-
ninka
Tutaj wpisują się partnerzy, którzy szukają partnerek. Pamiętajcie o podanie: Wzrostu, klasy tanecznej, wieku, miasta oraz telefonu. -
Anonim
-
Ewa M
-
.
-
-
Ewa M
Szkoła jak sama nazwa wskazuje jest miejscem gdzie się uczysz, masz kursy tańca etc.
A klub to miejsce zrzeszające tancerzy, nie uczące od początku, sz,lifujace talenty... -
.
aha. dzieki. bo ja myslalam ze w klubach uczy sie tancerzy od poczatku ale takich ktorzy wiaza plany z tancem. np. dzieciece kluby tt. -
Ewa M
Ja najpierw chodziłam na kurs tańca a potem gdy juz umiełam conieco to poszłam do klubu gdzie zdobywałam klasy etc.
Tak to wygląda; ) -
szuszu
-
Ewa M
-
Grono nieaktualne!
-
WeroniQue Naamah
>"Kości zostały rzucone" M.Głuc napisała:
>Ja najpierw chodziłam na kurs tańca a potem gdy
>juz umiełam conieco to poszłam do klubu gdzie
>zdobywałam klasy etc.
>Tak to wygląda; )
No i teraz to nawet ja wszystko rozumiem, a przeczytałam przypadkowo kątem oka :):) -
Anonim
cześć
szukam partnerki do tańca towarzyskiego.
oferuje: poziom podstawowy, wiec nauka nauka nauka, 21 lat 190 cm wzrostu, normalny chłopak.
partnerka: miła, chetna do nauki tańca.
termin: jak najszybciej, na tygodniu najlepiej od pon-czwratku, wieczorami.
kontakt: 4708490 -
Anonim
Witam wszystkich:) Szukam PILNIE partnerki do nauki TT od zupełnych podstaw!
179cm,24lata. WARSZAWA. pozdrawiam:)
gg:2692621 -
Zasik
Cześć! Poszukuję partnerki w zbliżonym wieku do mojego na taniec towarzyski, najchętniej w Rivierze. Jestem po 2 semestrach nauki. Miałem kilka miesięcy przerwy - rozważam srebro (Rivierowa nomenklatura :) ) lub dla odświeżenia pamięci brąz. 183cm wzrostu, 23 lata (rocznik 83). Wesoły, ambitny i mówią, że nie głuchy :) -
ToD
Partnerka z Poznania poszukiwana.
24 lata, 180cm, dobre poczucie rytmu, nauka od podstaw.
-
Windi
szukam partnerki --> krakow
ja mam 175 cm. kl D kontakt via gg 4729666
-
Magda - Meg - Megalomania :D
Mam znajomego, ktory zaczyna tanczyc i potrzeb mu taka tez partnerka. Ma co kolo `166 cm wzrostu, niegdy przedtem nie tanczyl jeszcze raz to podkreslam. Jesli ktos by byl zaiteresowany to prosze napiszcie do mnie. -
Magda - Meg - Megalomania :D
-
Anonim
witam, mam 25 lat, 187 cm wzrostu, szczupłą sylwetkę, piękne oczy i szukam partenerki w wieku 18-28 lat do tanca towarszyskiego lub salsy lub latino w Warszawie. Na klasach sie nie znam, czasem umiem postawic jakis krok ale generalnie nie umiem tanczyc lecz mam wielkie checi zeby to zmienic...Chciałbym zacząć jak najszybciej. w przypadku zainteresowania proszę o info na:
m_mularczyk@web.de lub gg: 2197732 -
Byku
Hej szukam partnerki do tt Mam 19 lat, 174 cm,Warszawa
Tanca w sumie ucze jakis czas... podstawy znam :)
mac.byk@wp.pl
GG 1721645 :]