-
Mały drań; p
Jaka waszym zdaniem jest najlepsza szkoła tańca w Warszawie?
Ja chciałabym nauczyć się tańców latynoamerykańskich od początkującego stopnia do zaawansowanego. Która szkoła tańca mogłaby najlepiej mnie nauczyć?
Zależy mi też na tym aby nie było to za bardzo drogie. -
Anonim
Nurtuje mnie pewien problem. Rozpada mi sie grupa taneczna. Razem z kolezanka pragniemy stworzyc grupe taneczna z ktora bedziemy za free wystepowac na roznych wydarzeniach w meiscie.
Jednakze mam dylemat. Tancze od ok . 10 lat - Mam 19 - bylam cheerleaderka teraz tancze danceehall freestyle hip hop - niewazne. Dziewczyny do zespolu mam sale tez bym znalazla ale ponoc alby tanczyc trzeba sie gdzies rejestrowac jako grupa taneczna czy tez miec jakies kursy dla nauczycieli tanca.
Chcemy to robic jako hobby wylacznie przyjemnosc dlatego neiwiem czy bardzo potrzebne sa takiem sprawy...
Bardzo prosze o powazne potraktowanie mojej sprawy
pozdrawiam -
realfan
czy są gdzieś w Warszawie jakieś intensywne (2 lub więcej razy w tygodniu) wkacyjne kursy tańca towarzyskiego? nie chodzi mi o obozy, ale coś tu na miejscu -
BeTi
Do jakiej szkoły w Warszawie i do jakiego instruktora warto zapisać się na taniec współczesny/ jazz od podstaw? -
-
Sandra Pasieka
siema mam 15 lat i chodze do gimnazjum jestem w 2 klasie a juz mysle o liceum tanecznym . taniec to moja pasja h-h . Wiecie moze gdzie i jaka szkole moge znalesc niedaleko a mieszkam w Siemianowicach ? moze w chorzowie ? pomozcie mi. z gory dziekiiii; * -
Tak, Klaudia.
poszukuje liceum tanecznego w Warszawie. Jedyne jakie znalazłam to Liceum ogólnokształcące im. Batalionu Zośka.. Chciałam jeszcze porównać oferty innych szkół.. :D proszę o odp. szybką :D -
Anonim
-
Tak, Klaudia.
oo dziekuje... chodzi mi tez o to by style tańca jakie jak jazz, współczesny hip hop . popping, looking były na pierwszym miejscu.. :D -
Anonim
sama miałam tam iść, dlatego akurat te LO już wcześniej prześwietliłam; D -
Anonim
czy istnieje jakas strona w necie na ktorej sa newsy odnosnie zawodow tanecznych-terminy miejsca itp????(hh dancehall ??) szukalam i nic nie znalazlam..;/ -
...
http://www.break.pl ; ]
dancehall ? Widzimy się na dancehall queen :) - http://www.dancehallqueen.pl/news04... -
Anonim
-
Sylwia
Hej. Nie wiecie moze jak to jest z Tańcem w Londynie? Czy tez są klasy E D C B A S ?
Jak to jest z turniejami itp? piszcie co wiecie !