taniec [10794]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewcia:* wariatka;p

Shakira preferuje taki taniec,a ja jestem niem zainteresowana prosze o propozycje,a i jak to w ogóle wyglada;)
  • S'engA.*

ja chodziłam, co prawda krótko, ale dużo mi dały te zajęcia i jak na okres czasu jaki sie uczyłam, to dużo umiem...;]
  • Anonim

a gdzie w Wawie sie na takie zajęcia zapisać można??
  • S'engA.*

są w Akademii Tańca i Teatru, w Rivierze, i obecnie zrobili w EDS...
  • Anonim

Rany jak ja bym chciała umieć tańczyć taniec brzucha!!! To po prostu moje marzenie!;D
  • Ewcia:* wariatka;p

Wszystko da sie nauczyc;)_
    Ja teraz po maturze zajme sobie czas właśnie tancem i nauka języków obcych;)
  • panna Aquedita,w podróży; )

Moja przyjaciółka, która trenuje od niedawna pokazała mi kilka ruchów. Laska naprawdę wymiata! :D
    Próbowała mnie nauczyć, ale efekty były kiepskie :P
    Jak już opanuję salsę w zadowalającym stopniu (jeszcze z przynajmniej pół roku) to zajmę się tańcem brzucha, zdecydowanie :)
  • Anonim

ja bardzo chciałam zapisać sie na tniec brzucha koleżanka może mowiła czy sie opłaca bo słyszałam od wielu osob ze super jest :):) a mnie to kreci i tez bardzo chciała bym sie zapisać :):)
  • Anonim

w Duecie jeszcze teraz zrobili taniec brzucha
  • Emalka NN

Zapraszam do klubu MASH Warszawa Wola
    ul. Górczewska 62

Start 8 maja, gr. poczatkująca
    wtorki 20.00-21.00
    taniec brzucha z elementami wzmacniającymi mięśnie brzucha...

Zapisu i więcej info http://www.campus.edu.pl
    m6@campus.edu.pl
    ;-)

• Madrugada

witam,macie może jakieś namiary na Lublin?
  • koth!s

a ja sam się nauczyłem fali meksykańskiej, ponoć elementu owego stylu :P

gejowe to ale co tam xP
  • mayer

W Studio Salsa Libre, ul. Solec 38, tańcem brzucha zajmuje się Ola Toth. Więcej info o niej znajdziecie tutaj: http://www.salsalibre.pl/web/index....

A tydzień temu odbyły się tam warsztaty i duża impreza z pokazami, pewnie niedługo pojawią się zdjęcia w galerii.
  • Lúthien Miyatur

Ja uczę się sama patrząc na teledyski Shakiry; ) ... Już duużo umiem i jest to suuper taniec; )
  • ¡chica bonita!

szczerze powiedziawszy to Shakira w swoich teledyskach używa nie więcej niż dwóch-trzech ruchów z tańca arabskiego, pozatym zostaje jeszcze kwestia techniki.
    Uważam, że jeśli chce się to robić dobrze, to najlepiej zapisać się na zajęcia:)
  • Wiszka

Kocham Tooo
  • ¡chica bonita!

ja rownież.
  • Anonim

shakira to moze czasem zarzuci cos z tanca brzucha ale najlepszy jest taki PRAWDZIWY i do prawdziwej arabskiej muzyki a nie jak Shakira czasem jakis jeden ruch wykona w swojej piosence...
  • Anonim

a ktos wie moze,czy gdzies w trojmiescie mozna pochodzic na taniec brzucha??
  • ¡chica bonita!

http://www.elduende.pl/

:) w Sopocie
| |

We dance for laughter, we dance for tears. we dance for madness, we dance for fears. we dance...

Fotki

Miejsca grona (9)