Tatry [2896]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • euphoria911

Hejka macie może jakąś część której nie trawicie w tatrach? Pewnie się giewont posypie maczkiem; )

Ja osobiście nie trawie Ornaku a także zapachu roślin które tam w sierpniu kwitną lub po prostu śmierdzą; )
  • Anonim

Asfalt do Morskiego Oka a w wyższych partiach to początek ceprostrady czyli wejscie z Dolinki za Mnichem na Szpiglasową jakos mi się zawsze nie widziało. Chociaż na Wrota zawsze chętnie wbiegam...
  • Michal

Zawsze jak schodze z gor, w szczegolnosci po wielogodzinnym sparzecze, a konkretnie jak juz jestem w dolinie, przemierzam ostatnie metry stumilowego lasu i z nadzieja wypatruje odpoczynku i sklepu z woda
  • Kuba

Asfalt do Morskiego, Dolina Suchej Wody, Dolina Kościeliska i Chochołowska, powrót spod Świnickiej Przełęczy/Karbu czy Liliowego do Murowańca.
  • Anonim

asfalt do morskiego, choć w moim przypadku - od morskiego;)
    i nie lubię wysokich "schodów" jak np.na sarnia skałe, strasznie szybko się męcze na czymś takim...(tzn.ta droga bezpośrednio z doliny)
  • Katarina

Asfalt do MOKO, droga do Pięciu Stawów ....Gehenna...
  • Anonim

no i jeszcze nie przepadam za schodami w domu turysty po męczącej wyprawie :)
  • Zakochana w górach

Zdecydowanie droga do pięciu stawów roztoką. Prawie zawsze śpie na palenicy więc dość często musiałam nią schodzić bądź podchodzić.
  • czarownik

alez droga do Morskiego jest sliczna...tak sie nie szybko idzie...jeszcze na skrotach mogliby lancuchy zamontowac by sie mozna bylo chwalic laickim znajomym ze sie wspinalo do Morskiego Oka:))

jak dla mnie to droga, ktorej najbardziej nie znosze jest podejscie Boczaniem...tfu...jak ide sam to zawsze wybieram Jaworzynke...
  • Daniel

Zdecydowanie autostrada do MOKa...;( Bo niby widoki są, niby góry są...ale jakoś droga nie ta...;)
    Poza tym idąc autostradą myślę już tylko o wejściu na szlak...
  • Zakochana w górach

>czarownik napisał
    >alez droga do Morskiego jest sliczna...tak sie nie szybko
    >idzie...
    fakt idzie się nią szybko i jak człowiekowi wyssiadają kolana to nawet wygodnie się nią schodzi
  • KATI

jak dla mnie to wszystki doliny i droga nad reglami gdzie trzba przedzierac sie przez lasy i tłumy ludzi (panie w szpilkach;))zeby dotrzec do pieknych szczytów i ciszy - tez nie zawsze;)
  • Granaty

schody na gesia szyje mnie wykanczaja :( zawsze ide bokiem po blotku... dolina jaworzynki wracam srednio 5-6 razy podczas pobytu wiec ulala mi sie calkowicie i w nocy i w dzien; ) i na giewnot tez nie lubie wchodzic niewazne z ktorej strony; )
  • Anonim

Asfalt do Morskiego (choć o 7 rano jest luźny :)) oraz Skupniów Upłaz - to przez to, że kiedyś tamtędy szedłem dzień po zatruciu pokarmowym i ledwo nogami powłóczyłem i cały czas mam złe wspomnienie - dlatego na szlaki wychodzące z Murowańca chodzę Doliną Jaworzynki.
  • PaWeŁ

w mojej negatywnej klasyfikacji zdecydowanie prowadzi ceprostrada do Moka, z jej bryczkami, asfaltem i tłumem niedzielnych turystów
  • Anonim

>granaty napisała:
    >schody na gesia szyje mnie wykanczaja :( zawsze ide bokiem
    >po blotku... dolina jaworzynki wracam srednio 5-6 razy
    >podczas pobytu wiec ulala mi sie calkowicie i w nocy i w
    >dzien; ) i na giewnot tez nie lubie wchodzic niewazne z
    >ktorej strony; )

ha te schody są bez sensu, za to droga obok (jak nie ma strasznego błota;)) jest akurat dla mnie...
  • Ania Kotuniak

a dla mnie Sucha Woda - nuuudaaa.... i te "kocie łby".....
  • goku

w sumie to droga nad reglami ma tylko 2,3 fajne miejsca a caly czas idzie sie w lesie.. wiec tak srednio ciekawie :)
  • Anonim

asfalt do Moka, asfalt w Chochołowsiej, rondo-Kuźnice, Moko-Szpiglasowa, Wrota Chałubińskiego, Moko-Czarny Staw, Murowaniec-Czarny Staw, Czarny Staw-Zmarzly Staw, droga na Rysy, Orla Perć, Giewont znakowanym ale najbardziej dol. Lejowa
  • Ina

Szlak Kuźnice - Kasprowy wierch - fuj!
    No i - nie będę oryginalna - asfalt do MO
| |

Dla miłośników nart i widoku ośnieżonych szczytów zimą, a przepięknych szlaków i dolin late...

Fotki

Miejsca grona (0)