Tajlandia [819]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aruan

Witam,

Wietnamczyków jest u nas sporo, ale zaskakująco mało jest Tajów. Ciekawi mnie czy są tu tacy i co porabiają :)
  • Ansz

ja nie znam żadnego :(
  • Number UnO

Jest conajmniej jedno miejsce prowadzone przez thaiów,przy wałbrzyskiej .Dosc drogie miejsce nazywa sie THAIFOOD,są jeszcze inne ale tylko kuchnie tajskie.
  • Aruan

Mówisz o Suparom? Kiedyś tam byłem, ale w obsłudze była polka; ) Poznałem jednego taja z tajskiej restauracji na starówce, latał po świecie jako kucharz - z niesłym ponoć kontraktem. No ale jedna jaskółka... Mało u nas Tajów niestety.

Aha, chyba jest kilku w restauracji przy MDMie, ale niektórzy wyglądali jak tajowie inni raczej bardziej jak wietnamczycy.
  • ana_

a ja znam jednego taja, który sie ulokował niespodziewanie u nas na wschodzie kraju:]
  • Ansz

z tego co rozmawiałam z tajami, mówili, ze bardzo by chcieli wyjechac, ale poprostu nie mają kasy na bilet i szanse, ze kiedykolwiek taka kase beda mieć są zerowe.
  • Aruan

Muszą mieć wizę, a to ani łatwe ani tanie. Przelot podobnie. Ale przecież jest u nas tylu wietnamczyków, którzy to ani nie mają łatwiej ani taniej. Wydaje mi się że Polska jest dla Tajów zbyt obca. Np w niemczech jest ogroooomna ilosć Tajów.
  • Anonim

ja chcę poznać jakiegoś przystojnego Taja! :)
  • Ansz

na tylu tajów ilu zobaczyłam w Tajlandzie tylko jeden był przystojny.... ale za to jak przystojny .. ehhhhhhh... robił fire sick show i robił to niesamowicie ... jak ten chłopak sie poruszał, a jakie miał zręczne paluszki; ) hihi
    Stwierdziłyśmy z dziewczynami, ż ejest "manualnie uzdolniony"; )
  • Anonim

a kiedyś widziałam w moim mieście tak przystojnego Azjatę, że myslałam, że się przewrócę z wrażenia, naprawdę.. niestety nie mam pojęcia, jakiej był narodowości..

:)
  • radek

a tajki to mi sie calkiem podobaly dla odmiany :)
  • Ansz

o ile nie były tajami; )
  • radek

hehehhe :D jeden taksowkarz nam sie zwierzal, ze nawet on nie potrafi odroznic shemales (jak to oni je nazywali???) od prawdziwych tajek :)
  • Ansz

ja ich rozpoznawałam po głosie i dłoniach :)
    nigdy nie widziałam na raz tak wielu lady/boy'ów; )
  • ana_

hehhe..no fakt..
  • Aruan

Obawiacie się tego a pewnie shemale stanowią 0,01% wszystkich tajek; )

PS. Jeszcze po "jabłku adama" można poznać.
  • Ansz

obstawiałabym , że to jest sporo wiecej - ok 5 % :)
  • Aruan

Tyle to chyba jak by zebrać "ludność" samych domów publicznych; )

Tajlandia to kontrast - z jednej strony czerwone światła na ulicach, ale 95% tajów to spokojni, tradycyjni ludzie... nie róbmy im złej opini przez pryzmat dzielnic stworzonych tylko dla turystów.
  • radek

heh a czy ktos w ogole mowil o domach publicznych? my tylko o katoeys rozprawiamy :)
  • Ansz

co do domów publ- rozbroiła mnie akcja z numerkami- każdy ma swój nr... idzie sie do baru i prosi nr 7 np...