-
Ewcia:* wariatka;p
Shakira preferuje taki taniec,a ja jestem niem zainteresowana prosze o propozycje,a i jak to w ogóle wyglada;) -
S'engA.*
ja chodziłam, co prawda krótko, ale dużo mi dały te zajęcia i jak na okres czasu jaki sie uczyłam, to dużo umiem...;] -
Anonim
-
S'engA.*
-
-
Anonim
Rany jak ja bym chciała umieć tańczyć taniec brzucha!!! To po prostu moje marzenie!;D -
Ewcia:* wariatka;p
Wszystko da sie nauczyc;)_
Ja teraz po maturze zajme sobie czas właśnie tancem i nauka języków obcych;)
-
panna Aquedita,w podróży; )
Moja przyjaciółka, która trenuje od niedawna pokazała mi kilka ruchów. Laska naprawdę wymiata! :D
Próbowała mnie nauczyć, ale efekty były kiepskie :P
Jak już opanuję salsę w zadowalającym stopniu (jeszcze z przynajmniej pół roku) to zajmę się tańcem brzucha, zdecydowanie :) -
Anonim
ja bardzo chciałam zapisać sie na tniec brzucha koleżanka może mowiła czy sie opłaca bo słyszałam od wielu osob ze super jest :):) a mnie to kreci i tez bardzo chciała bym sie zapisać :):) -
Anonim
-
Emalka NN
Zapraszam do klubu MASH Warszawa Wola
ul. Górczewska 62
Start 8 maja, gr. poczatkująca
wtorki 20.00-21.00
taniec brzucha z elementami wzmacniającymi mięśnie brzucha...
Zapisu i więcej info http://www.campus.edu.pl
m6@campus.edu.pl
;-)
-
Madrugada
-
koth!s
a ja sam się nauczyłem fali meksykańskiej, ponoć elementu owego stylu :P
gejowe to ale co tam xP -
mayer
W Studio Salsa Libre, ul. Solec 38, tańcem brzucha zajmuje się Ola Toth. Więcej info o niej znajdziecie tutaj: http://www.salsalibre.pl/web/index....
A tydzień temu odbyły się tam warsztaty i duża impreza z pokazami, pewnie niedługo pojawią się zdjęcia w galerii. -
Lúthien Miyatur
Ja uczę się sama patrząc na teledyski Shakiry; ) ... Już duużo umiem i jest to suuper taniec; ) -
¡chica bonita!
szczerze powiedziawszy to Shakira w swoich teledyskach używa nie więcej niż dwóch-trzech ruchów z tańca arabskiego, pozatym zostaje jeszcze kwestia techniki.
Uważam, że jeśli chce się to robić dobrze, to najlepiej zapisać się na zajęcia:) -
Wiszka
-
¡chica bonita!
-
Anonim
shakira to moze czasem zarzuci cos z tanca brzucha ale najlepszy jest taki PRAWDZIWY i do prawdziwej arabskiej muzyki a nie jak Shakira czasem jakis jeden ruch wykona w swojej piosence...
-
Anonim
a ktos wie moze,czy gdzies w trojmiescie mozna pochodzic na taniec brzucha?? -
¡chica bonita!