełkiem
    -nie pozwala w pełni cieszyć się aromatem tabaki, metoda często stosowana przez fazowiczów, osoba wciągająca tą metodą może być przez osoby niezorientowane posądzona o branie narkotyków
    z ręki
    +tradycyjna metoda, pozwala w pełni cieszyć się aromatem, nie wymaga dodatkowego osprzętu (np rurka i kawalek wolnej powierzchni do usypania ścieżki)
    -trudne lub niemożliwe jest zażywanie tą metodą podczas silnego wiatru, niewprawny snuffer może się ubrudzić
    szczypta
    +tradycyjna metoda, najdyskretniejsza, pozwala wciągać tak aby nikt nie widzial (np siedząc w pierwszych rzędach na lekcji lub wykładzie) oraz podczas silnego wiatru
    -nadaje się głównie do wciągania z pudełek ze zdejmowanym wieczkiem
    cisnienie
    +brak
    -szybko rozwala śluzówki i zatoki, dużo tabaki leci do gardła, nie pozwala w pelni cieszyć się aromatem
  • Anonim

+ ciśnieniówy - aromat tabaki pozostaje dłużej a i inne zupelnie doznanie (ale sam nie praktykuje; p )
  • Tumpaj

+ szczypty - Bardzo dokładnie można wymierzyć sobie odpowiednia ilość tabaczki:)
    +Szczypty- bardzo trudne jest zrobienie sobie hitlerka :)
  • Roar

ja lubie tradycjonalistycznie z ręki
  • szarlota

>Sir Gregorius van Bishkopft ha escrito:
    >+ ciśnieniówy - aromat tabaki pozostaje dłużej a i inne
    >zupelnie doznanie (ale sam nie praktykuje; p )

szybko psuje śluzówkę i łatwo przesadzić, co skutkuje efektem odwrotnym do zamierzonego, czyli przymuleniem totalnym i mdłościami. a zapachu prawie nie czuć, bo zbyt szybko przelatuje, zeby receptory węchowe mogły się tym nacieszyć

szczypta wydaje się idealna, ale z moim delirium często się rozsypuje, poza tym lubię ilość lekko większą niż jedna szczypta, a mniejszą niż dwie;)
  • Triinu00

rurka
  • eSzz...

a pros & cons...?
  • icytower

może i jestem nieoświecony ale jak sie robi szczyptę i pros & cons??
  • ***Amazing***

heh sciechy robione mateusza sposobem heh
  • eSzz...

>rghbv napisał
    >może i jestem nieoświecony ale jak sie robi szczyptę i
    >pros & cons??

hahaha! :D ^^
    to Ci powinno pomóc ^^ http://grono.net/gallery/2372295/2/
    jak i to nie pomoże to sie upomnij; )
  • Anonim

2pierwsze warianty z tematu odpadaja

są niezgodne z tradycją

tylko szczypta i ręka
  • wojtuś

ja tam wole rurka i kreska
| |

Grono niuchaczy, wciągaczy, snifferów, oraz ludzi notorycznie siąkających w chusteczkę, miłoś...

Fotki

Miejsca grona (7)