-
Anonim
-
~Ania~
-
Aga.
ja zauwazylam ze na finale garlinski i tyszkieiwcz faworyzowali rusin -
~Ania~
oni zawsze kogoś faworyzują. na szczęście pozostają jeszcze Ivona i Piotr :) oni ''prawie'' nigdy nie faworyzują
(tylko w tej edycji faworyzowali rusin..) -
-
Aga.
mowisz ze zostali Ivona i Piotr a to wlasnie Piotr faworyzowal Rusin... -
mon!ka
Zawsze podobala mi sie postawa Ivony. Kobieta konkretna, profesjonalna, podziwiam, że znosiła Beate, ktora niby byla zabawna ale czasem to juz ocieralo sie o duzo nizszy poziom humoru niz bysmy sobie tego zyczyli.
Ogolnie lubie cale jury, ciekawi ludzie, jak dla mnie jednak eksperci bardziej niz reszta. Moge nawet powiedziec, że gdyby wniesc kilka poprawek to jestem za tym, zeby ten sam sklad byl w piatej edycji :))
pzdr. :)) -
Anonim
-
Ana***
-
Anonim
>karolina napisała:
>czy jury nie jest zbyt za ostre??
dla mnie sa ostrzy renata denczawicz lodnie tanczyła ja sie na tym znam startowałam do konkursu mazowieckiego z tanca -
Ana***
>...> JuSiA <... napisała:
>>karolina napisała:
>>czy jury nie jest zbyt za ostre??
>
>dla mnie sa ostrzy renata denczawicz lodnie tanczyła ja
>sie na tym znam startowałam do konkursu mazowieckiego z
>tanca
jak dla mnie nie są ostrzy , tylko profesjonalni
a jeśli chodzi o tańce Renaty Dancewicz , nie pamiętam ich dokładnie wszystkich , ale utkwiło mi w pamięci jedno jej paso , gdzie zamiast tańczyć to okolo pół minuty niejako "przeleżała na parkiecie " zresztą pozostałe tańce też wychodzily jej średnio
a na prawdziwych konkursach tańca ocenia się jeszcze surowiej , tak więc w porównaniu z profesjonalnymi konkursami , oceny pana Piotra czy pani Iwony to tak naprawdę łagodne oceny
-
Anna-Maria
-
chópson
Zdecydowanie.Na turniejach tańca patrzą na wszystko!.
Tutaj jury przymrużało oko,bo to nie są''profesjonaliści''.Niestety , w klasach niższych [D,E] ,są lepsi tancerze niż Ci, którzy brali udział w Tańcu z Gwiazdami
A co do tańca P.Renaty Danczewicz. [Rumba].
1.Brak elastyczności.
2. niedokładne kroki [noga z przodu za każdym razem była ugięta].
3.Dziwny wyraz twarzy,tak jakby z niechęcią tańczyła . -
Anonim
Wodecki nigdy nie wie co powiedzieć i zawsze daje jeden punkt więcej niż pavlović... udaje, że się zna..:/ -
Wiktoria
Wiadomo, że prawdopodobnie skład jury nie zmieni się w kolejnej edycji.