- 1
- 2
-
tańka.
Tak czytam grona o tańcu a nigdzie(chyba) nie został wspomniany ten zespół! Wiele osób sie przez niego przewinęło...Co o nim myślicie? Pytam się tych co do niego należeli i tych co mają z nim stycznośc np. na turniejach.. -
-
MajaNT
No właśnie kiedyś było o nim dość głośno, widziałam ich raz na jakimś konkursie a teraz... grobowa cisza On jescze w ogóle istnieje? -
jets o nim temat na gronie taniec z małej literki;) no podobno istnieje ale ostanio tez cos mało słyszałam
-
-
Anonim
Ten zespół był zawsze wielką beznadzieją!! Miałam z nim styczność na turniejach i często z nimi wygrywał mój zespół :-)))) -
tańka.
A do jakiego zespołu chodzisz? :\
A co do pierwszego zdania to nie skomentuję choć (...) no ale cóż każdy ma prawo do własnego zdania :| -
-
kinguśka
powiem tak od 3 lat jezdze na zawody i jeszcze rok tewmu hand to hand zajmowalo cos w solo ale ogolnie to jest taka beznadzieja do dupy!!! grzywinska i marika to jedyne normalnie tabncxzace z tego zespoly ale dzieki bogu marika juz odeszla a grzyweinska jeszcze sie meczy -
Anonim
Kiedy miałam styczność z HH to chodziłam do zespołu tańca nowoczesnego Fire. Teraz już trochę z niego wyrosłam; -) i chodzę do zespołu M6. Na moim profilu jest link do strony internetowej, więc zapraszam do jej obejrzenia. -
Agata
A czy ktoś może pamięta jak jeszcze HTH był klubem tańca towarzyskiego?To było baaaaaaardzo dawno temu.....Zajęcia były w takiej małej salce przy Wyścigach na Służewcu. -
Milena
osoby z tego zespolu sa bardzo dobre serio startowalam z tymi ludzmi na turniejach na mistrzostwach zgarniali duzo medali....mysle ze to dobry klub.... -
Anonim
-
Czarna Merlin
bylam tam 4 lata i powiem jedno oni dziwnie tancza..... ja sie tam nie nauczylam tanczyc a machac nogami i rekami i tylkodwa style poznalam ....teraz chodze do zespolu w ktorym poznaje wsyztsko bo dobry taniec powinien tanczyc wszystko .... bardzo dawno temu ten zespol byl ok ale teraz jak mam porownanie ......tam nie ucza tanczyc naprawde moim zdaniem tego sie nie czuje tam nie wierzy sie w to co sie ma w sobie to zanika ............Teraz wiem ze warto bylo czekac zeby czuc to co ma sie w sobie przez wyrazanie ruchami ...
Co do techniki ukladow i dokladnosci wykonywanych ruchow zatrzymywan .....ehh nie bylo tam tego ....
Ale ludzi poznalam bardzooo fajnych naparwde czasem jeszczre sie z nimi skontaktuje
Pozdrawiam cale hth -
KIMBO (HtH Crew & PGiR)
w sumie nie chce nikogo urazić. ale jeszcze nigdy nie spotkałem sie na ważniejszych turniejach z zespołem m6 -
KIMBO (HtH Crew & PGiR)
Natalka!!!
W sumie przykro mi się zrobilo gdy przeczytałem ten wpis :(
Myślałem że jesteś troche innego zdania :(
Ale tez Cie pozdrawiam. -
Czarna Merlin
oj:* kuba :D) nie ma sie co gniewac po porstru zakochana jestem w terazniejszym swoim zespole i trenerach i tyle:) teraz mnie to uszczesliwia to ze tancze a poprednio uszczesliwiali mnie ludzie:)
Nie wiedzialam ze to ty
:) -
KIMBO (HtH Crew & PGiR)
Nie gniewam się.
I mam nadzieje że jakoś w najbliższym czasie się spotkamy. -
Czarna Merlin
-
KIMBO (HtH Crew & PGiR)
kingo nie gadałem o tym z gosią ale chyba sie tak nie męczy......................... jak ty.
I w sumie to nie jest tak najgorzej z tym zespołem skoro aż dwie tancerki zostały docenione przez taką utytuowaną i znaną przez wszystkie federacje gwiazde parkietu. -
KIMBO (HtH Crew & PGiR)
ale tym razem mam nadzieje ze sie uda :)
.................pogadajmy o tym moze na gg :P
- 1
- 2