Taniec Towarzyski [2715]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ninka

Tutaj wpisują się partnerzy, którzy szukają partnerek. Pamiętajcie o podanie: Wzrostu, klasy tanecznej, wieku, miasta oraz telefonu.
  • Anonim

o.O A skąd Ty masz takie informacje co? lol :D :D :D

http://www.taniec.net/intro.html
  • Ewa M

No własnie-Riviera to szkoła a nie klub....a to duża różnica...
  • .

jaka, bo chcialabym wiedziec???
  • Ewa M

Szkoła jak sama nazwa wskazuje jest miejscem gdzie się uczysz, masz kursy tańca etc.
    A klub to miejsce zrzeszające tancerzy, nie uczące od początku, sz,lifujace talenty...
  • .

aha. dzieki. bo ja myslalam ze w klubach uczy sie tancerzy od poczatku ale takich ktorzy wiaza plany z tancem. np. dzieciece kluby tt.
  • Ewa M

Ja najpierw chodziłam na kurs tańca a potem gdy juz umiełam conieco to poszłam do klubu gdzie zdobywałam klasy etc.
    Tak to wygląda; )
  • szuszu

no i to jak wyglada:)pozdr
  • Ewa M

Jak racja to racja; )
  • Grono nieaktualne!

pozostaje mi tylko dodac: aha aha aha :D
  • WeroniQue Naamah

>"Kości zostały rzucone" M.Głuc napisała:
    >Ja najpierw chodziłam na kurs tańca a potem gdy
    >juz umiełam conieco to poszłam do klubu gdzie
    >zdobywałam klasy etc.
    >Tak to wygląda; )

No i teraz to nawet ja wszystko rozumiem, a przeczytałam przypadkowo kątem oka :):)
  • Anonim

cześć

szukam partnerki do tańca towarzyskiego.
    oferuje: poziom podstawowy, wiec nauka nauka nauka, 21 lat 190 cm wzrostu, normalny chłopak.

partnerka: miła, chetna do nauki tańca.

termin: jak najszybciej, na tygodniu najlepiej od pon-czwratku, wieczorami.

kontakt: 4708490
  • Anonim

Witam wszystkich:) Szukam PILNIE partnerki do nauki TT od zupełnych podstaw!
    179cm,24lata. WARSZAWA. pozdrawiam:)
    gg:2692621
  • Zasik

Cześć! Poszukuję partnerki w zbliżonym wieku do mojego na taniec towarzyski, najchętniej w Rivierze. Jestem po 2 semestrach nauki. Miałem kilka miesięcy przerwy - rozważam srebro (Rivierowa nomenklatura :) ) lub dla odświeżenia pamięci brąz. 183cm wzrostu, 23 lata (rocznik 83). Wesoły, ambitny i mówią, że nie głuchy :)
  • ToD

Partnerka z Poznania poszukiwana.
    24 lata, 180cm, dobre poczucie rytmu, nauka od podstaw.
  • Windi

szukam partnerki --> krakow
    ja mam 175 cm. kl D kontakt via gg 4729666
  • Magda - Meg - Megalomania :D

Mam znajomego, ktory zaczyna tanczyc i potrzeb mu taka tez partnerka. Ma co kolo `166 cm wzrostu, niegdy przedtem nie tanczyl jeszcze raz to podkreslam. Jesli ktos by byl zaiteresowany to prosze napiszcie do mnie.
  • Magda - Meg - Megalomania :D

Zapomnialam dodac, ze on jest z Warszawy.
  • Anonim

witam, mam 25 lat, 187 cm wzrostu, szczupłą sylwetkę, piękne oczy i szukam partenerki w wieku 18-28 lat do tanca towarszyskiego lub salsy lub latino w Warszawie. Na klasach sie nie znam, czasem umiem postawic jakis krok ale generalnie nie umiem tanczyc lecz mam wielkie checi zeby to zmienic...Chciałbym zacząć jak najszybciej. w przypadku zainteresowania proszę o info na:
    m_mularczyk@web.de lub gg: 2197732
  • Byku

Hej szukam partnerki do tt Mam 19 lat, 174 cm,Warszawa
    Tanca w sumie ucze jakis czas... podstawy znam :)
    mac.byk@wp.pl
    GG 1721645 :]
| |

"RAMOWY" REGULAMIN GRONA TANIEC TOWARZYSKI: 1. NIE DUBLUJEMY TEMATÓW. Zanim założysz nowy tema...

Fotki

Miejsca grona (2)