-
Anonim
Tatuaz za uchem.
Czy to bolesne miejsce?
wolicie tatuaze czarne czy kolorowe? -
¤ Zgred ¤
-
Anonim
bolesne bo cienka skora i nie ma tam prawie miesa,czyli igla wali praktycznie w kosc.chyba ze nisko za uchem gdzie szyja sie zaczyna,to chyba juz lepiej tam... -
TOMEK
-
-
Madyjak.
>. napisała:
>Tatuaz za uchem.
>Czy to bolesne miejsce?
>
>wolicie tatuaze czarne czy kolorowe?
aaaa pomysl? hę? -
Zielona Banana;)
-
Papug
jeszcze lepsze jest nieustanne pączkowanie ilości gronowiczów, z których 99% nawet jednej literki tu nie napisała; ) -
Anonim
-
Anonim
nierozgarnieta bo pytam?
raczej musialabym przeczytac mnostwo tematow zeby znalezc odp. na swoje pytanie...
i tez nie jestem pewna czy bym znalazla -
Anonim
a wiec odpowiem na Twe pytanie....tak boli bo kość do tego łepetyna jak u ratlerka sie trzesie podczas tatuowania x] a co do koloru czy czarnego co kto lubi :) -
Papug
pkt 1 regulaminu: "1. Zanim rozpoczniesz wątek, przeszukaj archiwum i upewnij się, że podobnego nikt wcześniej nie założył. Gronowa wyszukiwarka niestety obsysa, ale można rzucić chociaż okiem na kilka poprzednich podstron."
Dzięki takim osobom jak Ty archiwum grona jest pełne tego typu tematów i nikomu nie chce się tam nawet spojrzeć... w związku z tym zakładają nowy temat i tak w kółko...
Poza tym o co pytasz? O ból? KAŻDE robienie dziary boli...
Kolor, czy czarno biały? Po pierwsze taki temat już jest, a po drugie: Co ma jedno pytanie do drugiego??? -
Anonim
>wybryk natury wrote:
<cut>
>łepetyna jak u ratlerka sie trzesie podczas tatuowania x] <cut>
hrhrhrhhrhrhr :D
-
Madvillain
>. napisała:
>nierozgarnieta bo pytam?
>
>raczej musialabym przeczytac mnostwo tematow zeby znalezc
>odp. na swoje pytanie...
>
>
>i tez nie jestem pewna czy bym znalazla
jak czytanie cię boli to dziara pewnie też będzie :P -
kocham Agnieszke B. :*
a co i za ktorym uchem? a moze bylas chlopcem, wybierasz sie do wiezienia i chcesz aby kazdy wiedzial wczesniec co nieco o tobie? he? -
Zielona Banana;)
no tak, bo dziewczyna z pewnoscia chce sobie zrobic wiezienny tatuaz za uchem:)
czasy sie troche zmienily i z latwoscia mozna odrznic wiezienny od artystycznego -
Anonim
O, więzienny tatuaż za uchem! Tego jeszcze nie mam. Zrobię sobie taki. Tylko co tu wytatuowac, żeby na pewno był więzienny... O, wiem. Kropkę.
A tak na serio, to też myślałam nad czymś małym za uchem, w tym "miększym" miejscu. Jednak raczej nie teraz.
Mój mąż twierdzi, że to bez sensu, bo to nie wygląda i nawet nie miałabym szansy go zobaczyc; ) ot, uzależnienie; ) -
Papug
e tam, odpowiednie manewry systemem lusterek i można wszystko zobaczyć x] -
Zielona Banana;)
-
Anonim
Albo codziennie będę go pytac, jak dzisiaj wygląda mój tatuaż. Pewnie by w końcu zwariował od tego x] -
Papug
na to jest sposób - przygotować sobie tabliczkę z odpowiedzią i oszczędzić przynajmniej język x] jakieś dziwne pomysły dzisiaj mam chyba :D
a z tym odginaniem ucha to tak nie do końca; ) No, chyba że się ma oczy na wysięgnikach jakichś :D