- 1
- 2
-
KS
Jakie mieliscie najlepsze sytuacje w klubie? Ja zasnąłem na foteliku przy samym glosinku i filmik mi sie urwał, zchaftowałem kumplowi siedzenie w samochodzie pozniej no a film mi przywrociło o 12 w poludnie dnia nastepnego.; ) Opisujcie swoje historyjki! -
*| DADA |*
awantur nie bede wspominał bo było kilka..najlepsza akcja była jak moj kumpel rzucał kieliszkami :) -
KS
my w piatek w lozy raczylismy sie szapanem...Piccollo :D To był lans!!; ) -
Kamillo
Smodo Ty mi o piątku nie wspominaj bo to był mój najdziwniejszy balet zakończony pobudka o 4:30 w kiblu. Co najlepsze okazało się że impreza skończyła sie 30 min wcześniej i jedynymi osobami w klubie byli: pan z szatni, panowie sprzątający i... JA. Po przyodzianiu kurtki skierowałem się do domciu;) -
-
*| DADA |*
-
KS
zapomniales dodac ze najebani w trzy dupy twoi kumple zapomnieli o tobie kamil :P -
Kamillo
-
born to be
chcialabym was zobaczyc w akcji ..hihihi
Ostatnio bylam w Tango , niestety nic taakiego sie nie dzialo ale obiecuje sie poprawic :-D.... pobilam chyba rekord siedzenia bo do 6.00..dookola wszyscy juz spali na kanapach...uroczy , poscielowy klimat :-p Pozdrawiam -
KS
No jutro, czyli w lany poniedzialek urodziny kochana, wiec znow bedziemy ekipa, i chyba nie bedzie znów grzecznie -
born to be
hihihi ....fajnie...moze napisza o was w gazetach :-) gdybym we wtorek nie miala kilku waznych spotkan to bym was chetnie zobaczyla w akcji :-D -
KS
A o czym tu pisac. O wariatach, ktorzy nic nie robia tylko bawia sie w klubie... Nuuudy same; / nikt by tego nie czytał; / -
born to be
oj tam wierze w wasze mozliwosci :-p mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie hahaha czekam na jakies pikantne relacje .... -
KS
Hasło na najblizszy piątek do tango brzmi: prima aprillis. Oczywiscie do 23 z tym hasłem wstep do klubu gratisss!!!! -
'ZeuS'
mam pytanko beda jakieś ciekawostki w tango bo mym sie przeszedł ale no nie wiem czy warto:):) -
KS
-
Anonim
-
Jagna
hhmmm no wydaje mi sie ze w tango cyklicznie zawsze te same imprezki- piateczki zajebiste balety =))) raczej nie inaczej.. =) tango raczej nie organizuje jakis szczegolnych tematycznych imprez dziubasku =) jestesmy tam co piatek... =) no ostatnio troszke sie opuscilysmy z wiadomych wzgledow ale nadrabiamy juz w ten piateczek, prawda krejzi? =) -
Jagna
-
KS
-
Anonim
- 1
- 2