-
-
Pycia.
Nie są tacy źli...czasem mnie wnerwiają ale ogólnie są super..ten program bez nich by nie byl taki fajny!!! :P -
ɐuʎzɹɐʇɐʞ
zgadzam się. W gruncie rzeczy dodają wiele uroku. NP Pani tyszkiewicz, ktora nota bene nie zna się na tańcu, ale jej teksty są urocze -
maciej.jakub!
-
-
AYSHA
tak,poprostu niektorzy nie czytaja uwaznie....
a ja lubie najbardziej iwonke:)hehe.mimo iz jest czasem sroga itp.to jej opinia zawsze jest na poziomie,zna sie na rzeczy i nawet jak krytykuje to robi to w taki sposob zeby nie urazic i z usmiechem:)
galinski jest czasem strasznie chamski,zna sie na rzeczy co prawda ale nie przepadam za nim...
wodecki mnie najbardziej wkurza ze wszystkich,w ogole w tje edycji jakos obnizyl poziom,ostatnio nawet dawal noty nizsze niz galinski.
tyszkiewicz?sama nie wiem co mam o niej napisac,mila i zawsze prawi komplementy,ale nie zna sie na rzeczy i czasem mnie denerwuja swoja "grą"-jest sztuczna czasami... -
Ja bardzo lubię dwie przeciwstawne postacie w jury: Tyszkiewicz, bo potrafi docenić ciężką pracę i galińskiego, bo jest szzcery.
Wodecki ma się za experta, choć im nie jest a Pawlovich jest dwulicowa. Niby chwali a później potrafi dać tylko 5 czy 6 punktów.
-
Kolmop :)
Jury jest fajne oprócz tego Galickiego. On mnie wkurza. A zauważyliście, że on strasznie nie lubi Dancewiczowej? Jak Iwonka daje jej note to ocenia taniec i wogóle, ale jak on ją ocenia to mam wrażenie że po prostu jej nie lubi. Taka niesprawiedliwość w ocenianiu mnie denerwuje! -
Anonim
najbardziej lubie Iwonkę i panią Tyszkiewicz...bo tzw"czarna mamba" zna sie na tańcu i jej opinie są bardzo profesjonalne.pani Tyszkiewicz jest bardzo miła,może nie ma wiele wspólnego z profesjonalnym tańcem,ale jest obiektywna,uczciwa i dowcipna.
natomiast Wodecki udaje wielkiego experta a galiński jest stronniczy że az go słuchac nie można :/ -
Anonim
tak wszyscy powinni dawac same10 wtedy bylo bez stronniczosci jak ktos fatalnie tanczy to powinnien dostac2, 3 w angielskiej werskii tak bylo tylko w polsce sie cackaja i tak lagodnie sie obeszli z wielka dama dancewicz -
Anonim
nie o to chodzi,żeby zawyżać oceny bo ktoś kogos lubi ale o to żeby nie zaniżać bo ktoś kogos nie lubi.fakt,Dancewicz za długo się utrzymała w tym programie i dostawała za wysokie noty...
może oceny galińskiego(np w tym odcinku dla Dancewicz-5) są odpowiednie do poziomu tańca,ale chyba nie musi okazywac swojej antypatii wprost? -
Anonim
a co on powiedzila takiego??bo chyba sie nie skupilam na jego monologu -
Anonim
nie chodzi o jeden incydent...ogólnie dało sie zauważyć (ale to moja subiektywna opinia)że po niektórych lubi sobie pojechać -
Anonim
nie chodzi o jeden incydent...ogólnie dało sie zauważyć (ale to moja subiektywna opinia)że po niektórych lubi sobie pojechać..np.po Dancewicz -
Kas-chan
Mnie najbardziej wkurza Tyszkiewicz. Nie zna się na tańcu a się wypowiada... Do tego jak zwraca się do Iwony -"żmija", "czarna mamba"- chamstwo :/ -
PCHŁA SZACHRAJKA
Powinni troche jednynek dac i sie nie cakac tak jak sie cackają i jest lukierowo cukierkowo ze az rzygac sie chce . Kazdy kazdego lubi i tak dalej a ta publiczosc tez mnie wkurza tymi swoimi "buuu" i " hura klask klask " w trakcie czyjejs wypowiedzi - CHAMSTWO !! -
Agata
no a ja najbardziej lubie Galińskiego szczególnie po tym odcinku jak Ania Głogowska troszke się spierała z tą całą Iwoną, której nie znoszę :))
Wodecki jak już ktoś wspomniał ma się za fachowca, niestety tak mu się tylko zdaję :)) a Tyszkiewicz jest dobra bo widzi ile trudu zajmuje im przygotowanie i zawsze załagodzi sytuację. A no i plus dla niej że nie lubi Iwonki :) -
Anonim
no,ta ustawiona publiczność tez mnie wkurza....co to za radocha powrzeszczeć "buuuu" albo się pocieszyć na zawołanie?ale to jest warunek siedzenia na trybunach,bo wątpię,żeby to był spontan :/ -
autobusowa przyjaźń
jury powinno być prawdziwe a nie tylko komplen\menty i pochwały rozumiem że nie za bardzo pponieważ oni (aktorzy)się nie znają ale bez przesady... -
Wiktoria
Moim zdaniem kompetentnymi osobami jest Iwona i Piotr , a komplementuje Wodecki i Tyszkiewicz -
Majli
oj wodecki cos ostatnio nie komplementruje. jest beznadziejny nie zxna sie i nawet daje nizsze noty niz fachowcy. Widac za to jaka ma sympatie O.K. Tyszkiewicz jest beznadziejna!!najlepszy jest PIOTR GALINSKI