Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zeus.

Emano Poszukuje ludzi którzy kochają tańczyć i chcieli by tak jak i ja zacząć przygodę z tym stylem tańca Locking Pop Style . Liczą się chęci i zapał a wprawa sama przyjdzie . Pozdro

http://pl.youtube.com/watch?v=heTlk...
  • Atena

ja tancze od 5 lat interesuje sie funk stylem tancze electric boogie wlasnie od 5 lat z elementami popingu i jest w polaczeniach pelno lokingu :) wiec ja jestem chetna :D
  • Zeus.

Super tylko że ja w Wawie a ty w Łodzi !!
    NO to ty już wymiatasz tym stylem normalnie super by było gościć ciebie u nas w Wawie Zapraszam;)
  • --->KaRcIa<---

gdzie,kiedy ?? :d konkrety plis; ]
  • Atena

mozemy zrobic tak ze moge przyjechac do was i uczyc was tego stylu ? :) zbierzcie chetne osoby i zalatwcie sale ja ucze tanca jako instruktor w lodzi :):):) szczegoly na priv albo gg 6139426 :) chetni tez mogli by pzryjechac do wawy ale musiala by byc gr przynajmniej najmniej z 7 osob :) co wy na to ?:) prowadzila bym zajecia z lokingu,popingu i electric boogie :)
  • Atena

tzn mowie o wawie to wawy moge przyjechac :)
  • koth!s

piątek o 20 lub niedziela o 12... Pasuje;)?

Tu info o funkstyles w wawie:
    http://grono.net/forum/topic/696939...

Sala jest, lustra są. Trzeba się tylko upewnić czy danego dnia będzie trening, w tym temacie:
    http://grono.net/forum/topic/120813...

to jak;]?
  • Zeus.

Emano Atena no to bomba ja zmawiam ekipę i działamy a kiedy dam ci odpowiedż na gg ( spisałem :P) a to moje 5063690

Pozdrowiska

• Zeus.

Dzięki Koths że salkę podsunołeś szacun dla ciebie wiesz co odezwę się jak już konkrety z Ateną ustalę .

Odezwiemy się napewno muszę jeszcze obgadać sprawę z pomysłodawcą Radezem .
  • koth!s

Jeśli chciałbyś zrobić z tego konkretne warsztaty to ja z przyjemnością mogę poprowadzić locking;) więc jak chcesz to wal na priv co do konkretów;)
  • :.F.to.the.X.:

musze cos wyprostowac..

electric boogie z elementami poppingu?? nie ma czegos takiego jak electric boogie. jest popping. jest locking. jest boogaloo.

Termin "Electric boogaloo" uzywany byl przez Electric Boogaloos dla okreslenia ich unikalnego stylu. Media skrocily ta nazwe do Electric boogie. W USA nie spotkalam sie jeszcze z zajeciami EB natomiast w pl termin ten jest wszechobecny niestety...

jesli kochacie te style i chcecie zeby przetrwaly pokolenia to blagam uzywajcie poprawnego nazewnictwa. tym bardziej jesli jak czytam chcecie uczyc innych.
  • karola

Ja bym chętnie się podszkoliła z lockingu, więc jeśli coś będziecie konkretnego organizować to ja się piszę - jak mnie zaprosicie of course :) - o ile termin będzie pasował. Ale byłoby bosko z pewnością :D

• Zeus.

Emano jak najbardziej zaprosimy:P
  • sebek

ema ema ludzie mam pytanieee

gdzie w wawie (okolice ursus, centrum, ochota, praga) mogę znaleźc jakieś ubranie do lockinguu ? szukam i szukam nie wiem gdzie. chodzi mi o bluzke w paski z dlugim rekawem i ewentualnie getry i spodnie

wiem że tancerz może tanczyc nawet nago nie wazne jak sie ubierasz ale chce jakos wygladac na treningu :)
  • soper

To by było od podstaw? Bo jeśli tak, to może i ja bym się na to pisał;)
  • Zeus.

Emano super że jest was tylu :)

Powiem tak zaczynamy od podstaw więc nikt nie będzie tu lepszy od drugiego ponieważ wszyscy zaczniemy od zera !!
    Będziemy uczyć się od siebie każdy na pewno wa skryte zdolności których nie ujawnia na co dzień .

Teraz tylko jeszcze muszę ogarnąć z Radezem gdzie kiedy i tylko powiem tak Musimy wszyscy się spotkać gdzieś i obgadać wszystko.

Pozdro na Priv podajcie swoje nr telefonów mój to 721 272 970

• Atena

gdybym ja miala uczyc to tak od podstaw bo jesli ktos nawet troszke umie to od podstaw :D ja ucze EB i lokingu w Lodzi i zaczynam teraz w wawie moge was uczyc spoko trzeba sie zgrac tylko Zeus wie o co come on :D zapraszam wszystkich w piatek start 20,00 do klubu the fresh bede startowala tam w bitwie tanecznej 1vs 1 :)
  • elefante

jesli chcecie regularne zajecia z locka to zaprszamy do Warsaw Dance Academy w srody o 17.30

juz niedlugo druga grupa rusza w soboty

no i oczywiscie na nasze inne sale - o ktorych pisal Kothis - Narbutta - piatki o 20.00 i klub Park niedziela o 12.00 (z tym ze tam kazdy cwiczy na wlasna reke - nie sa to normalne zajecia i trzeba miec wiecej samo zaparcia)
  • Adam

>sebeek napisał
    >wiem gdzie. chodzi mi o bluzke w paski z dlugim rekawem i

http://www.allegro.pl/item457888945...

:-)
  • sebek

o matko to jest w dziale umundorawania i wyposażenia militarnego !? :D

ale bluzka jest ^^ poszukam jeszcze dzieki :)
| |

We dance for laughter, we dance for tears. we dance for madness, we dance for fears. we dance...

Fotki

Miejsca grona (9)