-
Anonim
Na mysl o jakim tańcu dostajecie konwulsji?? Ja nominuje quick stepa- nie lubie, nie umiem i się chyba nigdy nie naucze!!!! -
weronika
teraz wszyscy sie beda dziwic i wkurzac, ale ja nie lubie tanga. poprostu mam jakis uraz do tego tanca. za to cała łacinka jest booska :) -
Bonia
-
Doda
a ja kocham wszystko, choc fakt faktem najwiecej problemow tehcnicznych sprawia mi samba... ach te bioderka;) trening czyni mistrza wiec znikam krecic:) -
-
Anonim
co prawda dopiero zaczynam sie uczyc tanczyc ale od razu pokochalam densowanie : ) a tak sobie lubie walc angielski... -
ψZołzaψ
-
siaśka
-
Anonim
zgadzam się!!! wiedeński jest okropny, a tak po za tym to wszystkie tańce są świetne (ZWŁASZCZA ŁACINKA) -
kasia.
Ja tez uwarzam ze wiedeński jest okropny to istna katorga jednak wszystkie inne są super -
Anetka
kiedyś nie znosiłam walca wiedeńskiego ale bardzo go polubiłam. a może nie lubię walca angielskiego.. bo się go nigdy nie nauczyłam. tańczyłam na czuja prowadzona przez partnera... i wiecie co było najlepsze!? potrafiłam to zatańczyć nie myląc się :D jest tu ktoś z ROCKS'a?! -
Justyś
-
Kędzior
nie przepadam za tangiem(ale to nie jest nienawisc) ale jak ktos mi kaze rumpe tanczyc to nieeeeeeeee(jakos tak mi nie lezy). reszta standardu jeste super a lacinka spoko...;) -
Anonim
-
K
A ja lubuję i walce i też takie bardziej ruchliwe (cha-cha, quickstep itp) tańce...poza jednym...PASADOBLE, matko kochana(!!!) mnie to nawet tańca nie przypomina...(!!!) -
Anonim
-
Anonim
a ja nadal nie lubie quick stepa;] i za wiedeńskim nie przepadam- szczególnie za obrotami w lewo...no i rumba mi nie lezy...czuje sie jak paralityk tańcząc rumbe i nie umiem się do niej wczuc bo wydaje mi się, że wyglądma jak idiota... -
Anonim
-
uhahany czarnuch
-
Anonim
Ojej
nie nawidze Walca Angielskiego Wole Wiedenskiego
Szukam Partnerki która ma około 153 cm wzrostu w pierwszym kroku a nawet i to nie:D -
Jolanta
Quick step...hmm... nie jest taki trudny, wystarczy poznać dobrze technike tego tańca i parę kroczków....;)